הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי התקדמות ודילואד

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי. אני עשיתי תכנון התקדמות של 5 שבועות שכול שבוע אני מעלה חזרה אחת,שבוע רביעי מעלה משקל ושבוע חמישי דילואד.
עכשיו יש לי כמה שאלות:
נניח שבוע ראשון עבדתי 5*5 ושבוע שני מעלה חזרות על מנת להתקדם האם לעלות רק חזרה שישית בסט אחד נניח 4 סטים בכולם 5 חזרות ואז את האחרון לעלות ל6 או כול ה5 סטים בעצם כולם לעבוד ב6 חזרות.
שאלה שניה ,האם התכנון והדילואד צריך להיות מבוצע רק על תרגילים מורכבים כגון הבנץ הסקוואט והדדליפט או שעל כול תרגיל כמו נניח פשיטה בפולי ובייספס קארלס...נשמע קצת לא מתאים למבודדים ..
עזרה בבקשה

בתוכניות שבנויות בצורה דומה יש עלייה של חזרה אחת לסט אחרון כל אימון וברגע שעלית בכולם אז מעלים משקל.
לגבי הדילואד עושים גם על התרגילים המבודדים, המטרה לתת לגוף להתאושש אז תעשה בערך חצי מהסטים שאתה עושה למבודדים

• פותח/ת השרשור
בתוכניות שבנויות בצורה דומה יש עלייה של חזרה אחת לסט אחרון כל אימון וברגע שעלית בכולם אז מעלים משקל.
לגבי הדילואד עושים גם על התרגילים המבודדים, המטרה לתת לגוף להתאושש אז תעשה בערך חצי מהסטים שאתה עושה למבודדים
וואו אוקי נשמע קצת לא מתאים לעשות דילואד על בייספס חחח אבל בסדר ננסה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית