נק' מוניטין:
-384
- 221
- 11
אני צריך כמה תרגלים ל4 ראשי מלבד מכונות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאלתי תרגלים לארבע ראשי לא ביקורת על התוכניתשאלת כאן שאלה.
ענו לך.
אתה עונה לכולם כמה אתה יודע יותר טוב.
בשביל מה שאלת?
זה לא דעה. זה עובדתית/מחקרית/פרקטית לא נכון.ולא נכון לאמן שריר אחד זה דעה
זה דברים שבאים ביחד.שאלתי תרגלים לארבע ראשי לא ביקורת על התוכנית
אני לא טוחן נפח ולא אכפת לי מחקרית אלי זה פועל אני מרגיש טןב ורואה תוצאות ,אני עושה שני תרגילים יותר ממה שעשייתי מתקדם במשקל מהר יותר ותענוג לא הולך עד כשל או לפחות משתדל לי זה עשה רק טוב תנסה ותחליט אם לא נסיית אין לך דעה וגם אם זה לא עובד אליך על הגוף שלי זה עובד מציוןזה לא דעה. זה עובדתית/מחקרית/פרקטית לא נכון.
אתה לא ברמה הזאת,אף אחד בפורום לא ברמה הזאת שהוא צריך לאמן שריר אחד ביום כי הוא חייב לטחון נפח מטורף ולוקח לו שעתיים כל אימון לשריר אחד.
אנשים מנוסים ומיומנים פה מנסים לעזור לך ולהסביר לך שהטעות שלך מתחילה עוד הרבה לפני הגישה הקולקלת שלך.
מה אתה מנסה להשיג מלאמן כל יום שריר אחד?
למה אתה סבור שזה הכי אידיאלי לפיתוח גוף?
התוצאות שלך מלאמן שריר רק פעם אחת בשבוע יהיו די עלובות.
במקום להתווכח,תוריד קצת אגו,תקשיב,תלמד ותנסה להבין מה מסבירים לך.
תאמין או לא,אבל כולם באים ממקום של לעזור ולתרום מהידע שלהם.
זה דברים שבאים ביחד.
זה כמו שאני אבקש תרגילים לחזה אבל אני לא מוכן לעשות בנץ' פרס.
הביקורת היא רק לטובתך
אני לא מצדיק את עצמי אני פשוט עושה מה שעובד אלי ולא מה שמחקרים אומרים.צודק,אתה הבוס.
זה מעולה,ברצינות. זה גישה נכונה ואני מאמין בזה.אני לא מצדיק את עצמי אני פשוט עושה מה שעובד אלי ולא מה שמחקרים אומרים.
זה מעולה,ברצינות. זה גישה נכונה ואני מאמין בזה.
אבל אני סבור ובטוח שאתה לא ממקסם את הפוטנציאל באימון של שריר אחד כל יום.
כולנו בנויים אחרת,בעלי dna שונה ויכולות שונות..
אבל כולנו גם עובדים על אותה מכניקה שרירית. אותם הורמונים בונים אותנו ואותם הורמונים מפרקים אותנו.
אני לא רופא,אין לי שום תואר ובקושי סיימתי תיכון
אבל כן יש לי ידע בסדר+ בתחום הזה,ולדעתי,כמו שהרבה אחרים פה חושבים,לטווח הארוך התכנית שלך לא יעילה.
-אתה לא מתבסס על תנועות מורכבות.
-אתה לא יוצר מספיק עומס על השריר.
-אתה לא יוצר סביבה אנאבולית 24/7.
בסוף,תמשיך עם מה שאתה אוהב ומה שעושה לך טוב.
אני רק פה להגיד לך שאפשר לייעל את התהליך הזה עוד קצת
זה פשוט לא נכון בכל מובן.תראה אנשים שעושים פיצול של שריר אחד בשבוע יש להם בייבספ מפחיד
אני עושה תרגיל אחד.הכל תלוי מה יש בתוכנית עם תעשה 6 תרגלים לחזה מקסימום מאמץ תצפה להגיע לבית
כן ולא.שאתה עובד חזה אתה עובד כתפיים וידיים במלא
כנל גב וכנל כל שריר בפלג גוף עליון .
אז אתה נותן מנוחה בן פלג גוף עליון לתחתון פעם בשבוע מה שאין בabc ממוצא וגם אם שיש הנפח פשוט זה מתכון לפציעות ,
אתה לא מבין את העקרונות הבסיסים והפשוטים ביותר לבניית שריר.אם תעשה 5-6 תרגלים בעצימות נמוכה כמו שכיבות שמיכה מקבילים חזה עליון פרפר ובנצ ב8-20 חזרות בלי להגיע לכשל יש סיכוי שזה גם יעבוד אליך טוב אל תשפוט לפני שנסיית וגם אתה מוריד עומב מהכתף והיד אחורית אז בכלל זכייתי פעמים.
וגם אני מבטיח לך קידום באימונים על בסיס קדוע
על מה אתה מדבר ב48 שעות?אז אתה נותן מנוחה בן פלג גוף עליון לתחתון 48 שעות אז בכלל התואששות שלך מקסימלית
זה פשוט לא נכון בכל מובן.
בייספס זה השריר האחרון בגוף שצריך יום אחד רק בשבילו.
מדובר סה"כ ב2 ראשי קטנים בזרוע שאפשר לפמפם אותם בסוף אימון ,2 סטים וזהו נגמר האימון ידיים.
הנזק גדול על התועלת בלתת יום אימון מיוחד רק לבייספס.
אני עושה תרגיל אחד.
ולא המלצתי לאף אחד מעולם לעשות יותר מ2 תרגילים.
יותר מזה,אם הצלחת לעשות 6 תרגילים שונים במקסימום מאמץ,כנראה שלא עשית את התרגיל הראשון כמו שצריך.
תתן סט אחד של בנץ פרס כבד,מקסימום לחמישיה ואתה לא תצליח אפילו 2 מקבילים אחרי זה.
כן ולא.
בנץ פרס עובד ידיים וכתפיים בעצימות חמודה,נכון.
אבל פרפר למשל מדגדג את היד אחורית,שעובדת רק כמייצב ותומך.
כתפיים עוד עובדות פחות מיד אחורית בזה.
בכל אימון חזה,העומס על הכתפיים הוא לא באמת גדול בשביל לא להצליח להתאושש עד למחרת,לאימון כתפיים.
אתה מוזמן להסתכל על מגוון בדיקות אלקטרו-מיוגרפיות ולראות את היחס בין חזה לכתפיים בתנועות פלג גוף עליון.
בקיצור,אם אתה לא מצליח לעבוד כתפיים,יום אחרי אימון חזה,אז או שאתה מוותר לעצמך,או שהתזונה שלך לא נכונה או שהשינה לא מספקת
אתה לא מבין את העקרונות הבסיסים והפשוטים ביותר לבניית שריר.
אני לא מדבר עכשיו על התפקיד של הריבוזום ביצירת חלבון או על התפקיד של אינסולין בגדילה ולא על שום דבר ביו-כימי.
אתה רחוק מלקסם היפרטרופיה סרקופלזמית או מיופיברילית בעבודה של 6 תרגילים שונים ל20 חזרות.
מהדבר הכי פשוט,של יצירת מיקרו-טראומה,יצירת עומס פרוגרסיבי,עבודת נפח גדולה ביחס לעצימות ועד לנושא ההורומנאלי והצורך של הגוף שלך להיבנות מחדש.
זה פשוט לא נכון בכל מובן.
בייספס זה השריר האחרון בגוף שצריך יום אחד רק בשבילו.
מדובר סה"כ ב2 ראשי קטנים בזרוע שאפשר לפמפם אותם בסוף אימון ,2 סטים וזהו נגמר האימון ידיים.
הנזק גדול על התועלת בלתת יום אימון מיוחד רק לבייספס.
אני עושה תרגיל אחד.
ולא המלצתי לאף אחד מעולם לעשות יותר מ2 תרגילים.
יותר מזה,אם הצלחת לעשות 6 תרגילים שונים במקסימום מאמץ,כנראה שלא עשית את התרגיל הראשון כמו שצריך.
תתן סט אחד של בנץ פרס כבד,מקסימום לחמישיה ואתה לא תצליח אפילו 2 מקבילים אחרי זה.
כן ולא.
בנץ פרס עובד ידיים וכתפיים בעצימות חמודה,נכון.
אבל פרפר למשל מדגדג את היד אחורית,שעובדת רק כמייצב ותומך.
כתפיים עוד עובדות פחות מיד אחורית בזה.
בכל אימון חזה,העומס על הכתפיים הוא לא באמת גדול בשביל לא להצליח להתאושש עד למחרת,לאימון כתפיים.
אתה מוזמן להסתכל על מגוון בדיקות אלקטרו-מיוגרפיות ולראות את היחס בין חזה לכתפיים בתנועות פלג גוף עליון.
בקיצור,אם אתה לא מצליח לעבוד כתפיים,יום אחרי אימון חזה,אז או שאתה מוותר לעצמך,או שהתזונה שלך לא נכונה או שהשינה לא מספקת
אתה לא מבין את העקרונות הבסיסים והפשוטים ביותר לבניית שריר.
אני לא מדבר עכשיו על התפקיד של הריבוזום ביצירת חלבון או על התפקיד של אינסולין בגדילה ולא על שום דבר ביו-כימי.
אתה רחוק מלקסם היפרטרופיה סרקופלזמית או מיופיברילית בעבודה של 6 תרגילים שונים ל20 חזרות.
מהדבר הכי פשוט,של יצירת מיקרו-טראומה,יצירת עומס פרוגרסיבי,עבודת נפח גדולה ביחס לעצימות ועד לנושא ההורומנאלי והצורך של הגוף שלך להיבנות מחדש.
על מה אתה מדבר ב48 שעות?
היפרטרופיה מתרחשת גם הרבה אחרי 48 שעות מהאימון
ואם אתה מדבר על גליקוגן,atp ויכולת לבצע אימון נוסף,אז כבר אחרי ארוחה גדולה,וכמה שעות מנוחה אתה תצליח להתאמן שוב
בדיוק הוכחת את הנקודה שלי ללמה לא צריך לעשות יום ידיים.הבייספ עובד חזק בצינאפ ובחתירות
היד אחורית עובדת חזק במקבלים ובלחיצות
השכמות עובדים חזק בגב
והכתף הקדמית מפומפמת בתרגילי חזה.
זה עצם.השכמות עובדים חזק בגב
והם עבדו fbw,ab,abc לפני שהם הגיעו לרמה הזאת.יש הרבה בודי בלדרים טבעים בטופ שעושים שריר בשבוע.
תרגילים לארבע ראשי זה חלק מהתכנית. אי אפשר להתייחס לדבר אחד בלי השני. אם אתה מבצע סקוואט או פשיטת ברכיים כמובן שיש לזה אפקט ענק על התכנית עצמה.שאלתי תרגלים לארבע ראשי לא ביקורת על התוכנית