הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח לרדת יותר במשקל!!! (תקופת חיטוב)

yotamy6

משתמש מתחיל
211
0
נק' מוניטין:
-223
211
0
שבת שלום!
אני נימצא בחיטוב כבר חודש ושבוע. התחלתי ממשקל 72+ והגעתי ל63-64...
עכשיו, הבעיה שלי היא שאני כבר לא מצליח לרדת יותר מ63! אני כבר שובעיים תקוע על המשקל הזה...הגעתי כבר למצב שבמשך יומיים לפני היום שקילה שלי בקושי אכלתי והייתי בגירעון של בסביבות ה-1000 קלוריות ביום ויומיים אחרי עליתי על המשקל ולא האמנתי- אני עדיין 63!!!!
איך יכול להיות שאני לא מצליח לרדת יותר במשקל???
הגובה שלי: 174-175
תודה לעוזרים! 😃

63 קילו על 1.74?!@!@ 1000 קלוריות? פלא שאתה לא יורד במשקל.....
אל תתפלא אם תגיע לבית חולים גם...
ותתחיל מסה

• פותח/ת השרשור
תבין אחי- אני רוצה לרדת ל60 כדי לעלות 10 קילו של מאסה (כלומר 70) כי אני לא יכול להגיע ליותר מ70-71 קילו...הבנת למה אני רוצה להגיע ל60? למה אני לא מצליח לרדת יותר מ63?!

זה קשה, תתיעץ עם אנורקסים אחרים
יש כל מני שיטות איך להקיא אחרי האוכל

תבין אחי- אני רוצה לרדת ל60 כדי לעלות 10 קילו של מאסה (כלומר 70) כי אני לא יכול להגיע ליותר מ70-71 קילו...הבנת למה אני רוצה להגיע ל60? למה אני לא מצליח לרדת יותר מ63?!
למה אתה רוצה 60 יש לך כרס קטנה כמו רוב האנשים? אם כן תדע שלרדת במשקל לא יעזור לך
גם אני פעם חשבתי ככה תבין אם יש לך כרס קטנה זה תוצא ישירה של העידר מסת שריר.
תפתח שרירים תעשה מסה והכל יסתדר אני מבטיח לך אין לך מה לרדת עוד במשקל אחי.

• פותח/ת השרשור
אבל הקטע זה שכול החודש וחצי האלה עשיתי בטן 3-4 פעמים בשבוע...היה קצת שינוי אבל לא משהו שממש נראה לעין! וזה ממש מתסכל! בגלל זה אמרתי שאני כבר יוריד את המשקל ל60 ואז אני אעלה 10 קילו של מאסה...כי לא משנה כמה הייתי עושה בטן עדיין הייתה לי את הכרס המעצבנת הזאת ולא ממש היו רואים שריר, רק בקטנה...

אבל הקטע זה שכול החודש וחצי האלה עשיתי בטן 3-4 פעמים בשבוע...היה קצת שינוי אבל לא משהו שממש נראה לעין! וזה ממש מתסכל! בגלל זה אמרתי שאני כבר יוריד את המשקל ל60 ואז אני אעלה 10 קילו של מאסה...כי לא משנה כמה הייתי עושה בטן עדיין הייתה לי את הכרס המעצבנת הזאת ולא ממש היו רואים שריר, רק בקטנה...
תעשה עכשיו מסה ואז תחטב

בטן זה שטיות קוביות רואים רק אם אחוז שומן נומך ולא משנה מה יגידו לך
תזכור רק אחוז שומן נמוך יבליט לך את הקוביות עכשיו בשביל שהיו לך קוביות אתה צריך מסה
אין מנוס מזה וכפיפות בטן זה טיפשי בשביל לעבוד על הבטן סקוואט ודדלפיט יסדרו לך תבטן חבל על הזמן
בקיצור עזוב שטיות תתחיל מסה הכי טוב

תפסיקו לעצבן, כל אחד והמטרות שלו (גם אם הן מגוחכות לגמרי).
קורים מצבים שפתאום יש עצירה במשקל ואח"כ קורה woosh effect (או שלא, במקרה הגרוע). מה שצריך לעשות זה לבחון שוב את התזונה והאימונים, יכול להיות שאתה צריך לעבור לדיאטה אחרת.

תפסיקו לעצבן, כל אחד והמטרות שלו (גם אם הן מגוחכות לגמרי).
קורים מצבים שפתאום יש עצירה במשקל ואח"כ קורה woosh effect (או שלא, במקרה הגרוע). מה שצריך לעשות זה לבחון שוב את התזונה והאימונים, יכול להיות שאתה צריך לעבור לדיאטה אחרת.

מה הקשר לעצבן?
להמליץ למישהו ששוקל 63 קילו על 175 איך לרדת עוד במשקל זה מטומטם וטיפשי ואף אחד אחרי זה לא רוצה לקרוא בעיתון על ילד שנפגע כתוצאה מתת תזונה או מתפריט שהומלץ לו בפורום באינטרנט

מה הקשר לעצבן?
להמליץ למישהו ששוקל 63 קילו על 175 איך לרדת עוד במשקל זה מטומטם ואף אחד אחרי זה לא רוצה לקרוא בעיתון על ילד שנפגע כתוצאה מתת תזונה או מתפריט שהומלץ לו בפורום באינטרנט

איך אתה יודע שזה תת תזונה? אולי יש לו מסת שריר של ילדה בת חמש וחצי?
אני לא אומר שזו מטרה ראויה, אני אומר שלא כל בנאדם שנכנס לפורום ושואל איך להוריד עוד 2 קילו צריך לקבל תשובה "אחי, מאסהההההההההההההההה!!!!!!!111!!!1"

(למרות שבאמת, משקל נמוך מאוד יחסית לגובה)

• פותח/ת השרשור
העליתי לאתר תמונות שלי ואני זוכר שמשה אמר לי שאני בערך 10-11 אחוז שומן...ונחשו מה- עדיין אין שום דבר בבטן! סתם כרס מעצבנת שאני לא מצליח להיפתר ממנה...יש גם כמה אנשים שאמרו לי שזה עודף של עור מתוח מהתקופה שהייתי שמן...יכול להיות? הנה האשכול שפתחתי אם התמונות שלי:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10675
עד עכשיו עשיתי דייאטת דלת פחמימות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית