לאחר תקופה ארוכה שלא הייתה לי תוכנית מוסיימת ולא הגעתי לתוצאות החלטתי לקחת את העניינים ברצינות.
עשיתי תוכנית אימונים חדשה ABC עם העלאת משקל וסטים. אני מתאמן 3 פעמים בשבוע.
בנוסף אני משקיע עכשיו בעניין התזונה והעלתי את כמות החלבון והורדתי המון שטויות ובנוסף קיבלתי תפריט מתזונאית ספורט.
היום במהלך הבניה של התפריט נשקלתי ונמדדתי:ֿ
משקל: 88
גובה 186
אחוז שומן 24
השומן אצלי הוא בעיקר בבטן. שאר הגוף סבבה לגמרי וקצת שרירי.
מבחינת התזונאית היא אמרה לי שאם אני רוצה להוריד שומן (בטן) אני צריך תפריט דל קלוריות וזה קצת יפריע לי להעלות מסה.
המטרה שלי בסופו של דבר זה לישר את הבטן(לא צריך קובויות) וגם להעלות מסת שריר ולעצב את הגוף.
השאלה אם אני צריך להשקיע עכשיו באימוני כוח, כלומר להעלות משקל וסטים ולהוריד קצת את עניין האירובי וביחד עם זה תפריט דל קלוריות שיעזור לי לרדת במשקל? או להתמקד בתפריט דל עם יותר דגש על אירובי ושריפת שומנים וכאשר ארד למשקל מסויים לחזור לאימוני כוח?
דילמה!!
תודה על העזרה.
עשיתי תוכנית אימונים חדשה ABC עם העלאת משקל וסטים. אני מתאמן 3 פעמים בשבוע.
בנוסף אני משקיע עכשיו בעניין התזונה והעלתי את כמות החלבון והורדתי המון שטויות ובנוסף קיבלתי תפריט מתזונאית ספורט.
היום במהלך הבניה של התפריט נשקלתי ונמדדתי:ֿ
משקל: 88
גובה 186
אחוז שומן 24
השומן אצלי הוא בעיקר בבטן. שאר הגוף סבבה לגמרי וקצת שרירי.
מבחינת התזונאית היא אמרה לי שאם אני רוצה להוריד שומן (בטן) אני צריך תפריט דל קלוריות וזה קצת יפריע לי להעלות מסה.
המטרה שלי בסופו של דבר זה לישר את הבטן(לא צריך קובויות) וגם להעלות מסת שריר ולעצב את הגוף.
השאלה אם אני צריך להשקיע עכשיו באימוני כוח, כלומר להעלות משקל וסטים ולהוריד קצת את עניין האירובי וביחד עם זה תפריט דל קלוריות שיעזור לי לרדת במשקל? או להתמקד בתפריט דל עם יותר דגש על אירובי ושריפת שומנים וכאשר ארד למשקל מסויים לחזור לאימוני כוח?
דילמה!!
תודה על העזרה.