הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לא מצליח לרדת יותר במשקל!!! (תקופת חיטוב)

yotamy6

משתמש מתחיל
211
0
נק' מוניטין:
-223
211
0
שבת שלום!
אני נימצא בחיטוב כבר חודש ושבוע. התחלתי ממשקל 72+ והגעתי ל63-64...
עכשיו, הבעיה שלי היא שאני כבר לא מצליח לרדת יותר מ63! אני כבר שובעיים תקוע על המשקל הזה...הגעתי כבר למצב שבמשך יומיים לפני היום שקילה שלי בקושי אכלתי והייתי בגירעון של בסביבות ה-1000 קלוריות ביום ויומיים אחרי עליתי על המשקל ולא האמנתי- אני עדיין 63!!!!
איך יכול להיות שאני לא מצליח לרדת יותר במשקל???
הגובה שלי: 174-175
תודה לעוזרים! 😃

קיצר...מחכה לתגובה של משה...

מה אתה מחכה לתגובה של משה? אתה לא מאמין לנו? אתה לא חושב שראינו גם כן כמה מאות תמונות של אנשים בלי חולצה ואנחנו יכולים להעריך אחוזי שומן או לראות אם יש או אין מסה?
אני אומר לך בפירוש, אתה חי בסרט. אם אתה מסתכל על תמונת הפרופיל שלך ורואה משהו נפוח, יש לך בעיה.

---------- התגובה התווספה ב 17:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:44 ----------

ברור שכן חיים , בפורום לא מקבלים כסף על ייעוץ .
זה פורום שנועד לגברים , אם אתה זונה קטנה תלך למקום אחר .
ולבחור כאן , תתחיל לאכול ולהרים כבד .

זונה קטנה? 🤪🤪

סליחה על הבורות אבל מזה אסטרוגן?
הורמון מין שלך נשים

ויקיפדיה שמעתה?

אל תתנו לו באן סוף סוף יש מישהו שישן בשיעורים יותר ממני

ואני על 17 אחוז שומן בערך ועושה 35 מרפקים ביום רע אחרי שבירת שיא דדליפט מה זה אומר עליך?

בקיצור, חלאס לזיין במוח, אתה רזה בצורה נוראה, וחושב שאתה נפוח - אנורקסי בהתהוות.
תתחיל לאכול, לאחר שתעלה מינימום 15 קילו, אנחנו מרשים לך לחשוב על חיטוב.
שלא תעיז לענות לי "אבל קיץ, אני רוצה קוביות לים", בגילך אתה לא תרים דג בים.

אני חושב שלפי התמונות שלך בתמונות הגולשים הגוף עושה לך טובה שהוא נעצר על 63 ק"ג, תעשה שבועיים נטראלי ותתחיל לעלות במשקל, אין לך יותר מה לחטב וגם אם יש אז צריך לעבור לסומולייה.

• פותח/ת השרשור
אז מה אתה אומר משה? שגם אתה חושב שאני אנורקס? ולגבי הזין....חחח הוא כבר עכשיו יותר גדול P:

כן גבר אתה אנורקס, אבל זה בסדר אם תתרבו כאן בפורום בסוף תקבלו אוטונומיה ונפתח לכם תת פורום

אנשים ישלמו כסף בשביל להיות על אחוז שומן כמו שלך ואתה עוד רוצה לחטב..
שתבין, יש דוגמניות שרוצות להיות עם אחוז שומן כמו שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית