עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי עושה LB החלטתי לעבור לתקופה לHB לעבוד קצת על אחרת ואז לחזורבגדול די בסדר אבל אתה מערבב דגשים של היי באר ולואו באר.
תנסה לשים את המוט במנח של לואו באר, אני די בטוח שתהיה יותר חזק ככה.
מה הסיבה שהחלפת?הייתי עושה LB החלטתי לעבור לתקופה לHB לעבוד קצת על אחרת ואז לחזור
איך לתקן את הHB?
מה הסיבה שהחלפת?
מבט קדימה, ברכיים קדימה, לא להתיישב אחורה.
לחץ על הצווארמה זה משנה המבט?
חשבתי שהראש צריך להמשיך את הצווארלחץ על הצוואר
זה גם עוזר לשמור על הגב ישר יותר
משנה כשהמטרה היא להיות יותר וורטיקלימה זה משנה המבט?
מה הסיבה שהחלפת?
מבט קדימה, ברכיים קדימה, לא להתיישב אחורה.
משנה כשהמטרה היא להיות יותר וורטיקלי
זה כרגע לא ממש היי באר, המוט לא ממוקם היי באר, המבט לא קדימה ואתה במחשבות על טוסיק אחורה כנראה.
יש עוד על מה לעבוד...
נסה פשוט להיות זקוף, מבט קדימה חזה פתוח וירידה אנכית והכל יהיה בסדר, הוא מאוד אינטואיטיבי סה"כא. נמאס לי קצת לעבוד כבד (אני אחזור לזה שוב כשאתקע בHB)
ב. רציתי לעבוד יותר על הארבע ראשי
ג. חשבתי שזה יעזור לקריסה ברכיים בLB
לא הקדשתי מחשבה למחשבות שלי אז פעם הבאה אנסה לחשוב על זה יותר (טיפ על מה לחשוב?)
בקשר למיקום של המוט זה HB יכול להסכים שמהסרטון זה לא ברור
אז מה החוליה החלשה?א. אין בעיה אבל תבצע את הוריאציה כמו שצריך
ב. אין בעיה אבל שאתה מתיישב אחורה אתה מעביר את הדגש לשאר השרירים
ג. אם הברכיים שלך קורסות פנימה, זה אומר בדר״כ שהארבע ראשי הוא החוליה החזקה שהגוף מעביר לשם את הכוח כי החוליה החלשה קרסה (אני מכליל)
שהתחלתי להתאמן זה באמת היה לי אינטואיטיבי אבל עכשיו כשחזרתי מLB כבר התרגלתי לLBנסה פשוט להיות זקוף, מבט קדימה חזה פתוח וירידה אנכית והכל יהיה בסדר, הוא מאוד אינטואיטיבי סה"כ
אז מה החוליה החלשה?
שהתחלתי להתאמן זה באמת היה לי אינטואיטיבי אבל עכשיו כשחזרתי מLB כבר התרגלתי לLB
בכל מקרה
הנה עוד שני סרטונים
ניסיתי לשפר
בראשון נראה שלא נוח לך בתחתית
בשני יש בחלק מהחזרות היפ דרייב שעלול להפוך לגוד מורנינג כשהמשקל יעלה, הייתי אומר שכנראה שהמוט מעט גבוה לך מידי
זה נראה כבר יותר בכיוון.
נראה שהחוליה החלשה שלך זה הברייסינג / קור כי בתחתית אתה מאבד את הכיווץ וקורס קדימה.
בגדול אם אתה רוצה לעבוד על וריאציה של היי באר הייתי מצר את העמידה כי לנצל את היתרונות של הוריאציה הזאת (ארבע ראשי, טורסו אנכי, ברכיים קדימה).