הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Natural test-booster - חסרי תועלת? האומנם?

• פותח/ת השרשור Pizza
  • פורסם בתאריך

Pizza

משתמש פעיל
430
94
נק' מוניטין:
218
430
94
לפני מספר חודשים עשיתי קצת מחקר כדי לראות איך אני יכול לשפר את רמת הטסטרון שלי באופן טבעי ונתקלתי בשני תוספים-
שורשים של Ashwagandha וforskolin.
אני יודע שהדעה בפורום הזה היא שטסט בוסטר טבעיים הם חרטא ושאין שום דבר שעובד. השאלה שלי היא, למה הדעה הזאת כל כך חזקה כאן?

אני מצרף את המחקרים. שניהם עם קבוצות יחסית גדולות של אנשים ומראים שיש שיפור משמעותי בקבוצות שלקחו את התוסף בניגוד לפלסיבו.

Clinical Evaluation of the Spermatogenic Activity of the Root Extract of Ashwagandha (Withania somnifera) in Oligospermic Males: A Pilot Study
In the present study, treatment with a high-concentration, full-spectrum root extract of Ashwagandha resulted in significantly improved semen parameters in concert with improved and regulated sexual hormone levels in oligospermic males. The analyses of our data indicated significantly increased sperm concentration and overall motility, which are regarded as the most important criteria for normal fertilizing ability of the spermatozoa. Our study outcome showed significant enhancement of the semen volume in the Ashwagandha-treated infertile males.

Body composition and hormonal adaptations associated with forskolin consumption in overweight and obese men. - PubMed - NCBI
increased 16.77 +/- 33.77% in the forskolin group compared with a decrease of 1.08 +/- 18.35% in the placebo group.

החלטתי לנסות בעצמי.
ואחרי שלושה חודשים של שימוש אני מופתע מהתוצאות. טובות יותר ממה שציפיתי שיהיו ונראה שהמספרים מתחברים עם המחקרים.
מצורפות הבדיקות דם.

בנוסף לאלו שבתמונה עשיתי גם לפני שנתיים בערך והתוצאה הייתה דומה. זה היה 16 ngol/l
אין לי את הבדיקה הזאת מפני שעברתי מכללית למכבי.

קבצים מצורפים

• aaaaa.JPG
    aaaaa.JPG
    KB 17.6 · צפיות: 239
נערך לאחרונה:
גם אתה קיבלת תואר דוקטור מאוניברסיטת קראתי באינטרנט?

אשמח לראות דברים שמוכיחים את מה שאתה כותב

לצערי אין לי את הכוחות להתחיל לחפש לך על דברים שקראתי מהתעניינות בX תקופה (פשוט זוכר מה קראתי) מוזמן לחפש בעצמך בגוגל אני לא יכול על כל פוסט לצרף מחקר.

אגב איפה אתה רוצה לראות? באינטרנט? הרי אתה מזלזל בכל הידע שם אני מבין...

לצערי אין לי את הכוחות להתחיל לחפש לך על דברים שקראתי מהתעניינות בX תקופה (פשוט זוכר מה קראתי) מוזמן לחפש בעצמך בגוגל אני לא יכול על כל פוסט לצרף מחקר.

אגב איפה אתה רוצה לראות? באינטרנט? הרי אתה מזלזל בכל הידע שם אני מבין...

משהו שאפשר להוכיח ולא קראתי באיזה אתר שכוח אל באינטרנט

מחקר שאפשר לשחזר ושנעשה באוניברסיטה מוכרת יהיה אחלה דבר

יש צורך לשאוף לרמות אופטימליות וההבדל בין 8 ל20 הוא די גדול אם אתה מסתכל על הרף.
אתה לוקח את זה למקומות אחרים
אני ו @kotzer הסברנו כבר
אבל אני אעשה את זה הכי פשוט שאפשר בשביל למנוע אי הבנה.

בין 8-28 יכול להיות הבדל בהרגשה טובה,עירנות,אולי חשק מיני גם.
כמו שאמרנו כבר:
אבל אם אתה באמת רוצה אפקט כמו שנותן טסטוסטרון חיצוני אתה יכול לשכוח מזה. כל עוד אתה בתוך הסקאלה אתה לא תראה הבדלים משמעותיים, כי כמו שפרוזן אמר, אתה כנראה תראה שינויים גדולים יותר לאורך היום, אבל יכול להיות שיהיה לזה אפקט קל על המצב הנפשי מעבר לרמת פלצבו, אבל אל תצפה להיות שרירי יותר וחטוב יותר

בשביל לקבל אפקט שקשור לפיתוח גוף תצטרף לעבור את הרף העליון לפחות פי 1.5.(שזה מה שtrt עושה).

הנקודה היא שיכול להיות שלשחקן פוטבול יש יותר טסט באופן טבעי(אגב..פוטבול מפוצץ במזריקים,רק בבייסבול יש יותר סטרואידים)
אבל מה זה משנה? זה לא נותן שום דבר פיזיולגי לשרירים,למערכת ההורמונאלית וכו'

תשאף ל20 או 25 אם בא לך ,אבל זה פשוט אמונה עיוורת לקוות שזה יתן לך משהו מעבר למצב רוח טוב

אני ו @kotzer הסברנו כבר

כמו שאמרנו כבר:

בשביל לקבל אפקט שקשור לפיתוח גוף תצטרף לעבור את הרף העליון לפחות פי 1.5.(שזה מה שtrt עושה).

הנקודה היא שיכול להיות שלשחקן פוטבול יש יותר טסט באופן טבעי(אגב..פוטבול מפוצץ במזריקים,רק בבייסבול יש יותר סטרואידים)

תשאף ל20 או 25 אם בא לך ,אבל זה פשוט אמונה עיוורת לקוות שזה יתן לך משהו מעבר למצב רוח טוב

אז לא הפסדנו כלום!

מדוייק.
אבל לא לצפות ליתרונות כלשהן שקשורים בחומרים אנאבולים

אם זה היה מקפיץ בן אדם מ8 ל25 לא הייתי מסכים, אבל 2-5 כנראה לא מה שיעשה את ההבדל, זה בכל מקרה לא למה אני חושב לקחת את זה.

אני ו @kotzer הסברנו כבר

כמו שאמרנו כבר:

אבל לא לצפות ליתרונות כלשהן שקשורים בחומרים אנאבולים
המטרה היא לא תוצתאות של סטרואידים אסורים. המטרה היא התקדמות קלה בתוך המסגרת החוקית.
אני חושב שאם זה מעלה את הטסט מספיק כדי להרגיש מצב רוח טובה יותר, אין סיבה שזה לא יגרום לתוצאות מסוימות באימונים.

• פותח/ת השרשור
אפקט פסיכולוגי.. אני לא אגיד פלסבו... שברגע שאתה לוקח תוסף כלשהו אתה משקיע יותר באימון.
אתה גורם לעצמך לחשוב שזה עובד.. אז אתה משקיע יותר.
מוסיף עוד משקלים בתוכנית אימון , או נותן עוד קצת אקסטרה באירובי...
אני בטוח שאין קשר לפלסבו. כשהתחלתי לקחת את התוספים לא חשבתי שהם הולכים לעבוד.
לגבי משקלי עבודה ואימונים -אני עובד עם מאמנים, אני עושה את התרגילים שהם אומרים לי לעשות ותמיד מנסה לתת את המקסימום.
בכל מקרה אני לא יכול להגיד שזה מה שהוציא אותי מהתקיעה שהייתי בא לפני 10 קילו (תקיעה של 3 חודשים), אבל יש סיכוי לא רע שזה כן תרם לזה.

תאכלס, גם אם זה פלסבו, למי אכפת? אם זה גורם לך לעבוד חזק יותר ולהוסיף משקלים אז מה זה משנה?

נערך לאחרונה:
אני בטוח שאין קשר לפלסבו. כשהתחלתי לקחת את התוספים לא חשבתי שהם הולכים לעבוד.
לגבי משקלי עבודה ואימונים - אני עושה את התרגילים שהם אומרים לי לעשות ותמיד מנסה לתת את המקסימום.
בכל מקרה אני לא יכול להגיד שזה מה שהוציא אותי מהתקיעה שהייתי בא לפני 10 קילו (תקיעה של 3 חודשים), אבל יש סיכוי לא רע שזה כן תרם לזה.

תאכלס, גם אם זה פלסבו, למי אכפת? אם זה גורם לך לעבוד חזק יותר ולהוסיף משקלים אז מה זה משנה?

עובדתית זה כן משנה, כי זה לא עובד. חח...(במידה ו...) אגב המינון שלקחת די נמוך (300?) אני רואה שרוב ההמלצות הם לכיוון ה600
וגם הטבליות שמוכרים בסופר פארם הם 600 לטבליה אחת.

עריכה : רשמת שאתה לוקח 300 פעמיים ביום, טעות שלי.

• פותח/ת השרשור
עובדתית זה כן משנה, כי זה לא עובד. חח...(במידה ו...)
אם אתה לוקח פלסבו שגורם לך לחשוב שזה עובד וגורם לך להשקיע יותר באימונים וכ'ו, ובסופו של דבר מביא אותך לתוצאות אז הפלסבו כן עובד 😃
אבל זה כבר דיון חצי פילוסופי, בוא נרד מזה..

אם אתה לוקח פלסבו שגורם לך לחשוב שזה עובד וגורם לך להשקיע יותר באימונים וכ'ו, ובסופו של דבר מביא אותך לתוצאות אז הפלסבו כן עובד 😃
אבל זה כבר דיון חצי פילוסופי, בוא נרד מזה..

שמע אני כ''כ לא מסכים עם מה שרשמת, הדיון הוא לא מנטלי אלא ניסיון להוכיח שיש לדבר הזה איזושהי השפעה פיזיולוגית. זו הייתה המטרה שלך
בכך שאמרת למה אנשים מזלזלים בזה, ואהבתי את הרעיון וגם נתתי מוניטין ולייק...ברגע שאתה מדרדר לפן הפילוסופי והפלסבו, זה כבר פחות מעניין.

• פותח/ת השרשור
שמע אני כ''כ לא מסכים עם מה שרשמת, הדיון הוא לא מנטלי אלא ניסיון להוכיח שיש לדבר הזה איזושהי השפעה פיזיולוגית. זו הייתה המטרה שלך
בכך שאמרת למה אנשים מזלזלים בזה, ואהבתי את הרעיון וגם נתתי מוניטין ולייק...ברגע שאתה מדרדר לפן הפילוסופי והפלסבו, זה כבר פחות מעניין.
אני אמרתי שאני דיי בטוח שאין קשר לפסלבו כאן.
לא חושב שפלסבו העלה את התוצאות בבדיקות ב40%...

לא הייתי צריך להמשיך עם המשפט של "גם אם זה פלסבו" ולגרור את הדיון למשהו אחר..צודק.

כן, אבל איך תתווכח עם בן אדם שעל כל דבר יגיד לך "פלסבו".
בתקופה שהייתי חולה, עשיתי כל מה שהרופאים אמרו, ולא הרגשתי שיפור. וכשניסיתי דברים אלטרנטיבים, התחלתי להשתפר. אז כמה אמרו שזה פלסבו, אבל למה התרופות של הרופאים שבאמת האמנתי בהם לא עבדו. ובדברים האלטרנטיבים שפיקפקתי בהם, עזרו?
פלסבו הוא מושג קיים, אבל לא צריך לתלות הכל בזה.
אני לא חושב שפלסבו הסיפור כאן.

כן, אבל איך תתווכח עם בן אדם שעל כל דבר יגיד לך "פלסבו".
בתקופה שהייתי חולה, עשיתי כל מה שהרופאים אמרו, ולא הרגשתי שיפור. וכשניסיתי דברים אלטרנטיבים, התחלתי להשתפר. אז כמה אמרו שזה פלסבו, אבל למה התרופות של הרופאים שבאמת האמנתי בהם לא עבדו. ובדברים האלטרנטיבים שפיקפקתי בהם, עזרו?
פלסבו הוא מושג קיים, אבל לא צריך לתלות הכל בזה.
אני לא חושב שפלסבו הסיפור כאן.

אני אגיד את זה אחרת, פלסבו זה משהו במוח של הבן אדם (בלי קשר למה שאתה לקחת) אני מתכוון שאם זה עזר לו מנטלית נטו כי הוא חושב
שזה עוזר לו, הלעג לגבי העלאת הטסט הטבעי שמתרחשת פה בפורום ממשיכה להיות מוצדקת לחלוטין. גם אם הוא התקדם במשקלים והרגיש
חשק מיני עז וכנפיים של ציפור, כל עוד התוסף שהוא מנסה לשכנע אותנו שעובד לא עשה כלום חוץ מאפקט במוח שלו שלא קשור לתוסף, זה בולשיט.
באותה מידה אני יכול לשכנע אותו שכף חומוס לפני האימון תעשה את אותו אפקט. פלסבו זה דבר קיים שגם עוזר, אבל שאתה בא לפורום כמו LBS
ומנסה להוכיח נקודה בעזרת בדיקות (משהו פיזיולוגי) ואז מתחיל להגיד ''גם אם זה פלסבו....'' זה הופך את כל הדיון למשהו לא מעניין.

אני לא טענתי שזה לא קיים, טענתי שאם זה פלסבו אז התוסף עצמו לא עובד והלעג המתמשך שימשיך להתקיים ובצדק.

אני אגיד את זה אחרת, פלסבו זה משהו במוח של הבן אדם (בלי קשר למה שאתה לקחת) אני מתכוון שאם זה עזר לו מנטלית נטו כי הוא חושב
שזה עוזר לו, הלעג לגבי העלאת הטסט הטבעי שמתרחשת פה בפורום ממשיכה להיות מוצדקת לחלוטין. גם אם הוא התקדם במשקלים והרגיש
חשק מיני עז וכנפיים של ציפור, כל עוד התוסף שהוא מנסה לשכנע אותנו שעובד לא עשה כלום חוץ מאפקט במוח שלו שלא קשור לתוסף, זה בולשיט.
באותה מידה אני יכול לשכנע אותו שכף חומוס לפני האימון תעשה את אותו אפקט. פלסבו זה דבר קיים שגם עוזר, אבל שאתה בא לפורום כמו LBS
ומנסה להוכיח נקודה בעזרת בדיקות (משהו פיזיולוגי) ואז מתחיל להגיד ''גם אם זה פלסבו....'' זה הופך את כל הדיון למשהו לא מעניין.

אני לא טענתי שזה לא קיים, טענתי שאם זה פלסבו אז התוסף עצמו לא עובד והלעג המתמשך שימשיך להתקיים ובצדק.
שיטען מה שהוא רוצה, וש LBS תחשוב מה שהם רוצים, ננסה, ונראה בעצמנו.

שיטען מה שהוא רוצה, וש LBS תחשוב מה שהם רוצים, ננסה, ונראה בעצמנו.

כן אבל זו הפעם הראשונה שאני שומע על הצמח הזה בכלל, בן אדם שלקח + עשה בדיקות, כן מעניין מה שיש לו לומר.

• פותח/ת השרשור

המשפט של "גם אם זה פלסבו" נאמר על ההרגשה שלי, של הירידה במשקל גוף והעליה ברמת האימונים. לא על התוסף והאפקטים שלו על הטסט.
אני לא יודע אם העליה במשקלים היא בגלל התוסף והעליה בטסט...לא יכול לדעת. אני מניח שכן. זה לא פלסבו זה בטוח.

אני לא יודע אם העליה במשקלים היא בגלל התוסף והעליה בטסט
צריך להבדיל בין השפעה מפלצבו להשפעה פיזית.
תוסף שמשפר לך את ההרגשה בגלל ההשפעה שלו, או בגלל הפלצבו, עדיין האפקט של השיפור הוא פלצבו, בגלל שהוא נובע מההרגשה הטובה. תופעת שיפור ביצועים בצורה עצמאית מהפלצבו יכולה להגיע רק מתרופות עם השפעה משמעותית חזקה יותר, שלא נמצאת בתוסף תזונה.
אל תשכח גם שיש לך מאמנים שדואגים לביצועים שלך, ככה שזה גם תורם לא מעט

• פותח/ת השרשור
זה לא הנושא בכל מקרה..
מישהו כאן שאל אם אני רואה התקדמות כתוצאה מהתוספים האלו אז עניתי. (שאני לא יודע אם זה מהתוספים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית