הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כתפיים באימון גב או חזה

• פותח/ת השרשור DANI55
  • פורסם בתאריך

DANI55

משתמש מתחיל
212
6
נק' מוניטין:
6
212
6
אני עושה תוכנית AB וכרגע החלוקה היא שבאימון A אני עושה חזה, כתפיים ויד אחורית. באימון B אני עושה רגליים,גב ויד קדמית.
שמעתי מלא מעט אנשים שכדאי לעשות כתפיים באימון גב.
מבחינת התאוששות לאחר אימון ושלא יווצר מצב שאני עובד על אותו שריר יום אחרי יום, כדאי לעשות כתפיים באימון עם גב או עם חזה ?

שום סיבה בעולם לעשות חתירה במכונה אחרי בנט אובר
ועוד יותר שום סיבה לעשות אינקליין אחרי בנץ פרס

אתה סתם מאריך את האימון בלי שום מטרה

אני לא מסכים בקשר לאנקליין זה אחלה תרגיל להשלמת נפח

אני לא מסכים בקשר לאנקליין זה אחלה תרגיל להשלמת נפח
כבר דנו על זה.
זה בסדר לתת סט או 2,אבל לא כדאי להפוך את זה לחלק גדול מהתכנית אימון.
שמישהו אומר לי שהוא עושה 5 סטים בנץ פרס רגיל ואז 5 סטים בשיפוע זה פשוט מגוחך בעיניי.
במיוחד בגלל שאם ביצעת נכון את החמש סטים הראשונים,בעצימות יחסית גבוה,אתה לא תצליח להרים את המוט בכלל באינקליין

כבר דנו על זה.
זה בסדר לתת סט או 2,אבל לא כדאי להפוך את זה לחלק גדול מהתכנית אימון.
שמישהו אומר לי שהוא עושה 5 סטים בנץ פרס רגיל ואז 5 סטים בשיפוע זה פשוט מגוחך בעיניי.
במיוחד בגלל שאם ביצעת נכון את החמש סטים הראשונים,בעצימות יחסית גבוה,אתה לא תצליח להרים את המוט בכלל באינקליין
לא דברתי על חמש סטים של איינקלין םאלא שלוש סטים של משקל יותר מתון ( אני למשל עושה 3 סטים כ90 אחוז rm 10 שלי בנץ וזה משלים לי את הנפח וזה משלים לי את הנפח סבבה)
מסכים עם פרוזן
אתה תרים משקל נמוך מידי ביחס לנפח אז מה יצא לך מזה?
לא צריך לעשות משקלי נוצה אפשר לתכנן זאת ממש טוב ולשחק עם עצימות קצת סטייל וייסטד.

עוד משהו חשוב שאני רוצה לציין שאני רואה איינקלין התרגיל עזר ולא תרגיל ויותר מכך.

לא דברתי על חמש סטים של איינקלין םאלא שלוש סטים של משקל יותר מתון ( אני למשל עושה 3 סטים כ90 אחוז rm 10 שלי בנץ וזה משלים לי את הנפח וזה משלים לי את הנפח סבבה)

לא צריך לעשות משקלי נוצה אפשר לתכנן זאת ממש טוב ולשחק עם עצימות קצת סטייל וייסטד.

עוד משהו חשוב שאני רוצה לציין שאני רואה איינקלין התרגיל עזר ולא תרגיל ויותר מכך.

אתה יכול להשלים נפח עם בנצ. מה ההגיון להוסיף אינקליין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית