הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשק מיני מוגבר,מדוע?

חלק תגובות פה לא יפות על נשים. אהבה לא גמורה אחרי כמה שנים אם אישה יפה לא יפה. אהבה טובה חזק

אם אוכל להכליל גם, הייתי אומר שגברים ישראלים הם מאוד טובים. גם הערסים מתייחסים בכבוד ויפה לבחורות שיוצאים איתן. לא ראיתי (כמעט) סיפורים של בגידות, גבר מקלל / מרביץ לחברה שלו וכו׳.

באוסטרליה למרבה הפלא הגברים הרבה יותר פח, כל בחורה שיצאתי איתה - בגדו בה. שמעתי מהרבה מאוד בחורות שהבן זוג שלהן הרביץ או היה אלים מילולית. יש כאן גברים טובים אבל הגברים הרעים הם רעים מאוד.

בארץ לדעתי, הנשים מאוד קשות. אני מאמין שאחרי שנכנסים למערכת יחסים זה מתאזן, אבל מאוד קשה להתחיל קשר, זו אולי הסיבה שמעולם לא היה לי קשר אמיתי בארץ. להיות ״נחמד״ זה לא עובד, צריך להתאים להרבה מאוד דרישות שוליות מאוד. זו דעתי בכל אופן.

אם אוכל להכליל גם, הייתי אומר שגברים ישראלים הם מאוד טובים. גם הערסים מתייחסים בכבוד ויפה לבחורות שיוצאים איתן. לא ראיתי (כמעט) סיפורים של בגידות, גבר מקלל / מרביץ לחברה שלו וכו׳.

באוסטרליה למרבה הפלא הגברים הרבה יותר פח, כל בחורה שיצאתי איתה - בגדו בה. שמעתי מהרבה מאוד בחורות שהבן זוג שלהן הרביץ או היה אלים מילולית. יש כאן גברים טובים אבל הגברים הרעים הם רעים מאוד.

בארץ לדעתי, הנשים מאוד קשות. אני מאמין שאחרי שנכנסים למערכת יחסים זה מתאזן, אבל מאוד קשה להתחיל קשר, זו אולי הסיבה שמעולם לא היה לי קשר אמיתי בארץ. להיות ״נחמד״ זה לא עובד, צריך להתאים להרבה מאוד דרישות שוליות מאוד. זו דעתי בכל אופן.

למה קשות?

זה שלא ראיתה (כמעט) לא אומר שזה לא קורה בפועל. הבגידות בארץ ובעולם חוגגות פשוט אנשים יודעים להסתיר. אני לא מכליל אבל זאת המציאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית