נק' מוניטין:
-384
- 221
- 11
אני צריך כמה תרגלים ל4 ראשי מלבד מכונות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואט,דדליפט.אני צריך כמה תרגלים ל4 ראשי מלבד מכונות
כמה הסקוואט שלך? לדעתי התוכנית הזאת לא מתאימה לך.אני עושה סקוואט יום בשבוע אני עובד על ה4ראשי ויום בשבוע על המסטרינג צריך כמה שיותר תרגלים
אני חיי בשלום עם התוכנית פעם שעברה עשייתי 98 ל7-8 לא זוכר בדיוק מחר בעזרת השם יהיה 100כמה הסקוואט שלך? לדעתי התוכנית הזאת לא מתאימה לך.
לא חושב שזה מתאים לך אבל אם אתה מתעקש...אני חיי בשלום עם התוכנית פעם שעברה עשייתי 98 ל7-8 לא זוכר בדיוק מחר בעזרת השם יהיה 100
אפשר בבקשה עזרה בתרגלים לארבע ראשי שלא כוללים מוט?
סקוואט יום בשבוע אני עובד על ה4ראשי ויום בשבוע על המסטרינג
צריך כמה שיותר תרגלים
שאלתי תרגלים ל4 ראשי התוכנית שלי בסדר גמור וגם אם לא אני עדיין ימשיך איתה לבנתיים אני רואה תוצאות.ממש לא צריך לפצל ועוד יותר לא צריך "כמה שיותר תרגילים".
סקוואט ודדליפט זה 2 הדברים הכי אפקטיביים שקיימים בשוק
תהיה ברור במטרות שלך,מה אתה מנסה להשיג
ולמה אתה חושב שתרגילי מוט לא טובים עבורך
ענייתי לך דבר ראשון דבר שני השאלה לא הייתה על התוכנית היא הייתה על תרגלים ל4 ראשי ללא מכונה זה כמו שמישהו ישאל אותי איזה צבע לצבוע את הרכב ואני יגיד לו לחליף מנוע.לא ענית לי על כלום ואני באמת לא מצליח איך אתה רוצה לקבל עזרה עם גישה תוקפנית של "אני צודק,התכנית שלי בסדר,תזרקו לי שמות של תרגילים"
זה כמו שמישהו ישאל אותי איזה צבע לצבוע את הרכב ואני יגיד לו לחליף מנוע
זה אפשרי לעשות גם באק וגם פרונט באימון??תשמע,אל תבוא בגישה של "כמה שיותר,יותר טוב"
אם אתה רוצה פוקוס לquads זה פרונט סקוואט. זה הדבר הכי טוב ומוצלח שתוכל לעשות.
לא צריך אוסף של תרגילים בשקל בשביל להצליח,צריך לעבוד חכם ונכון
אני לא בטוח בדיוק מה הולך פה עם הדיון, ומה המטרה כאן.תשאל אותו @elchonon איך נראה היום רגליים שלו..
אני לא בטוח בדיוק מה הולך פה עם הדיון, ומה המטרה כאן.
אבהיר, ניב גמליאל@ כתבת שאתה מתיעץ עם פאוורליפטרית מקצועית על האימונים שלך, אין סיבה שתבודד את ה 4 ראשי כדי להשיג רגליים חלומיות, במיחוד לא בשלב מתחיל שאתה נמצא בו. ונראה לי שהיא תסכים איתי.
במקרה יש לי לא מעט נסיון עם פרונט סקוואט, HB, גוד מורנינג וכמובן LB. עבדתי על סקוואט ודדליפט בווריאציות שונות ומשונות כדי לשפר טכניקה ולחזק את השרירים שטעונים חיזוק. אבל בכל אחד מהתרגילים שעשיתי, קיבלתי הדרכה מהמאמן שלי על הטכניקה המדויקת, המשקל, הסטים, החזרות והמטרה שלשמה אני עושה את זה.
אם אין לך מאמן או מאמנת עדיין (ואתה רק מתייעץ עם אנשים) ממליץ לך לקחת אחד, זה יחסוך לך המון שאלות, פציעות ושריפת זמן.
פרונט סקוואט וכל סוג סקוואט מאוד לא מומלץ, ויכול להשבית לך את האימונים אם אתה לא מבצע את זה נכון. אז אם במקרה החלטת לנסות להיכנס לעולם של התרגילים הפחות קונבנציונלים של הסקוואט דדליפט ובנץ', אני ממליץ לך לעבוד עם מוט ריק בהתחלה ולהתייעץ המון על הטכניקה שלך (ועדיף כמובן מאמן).
לגבי שילוב פרונט ובאק סקוואט באותו יום, זה תלוי מה הסיבה לזה ומה ההיסטוריה שלך עם התרגיל. אני לא מרגיש שאני יכול לתת את חוות דעתי לפני שראיתי את התוכנית האימונים שלך בצורה מפורטת, וסרטון של הסקוואט שלך.
לאנג'ים יעבדו על מה שאתה רוצה, אבל נראה לי שחשוב יותר שתבין מה המטרות שלך באימונים (כוח, מסה או חיטוב) ושהתוכנית ותרגילים יתאימו למטרות שלך. אחרת אתה סתם תפגע בעצמך.
ואיך נראה הרגליים שלי היום? כמו רגליים.
אני מצטער לשמוע שאתה חפץ ללמוד בדרך כל כך קשה.אני מאמן שריר כל יום וואלה המטרה היא חיטוב ואין לי בעייה להפצע בשביל להבין את הגבולות שלי אני 8 חודש מתאמן ולא אכפת לי מה יש לאנשים להגיד אל התוכנית שלי ואף אחד לא מוסמך להבין תגוף שלי יותר טוב ממני.
זה כיוון מעולה.וכן אני כל הזמן מצלם את הסקוואט שלי לראות שכל פעם שאנע מעלה משקל אין עיקום של הגב וכנל גם דדליפט התחלתי לעשות טוב יותר והורדתי משקל ולמדתי את התנוע שלי.
זה פורום כאן, אם אתה לא רוצה תגובות, תרשום את מה שרשמת ביומן אישי, לא בפורום של מתאמנים.אז תודה על הדאגה אבל אין סיבה כל הזמן לתת תשובות שלא ביקשו ממך אותם יש משפט שאומר חייה ותן לחיות וזה מעצן שבאתר הזה שחכו את זה
אני מצטער לשמוע שאתה חפץ ללמוד בדרך כל כך קשה.
אני גם לא חושב שאתה מכיר את הגוף שלך יותר מאדם שמסתכל מהצד, במיוחד אם יש לו לא מעט נסיון וחכמה.
זה כיוון מעולה.
זה פורום כאן, אם אתה לא רוצה תגובות, תרשום את מה שרשמת ביומן אישי, לא בפורום של מתאמנים.
אתה יכול לנסות לשנות את הדרך שמתנהל הפורום, ואולי אפילו תצליח. או שאולי תחשוב על לנסות ללמוד כיצד לכתוב כאן כדי לקבל את המיטב שתוכל לקבל כאן ולהתעלם ממה שאתה לא רוצה לשמוע.
מצטער לשמוע כמה זה קשה לך עם הפורום כאן, מקווה שתצליח להסתדר כאן.