הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלי קוביות חיי אינם חיים (לוג חיטוב 5x5)

שבוע 9 אימון 3:
Squat 1x5 60, 70, 80, 95, 1x1 105, 1x3 120, 1x4 105
BP 1x5 40, 60, 1x2 70, 1x5 80, 1x3 70
Chin ups 1x10 BW, 2x5 BW+5.

טוב נשקלתי היום בבוקר על 76.5 קילו, אחרי שבוע שלא הייתי בו ב-AD כמעט בכלל בגלל החג. מהיום אני חוזר לדל פחממה. החלטתי לא להגביל את החיטוב למשקל מסויים, אלא פשוט להפסיק מתי שאני אהיה מרוצה, אז יכול להיות שאני ארד יותר מהתיכנון המקורי של עוד שבוע-שבועיים, נראה איך ילך.

מבחינת היקפים, ירדתי חצי ס"מ בהיקף מותניים ל-85.

נערך לאחרונה:
טוב נשקלתי היום בבוקר על 76.5 קילו, אחרי שבוע שלא הייתי בו ב-AD כמעט בכלל בגלל החג. מהיום אני חוזר לדל פחממה. החלטתי לא להגביל את החיטוב למשקל מסויים, אלא פשוט להפסיק מתי שאני אהיה מרוצה, אז יכול להיות שאני ארד יותר מהתיכנון המקורי של עוד שבוע-שבועיים, נראה איך ילך.

מבחינת היקפים, ירדתי חצי ס"מ בהיקף מותניים ל-85.

לא רעיון מוצלח. קבע לעצמך מטרה. אחרת אתה סתם תגרור את זה לנצח. אתה תזייף פה ושם ותרגיש שאתה יכול רק עוד קצת וזה ימשך יותר מדי. זאת לא תקופה קונסטרוקטיבית במיוחד, אז עדיף לשים מטרה, להגיע אליה ולסיים עם זה.
אתה יכול להחליט שאתה ממשיך עד שאתה או 70 קילו או 80 היקף (או מספרים אחרים), איזה שמגיע קודם. אבל שווה שתהיה לך מטרה. "מרוצה" זה יותר מדי אמורפי.

טוב אני מבולבל. אתמול בבוקר הייתי 76.5 והיום, אחרי שעשיתי עוד בערך חצי שעה של אירובי אתמול, אני 74.5 עם משהו כמו חצי ס"מ פחות בהיקף מותניים. 74.5 זה מה שתיכננתי לסיים בו את החיטוב פחות או יותר, אז אני קצת בהתלבטות כרגע.

אבל אני נראה אותו דבר, איפה הקוביות??? :(

no abs for you
come back, one year

ועכשיו ברצינות, יש מצב שהמבנה גוף שלך לא יאפשר קוביות אלא באחוזים די נמוכים, וגם אז לא בטוח.
וזה שהעדפת אירובי על אימון כוח אומר שהגיע הזמן לסיים עם החיטוב.

לא קראתם לי!

וסבבה, אני אשלב atomic crunches בתוכנית הבאה.

לא ידעתי שאתה צריך הזמנה מיוחדת.
אבל קלטתי אותך, אתה קופץ על אימון שני. הבעיה בזה היא שיהיו לך שבועות עם רק אימון אחד.

no abs for you
come back, one year

ועכשיו ברצינות, יש מצב שהמבנה גוף שלך לא יאפשר קוביות אלא באחוזים די נמוכים, וגם אז לא בטוח.
וזה שהעדפת אירובי על אימון כוח אומר שהגיע הזמן לסיים עם החיטוב.

מה הכוונה במבנה גוף?
זה לא תלוי במסת שריר ואחוז שומן?

שבוע 10 אימון 2:
סקוואטים קלים
Press 1x5 40, 50, 1x2 60, 1x8 50
Deadlift 1x5 132

לא הייתה לי יכולת להתאמן בימים האחרונים בגלל בעיות אוטו, אז ניצלתי את הזמן לאימוני אירובי.
אתמול עשיתי 10 דקות אינטרוולים של 15 ש' מאמץ 45 ש' רגיל ועוד 25 דקות אקרוס על 75% דופק מירבי.
היום עשיתי 40 דקות שמתוכם היו 15 דקות אינטרוולים, אותו דבר, ו25 דקות אקרוס 75% דופק מירבי.

בינתיים לא הספקתי לשקול את עצמי השבוע, אבל ירדתי בחצי ס"מ במותניים ל-84 ס"מ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית