הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוחד לחטב

Dekel5030

משתמש מתחיל
177
8
נק' מוניטין:
8
177
8
Vibe
היי אני צריך עזרה..
אני שוקל 76-77 וגובה 180+- אחרי מסה מלוכלכת לא חכמה
התחלתי סקיניפאט על 60קג

עכשיו השאלה
אני לא עליתי הרבה במסת השריר כנראה ומפחיד אותי לחטב ולסיים שחיף
מה אתם הייתם עושים

להמשיך מסה נקייה קילו-קילו וחצי גג בחודש עד 80קג ולחטב או

לחטב עכשיו קצת כי יש הרבה שומן בבטן ובכללי בכל הגוף וזה ממש מבאס וגם קיץ
48248678.jpg

49758886.jpg

16662943.jpg

התמונה של הבטן היא כשהבטן קצת בפנים (אין לי ככ בטן שיוצאת החוצה אבל היא נוזלית כזאת ובישיבה כפלים כאלה מגעיל)

והתמונה של היד עם פאמפ ותאורה של מעלית אזז פירגן מלא

אשמח גם להערכת אחוז שומן להערכתי 20%

מישהו?

אתה ממש לא 20% שומן.
לדעתי תמשיך מסה.
אל תחשוב קיץ או חורף, תתמקד במטרה שלך. תאכל - תגדל. אל תפחד להשמין. בתקופה של חיטוב מלא קילוגרמים ירדו ממך בשנייה (נוזלים), לא כל העלייה שלך היא רק שריר או רק שומן. תאכל (לא יותר מדי), תעבוד קשה במכון, תישן טוב, למשך תקופה. כרגע לחטב לדעתי זה פשוט בזבוז זמן. אין עליך מספיק בשר.

• פותח/ת השרשור
אתה ממש לא 20% שומן.
לדעתי תמשיך מסה.
אל תחשוב קיץ או חורף, תתמקד במטרה שלך. תאכל - תגדל. אל תפחד להשמין. בתקופה של חיטוב מלא קילוגרמים ירדו ממך בשנייה (נוזלים), לא כל העלייה שלך היא רק שריר או רק שומן. תאכל (לא יותר מדי), תעבוד קשה במכון, תישן טוב, למשך תקופה. כרגע לחטב לדעתי זה פשוט בזבוז זמן. אין עליך מספיק בשר.
אז אולי 18-19 אחוז בכל מקרה יש מלא כפלים בבטן ושומן בכל הגוף פשוו בתמונה הכנסתי

אבל אנסה לשרוד עד 80קג תודה חבר אם יש עוד עצות מאנשים אשמח לשמוע

אין לך הרבה לחטב, לא יישאר ממך הרבה ברגע שתחטב.
פשוט תחשוב מה אתה רוצה אתה יכול לחטב קצת או להישאר על נייטרלי להמשיך מסה אחרי הקיץ.

אחי נתחיל מזה שהכל בסדר , גם אם תחטב לא תסיים שחיף אלא להפך החיטוב די מבליט את השרירים
עכשו כל הקטע של החיטוב זה נטו עניין של העדפה אישית , אם אתה מרגיש שמן תן חיטוב אחי
אם אתה מרגיש שאתה עוד רוצה להמשיך מסה - אתה יכול בכיף להמשיך עוד איזה חודש-חודשיים של מסה
וכמו שאמרו אחי אתה ממש לא 20 אחוז
יותר לכיוון ה-16

יותר לכיוון ה-16
מסכים, אתה לא 20.
דפוק מסה נקיה, ותראה תוצאות.
בנייטרלי, אתה תעלה מעט במסה, ותרד מעט בשומן, יוצא שיש לך אימון לשני המטרות, אבל שניהם ילכו לך מאוד לאט.
למה לחטב לחוף, אם אין מסה, אחרי חיטוב לא יראו כמו שאחרי מסה. תעבוד מסה נקיה ותראה לדעתי הרבה יותר טוב.
חוץ מזה, בשביל הבחורות תקנה רכב יפה 😘.

אחי נתחיל מזה שהכל בסדר , גם אם תחטב לא תסיים שחיף אלא להפך החיטוב די מבליט את השרירים
עכשו כל הקטע של החיטוב זה נטו עניין של העדפה אישית , אם אתה מרגיש שמן תן חיטוב אחי
אם אתה מרגיש שאתה עוד רוצה להמשיך מסה - אתה יכול בכיף להמשיך עוד איזה חודש-חודשיים של מסה
וכמו שאמרו אחי אתה ממש לא 20 אחוז
יותר לכיוון ה-16
אם הוא יחטב הוא יסיים שחיף.

אני חוזר בי.
תעבוד מסה, ותשפר את האופי שלך 👏.

מסכים. לא ממליץ חיטוב.
מה זה משנה מסכ או חיטוב עכשיו?
מסכים שאין שריר,זה עיניין של הרגשה.
חס וחלילה לא מהתנשאות,לדעתי אין מה להגיע לאחוזי שומן גבוהים בשביל מסה,עדיף להשאר דיי חטוב כל השנה.
אני מכיר הרבה פאורליפטרים שמנים יחסית 20 אחוז שומן שחשבו שיש מתחתיהם המון שריר(שוב זה לא רצון לפגוע בפאורליפטרים)
הם עשו דיאטה וגילו שאין הרבה מתחת,ככה שלדעתי עדיף לא להגיע לאחוזי שומן אסטרונומים במיוחד שאתה טבעי,מתאמן טבעי.
סיכום מה שאני אומר פה פותח האשכול,שאתה ממש לא שמן,אל תיכנס אבל למיינד סט של מסה בכל הכח בכלל,אני אומר לך את זה בגלל שאתה בתחילת הדרך,כוח אפשר להשיג גם במאזן שלילי 100 אחוז .

חס וחלילה לא מהתנשאות,לדעתי אין מה להגיע לאחוזי שומן גבוהים בשביל מסה,עדיף להשאר דיי חטוב כל השנה.
אני מכיר הרבה פאורליפטרים שמנים יחסית 20 אחוז שומן שחשבו שיש מתחתיהם המון שריר(שוב זה לא רצון לפגוע בפאורליפטרים)
הם עשו דיאטה וגילו שאין הרבה מתחת,ככה שלדעתי עדיף לא להגיע לאחוזי שומן אסטרונומים במיוחד שאתה טבעי,מתאמן טבעי.
בתור פאוורליפטר שעל בערך 14% שומן. לעבוד מסה לא אומר לעלות באחוז שומן, זה יכול אפילו להוריד אותך באחוז שומן.
אם אתה אוכל 100 פלוס מעל הנייטרלי שלך ומספיק חלבון ופחמימה בתוך הקלוריות האלה, אתה תתקדם בשריר וכמות השומן תשאר כמו שהיא, ובגלל שמסת שריר עולה, האחוז שומן יורד.
מסה לא אומר לאכול כמו חזיר, זה אומר להיות בפלוס קלורי מתון מהמזון הנכון. הנה התזונה שאני ממליץ למסה ספירת קלוריות זה לא מספיק לגדילה.
סיכום מה שאני אומר פה פותח האשכול,שאתה ממש לא שמן,אל תיכנס אבל למיינד סט של מסה בכל הכח בכלל,אני אומר לך את זה בגלל שאתה בתחילת הדרך,
לזה קוראים מסה מלכלכת (אכילה בלי אבחנה), אני ממליץ על מסה נקיה. שזה אכילה של כמות נכונה של אבות המזון ושמירה על פלוס קלורי מתון.
כוח אפשר להשיג גם במאזן שלילי 100 אחוז .
כוח זה לא מסה. אפשר לשפר טכניקה על מינוס קלורי וכך להוסיף כוח. אבל כדי להגדיל שריר, אני לא בטוח שאפשר על מינוס קלורי.

מה זה משנה מסכ או חיטוב עכשיו?
מסכים שאין שריר,זה עיניין של הרגשה.
סיכום מה שאני אומר פה פותח האשכול,שאתה ממש לא שמן,אל תיכנס אבל למיינד סט של מסה בכל הכח בכלל,אני אומר לך את זה בגלל שאתה בתחילת הדרך,כוח אפשר להשיג גם במאזן שלילי 100 אחוז .
צודק, כי ביג זי וולאד הם סתם שמנים חלשים.
עניין של הרגשה? אולי תמליץ לאדם ששוקל 50 קילו על 1.80 לחטב, כי הוא מרגיש שמן?

צודק, כי ביג זי וולאד הם סתם שמנים חלשים
אני חושב שהוא מתכוון לריי וויליאמס ואדי הול שבונים שכבות של שומן על הגוף שלהם כדי להרים יותר מהאחרים.
ולא שהם חלשים, אלא שיש להם מסת שריר קטנה יותר מבודיבילדרים שיש להם חצי מהכוח שלהם.

נערך לאחרונה:
בתור פאוורליפטר שעל בערך 14% שומן. לעבוד מסה לא אומר לעלות באחוז שומן, זה יכול אפילו להוריד אותך באחוז שומן.
אם אתה אוכל 100 פלוס מעל הנייטרלי שלך ומספיק חלבון ופחמימה בתוך הקלוריות האלה, אתה תתקדם בשריר וכמות השומן תשאר כמו שהיא, ובגלל שמסת שריר עולה, האחוז שומן יורד.
מסה לא אומר לאכול כמו חזיר, זה אומר להיות בפלוס קלורי מתון מהמזון הנכון. הנה התזונה שאני ממליץ למסה ספירת קלוריות זה לא מספיק לגדילה.

לזה קוראים מסה מלכלכת (אכילה בלי אבחנה), אני ממליץ על מסה נקיה. שזה אכילה של כמות נכונה של אבות המזון ושמירה על פלוס קלורי מתון.

כוח זה לא מסה. אפשר לשפר טכניקה על מינוס קלורי וכך להוסיף כוח. אבל כדי להגדיל שריר, אני לא בטוח שאפשר על מינוס קלורי.
בסופו של דבר,המון ילדים שמתחילים לא יודעים איך לעלות במסה כמו שצריך,אז כדי למנוע טעויות,עדיף להיות עם יד על .הדופק,אני כרגע 97 קג אומנם פצוע וחטוב,מהניסיון שלי אין מה לעבור את ה 15 אחוז שומן.
להיות חטוב זה כיף בסופו של דבר

אני חושב שהוא מתכוון לריי וויליאמס ואדי הול שבונים שכבות של שומן על הגוף שלהם כדי להרים יותר מהאחרים.
ולא שהם חלשים, אלא שיש להם מסת שריר קטנה יותר בודיבילדרים שיש להם חצי מהכוח שלהם.
למה ההתנשאות המסריחה הזאת? לא דיברתי על פאורליפטרים מקצועיים...
גועל נפש של תקיפות
צודק, כי ביג זי וולאד הם סתם שמנים חלשים.
עניין של הרגשה? אולי תמליץ לאדם ששוקל 50 קילו על 1.80 לחטב, כי הוא מרגיש שמן?
חס וחלילה אח,אני הכי בעד מסת שריר גבוה ומסה,תסכים איתי שרוב החברה בפורום לא יהיו בטופ של הפאורליפטינג,רוב האנשים רוצים להראות טוב,חזקים ובריאים,להיות שמן זה לא בריא מה לעשות,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית