עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלמה המלך...החכם באדם! היה עם 1000 נשים....ומכל הסוגים....🙄
מממממ... גבר חכם לא היה מתעסק עם 1000 נשים. ☝️
בתקופתו לא הייתה בדיקת אהבות ודמי מזונות.
הפוך, תן דגש אחיושים פחות דגש
לא רוצה להישמע פוסי
אבל סקס עם בת זוג שיש לך אליה רגשות הוא הרבה יותר עוצמתי מסתם סקס מזדמן.
במקום להיות הקהילה האגרסיבית והגברית שאנחנו אמורים להיות (מפתחי גוף,ליפטרים) אנחנו מדברים על הרגשות שלנו, מקסים
אתה מתכוון קהילה של ברברים מפגרים?במקום להיות הקהילה האגרסיבית והגברית שאנחנו אמורים להיות (מפתחי גוף,ליפטרים) אנחנו מדברים על הרגשות שלנו, מקסים
בגלל זה אנחנו באוף טופיק. חוץ מזה שהדברים שנרשמים כאן נהיו אוף טופיק בפני הפוסט המקורי... ממישהו שמשפשף 9 פעמים לפוסט על סקס לייט. 😉במקום להיות הקהילה האגרסיבית והגברית שאנחנו אמורים להיות (מפתחי גוף,ליפטרים) אנחנו מדברים על הרגשות שלנו, מקסים
יש לך מקור לטענות האלה?
סקס עם פרטנרים רבים/מזדמנים גורם לקהות רגשית, וככה פוגע ביכולת להתקשרויות יציבות בחיים, בזוגיות ומחוצה לה.
אז אם בת הזוג שלך תרצה לטעום משהו אחר מדי פעם לא תהיה לך בעיה, הבנתי נכון?יש לך מקור לטענות האלה?
סקס זה כמו אוכל
תאכל יותר מידי תשמין ותקבל מחלות, אבל זה לא אומר שחייבים לאכול רק קייל כל היום
זה לא התיפיפות,אני לא מתחיל עם בחורות בבר.אם תפגשו משהי באיזה מועדון או בפאב?
כן וסירבתי מספר פעמיםבאמת תחשבו עם כמה גברים היא שכבה ליפני?
כן, אנחנו לא חיות עם אינסטינקטים בלתי נשלטים. אם בחורה באה ופותחת רגליים זמן קצר אחרי שהכרתם אז משהו פה לא בסדר. לא רואה שום קושי או בעיה לסרב. תתפלא, אבל יש אנשים שלא מאבדים את הראש בגלל קוס ויודעים להגיד לא.מה זה כל ההתייפיפות הזאת לא הבנתי?! כל הנסיכים שנגד לזיין מישהי ששכבה עם 100 גברים מאיפה בדיוק תדעו את זה? אם תפגשו משהי באיזה מועדון או בפאב? מה נראה לכם בחורה תגיד לכם ישירות שהיא שכבה עם 7000 גברים? מה זה השטויות האלה בחייכם? אתם רוצים להגיד לי שאם תבוא אליכם איזו כוסית במועדון ותתחיל אתכם אתם באמת תחשבו באותו הרגע עם כמה גברים היא שכבה ליפני? יאללה שלי איזה צדיקים יש פה
מה זה כל ההתייפיפות הזאת לא הבנתי?! כל הנסיכים שנגד לזיין מישהי ששכבה עם 100 גברים מאיפה בדיוק תדעו את זה? אם תפגשו משהי באיזה מועדון או בפאב? מה נראה לכם בחורה תגיד לכם ישירות שהיא שכבה עם 7000 גברים? מה זה השטויות האלה בחייכם? אתם רוצים להגיד לי שאם תבוא אליכם איזו כוסית במועדון ותתחיל אתכם אתם באמת תחשבו באותו הרגע עם כמה גברים היא שכבה ליפני? יאללה שלי איזה צדיקים יש פה
בת זוג ללא ספק אתם צודקים אבל סקס מזדמן לא רואה סיבה שלא על כמה וכמה שלא באמת יודעים עם כמה גברים הבחורה שכבה.לא הבנתי את כוונתך, מדברים על בת זוג לא על סקס מזדמן....זה בהחלט אבל בהחלט משהו שהייתי מברר לפני.
זה לא התיפיפות,אני לא מתחיל עם בחורות בבר.
כן וסירבתי מספר פעמים
כי אני באמת נגעל,מעומק ליבי,מחוסר כבוד עצמי של בחורות.גם אני לא הייתי מתחיל. וסבבה שסירבתה מה זהה קשור אבל? אם מישהי באה לך בטוב למה שלא תזרום?