הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוסר תיאבון מריטלין

• פותח/ת השרשור Spendo
  • פורסם בתאריך

Spendo

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
אני כרגע בחיטוב ולאחרונה צורך ריטלין (טווח השפעה בין 8-12 שעות) לצורך לימודים
הבעיה שלי שאני מגיע למאזן קלורי של 800+- יומי!
מצליח להגיע ל90 גרם חלבון בלחץ
בזמן ההשפעה לא מסוגל לגעת באוכל וכתוצאה מזה הקיבולת שלי השתנתה משמעותית.. צריך עזרה בשני דברים
1. האם צריכת קלורית שלילית כזאת קיצונית תפגע בהורדת אחוזי השומן ובתהליך החיטוב
2. אם יש לכם רעיונות איך אפשר להתעלות על זה (בבוקר לא יכול לאכול יותר מחביתה) ולהצליח לפחות להגיע למנת חלבון היומית

פירוט הערכים של אתמול לדוגמא:
710 קלוריות
84 חלבון
43 פחמימה
31 שומן

Bmr 1756
גובה 1.75 משקל 70.5

נערך לאחרונה:
ודאי.
תאכל ארוחה עשירה מאד בחלבון לפני לקיחת הכדור, וכשאתה לוקח את הכדור קח אתו בשעה מוקדמת יחסית (לא כזו שתפגע לך בלימודים) בכדי שההשפעה של הריטלין תעבור עד הערב כזה

תתחיל לאכול מאכלים טעימים ועתירי קלוריות. במצב שלך הייתי אוכל כל דבר, העיקר לאכול. שוקולדים וגלידות זה מעולה. זה חד משמעית יפגע במסת השריר ולא הדבר הכי טוב לגוף.

תתחיל לאכול מאכלים טעימים ועתירי קלוריות. במצב שלך הייתי אוכל כל דבר, העיקר לאכול. שוקולדים וגלידות זה מעולה. זה חד משמעית יפגע במסת השריר ולא הדבר הכי טוב לגוף.
שוקולדים וגלידות יפגעו לו במסת השריר?

ריטלין זה בעייתי. ביום שאתה לא חייב אותו, אל תיקח אותו, יהיה לך תיאבון כפול, ותאכל את כל הקלוריות החסרות.
שבת זה זמן בלי לימודים ואידיאלי להשלים את כל הקלוריות שהחסרת.

7 שנים הייתי על ריטלין עד שמרדתי בהורים והתחלתי להיות ממש אגרסיבי והתנגדתי בתוקף להמשיך לקחת(לקחתי מגיל 7-15)

אני זוכר שאיך שהפסקתי,התחלתי לאכול יותר,התחלתי,לצחוק,נהיו לי יותר חברים וגם הציונים שלי השתפרו.

זה פשוט זבל טהור ריטלין,היום דוחפים את זה לכל ילד שקצת קשה לו לשבת בכיתה. ביזיון.

7 שנים הייתי על ריטלין עד שמרדתי בהורים והתחלתי להיות ממש אגרסיבי והתנגדתי בתוקף להמשיך לקחת(לקחתי מגיל 7-15)

אני זוכר שאיך שהפסקתי,התחלתי לאכול יותר,התחלתי,לצחוק,נהיו לי יותר חברים וגם הציונים שלי השתפרו.

זה פשוט זבל טהור ריטלין,היום דוחפים את זה לכל ילד שקצת קשה לו לשבת בכיתה. ביזיון.
במקרה שלך ובמקרים רבים אתה צודק.
אבל יש מצבים (לדעתי בודדים) שהתרופה הזאת נחוצה ועוזרת.
אני לא אתחיל עם האבלוציה של התרופה הזאת. פשוט, אם אתה לא "חייב" אותו, אל תיקח אותו.

אני בן 20 מעולם לא לקחתי ריטלין וגם אין לי אבחון אבל קצת קשה לי להתרכז בעבודה אז אמרתי ננסה ריטלין והשגתי את זה ללא מרשם וחייב לציין שזה ממש עוזר בצורה מורגשת משמעותית...לא הרגשתי תופעות לוואי גם ותיאבון רגיל..

הגיוני,על כל אחד זה משפיע אחרת..
אל תשכח שבסוף המבנה הכימי מאוד קרוב למת'
(הסם משובר שורות)
וסמים כמו שידוע לך,כל אחד מושפע בצורה אחרת.
אצל חלק יהיה דכאון,אצל חלק הייפ.
חלק ירדמו,חלק יומרצו
זה גם תלוי מינונים,ומחצית חיים.
יש כאלה שלוקחים ריטלין לחיטוב ( לא מומלץ בכלל,בשום צורה)

• פותח/ת השרשור
מבחינת תופעות לוואי רעות זה לא עושה לי משהו חוץ מדיכוי תיאבון, ההפך זה עוזר לי מאוד ואני חייב כמעט כל יום כדור (לימודים אקדמים)
שייקים אני שותה חלבון אבל אי אפשר לחיות על זה (נראה לי חולני)
ולא מתכוון לגעת בג׳אנק

מבחינת תופעות לוואי רעות זה לא עושה לי משהו חוץ מדיכוי תיאבון, ההפך זה עוזר לי מאוד ואני חייב כמעט כל יום כדור (לימודים אקדמים)
שייקים אני שותה חלבון אבל אי אפשר לחיות על זה (נראה לי חולני)
ולא מתכוון לגעת בג׳אנק
מסכים לגמרי שזה מוגזם שכל החלבון שלך יבוסס על אבקת חלבון, רוצה רק להוסיף שיש צורך לצרוך חלבון שהוא לא מאבקת חלבון בכדי לקבל ויטמנים ומינרלים שבתוספים כמו אבקת חלבון אין אותם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית