הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיגור מטורף בחזה

Shalev2160

משתמש מתחיל
22
2
נק' מוניטין:
2
22
2
היי, אני בן 16 ואני מתאמן כבר קרוב לשלוש וחצי שנים באנארובי, יש לי את המבנה גוף ה שמן רזה. בגדול אני רואה תוצאות בכל הגוף, אבל מקום אחד מאוד מציק לי, החזה, לאחרונה התחלתי לאכול יותר טוב אבל זה לא עוזר, אני דוחק 40 קילו לצד ואני פשוט לא רואה כלום, זה מתסכל אותי ומעכב אותי ביחס לשאר הגוף, אני כבר לא יודע מה לעשות וכל המצב הזה מסתכל אותי

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190410-010315_Gallery.jpg
    Screenshot_20190410-010315_Gallery.jpg
    KB 12.7 · צפיות: 278
  • Screenshot_20190410-010207_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20190410-010207_WhatsApp.jpg
    KB 79.8 · צפיות: 266
  • Screenshot_20190410-010153_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20190410-010153_WhatsApp.jpg
    KB 35.5 · צפיות: 256
  • Screenshot_20190410-010137_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20190410-010137_WhatsApp.jpg
    KB 45.1 · צפיות: 223
חושב שלא
,אבל אני אישית לא מצטלם טוב
וגם אתה לא מצטלם טוב(לטענתך,אתה אמרת את זה)
אז אולי התמונה פשוט לא טובה.
נחכה לסרטון + המשקל ונהיה חכמים יותר

חושב שלא
,אבל אני אישית לא מצטלם טוב
וגם אתה לא מצטלם טוב(לטענתך,אתה אמרת את זה)
אז אולי התמונה פשוט לא טובה.
נחכה לסרטון + המשקל ונהיה חכמים יותר
חחח.... לא חשבתי על המכנה המשותף שלנו.
שנינו מצטלמים גרוע.
כשאני מצלם, אני עוד 10 אחוז שומן מאשר מישהו אחר מצלם.

• פותח/ת השרשור
40 כל צד? והמוט שוקל 20? יענו 100 קילו סך הכל? אם התשובה שלילית, אז אין לך שום טעם לעבוד עם נפח גבוה כל כך..

אשמח לאמץ אותך
כן 40 כל צד ומוט
יש לי השערה frozen@ שונה ממה מכל מה שאתם אומרים.
הבחור מפותח בשאר הגוף, אז אני לא מאשים את התזונה והשינה.
הוא דוחק משקל יפה, אז אני גם לא מאשים את התוכנית.
מה נשאר?
טכניקה!
הייתי שמח אם תעלה סרטון של הבנץ' שלך, אני מאמין שאתה משתמש הרבה בכתפיים בגלל ליקוי טכני. ואני גם לא מאמין שאתה דוחק 100 עם חזה כמו שלך.
יכול להיות שזה בגלל הגיל שלי? אני בן 16
יש לי השערה frozen@ שונה ממה מכל מה שאתם אומרים.
הבחור מפותח בשאר הגוף, אז אני לא מאשים את התזונה והשינה.
הוא דוחק משקל יפה, אז אני גם לא מאשים את התוכנית.
מה נשאר?
טכניקה!
הייתי שמח אם תעלה סרטון של הבנץ' שלך, אני מאמין שאתה משתמש הרבה בכתפיים בגלל ליקוי טכני. ואני גם לא מאמין שאתה דוחק 100 עם חזה כמו שלך.
אני מרגיש אחרי דחיקה את הכתף והיד האחורית, אבל אני עושה באמת את כל מה שצריך, אם זה להרים את החזה למעלה, להצמיד את הגב ולא לתת לכתפיים לעבור את הקו של החזה, בכל מקרה אעלה סרטון, מקווה שזאת הבעיה כי החזה בכלל לא נמצא ברמה של הגוף והתסכול שזה מביא לי הורג אותי

תשמע גם יש עניין גנטי שמאוד משפיע.
הידיים שלך סבבה והחזה קטן אין מה לעשות,בודדים אלו שמתפתחים כמו שצריך באופן שווה בכל הגוף

• פותח/ת השרשור
תשמע גם יש עניין גנטי שמאוד משפיע.
הידיים שלך סבבה והחזה קטן אין מה לעשות,בודדים אלו שמתפתחים כמו שצריך באופן שווה בכל הגוף
נכון, אבל האם יש אפשרות שגם אם הגנטיקה שלי בחזה לא הכי טובה אני אוכל להגיע לחזה נורמאלי?, אפילו לא מרשים פשוט נורמאלי כי כרגע אני בכלל לא מרוצה מהמראה שלו
עם* סליחה על הטעות

ברור..זה פשוט לוקח זמן. זה ספורט לטווח ארוך
אל תסתכל על היום או מחר. תסתכל על שנה הבאה

• פותח/ת השרשור
ברור..זה פשוט לוקח זמן. זה ספורט לטווח ארוך
אל תסתכל על היום או מחר. תסתכל על שנה הבאה
תודה רבה! ובקשר לסרטון, כמה לדחוק בסרטון? לצלם את הסט האחרון?( של ה40 כל צד)? יכול להיות באמת שזאת הטכניקה, אף אחד לא עבד איתי על התרגיל של הדחיקה אבל כן הקשבתי להוראות של זה ביוטיוב

אני ממליץ להסריט סט שאתה מצליח בקושי, ככה נוכל לראות ליקויים יותר בקלות. אבל זה לא באמת משנה, אם הטכניקה טובה או גרוע, נראה את זה בכל סט שתעשה.
יכול להיות שזה בגלל הגיל שלי? אני בן 16
לא.
אני מרגיש אחרי דחיקה את הכתף והיד האחורית, אבל אני עושה באמת את כל מה שצריך, אם זה להרים את החזה למעלה, להצמיד את הגב ולא לתת לכתפיים לעבור את הקו של החזה, בכל מקרה אעלה סרטון, מקווה שזאת הבעיה כי החזה בכלל לא נמצא ברמה של הגוף והתסכול שזה מביא לי הורג אותי
זה מחזק את התאוריה שלי שזה ליקוי טכני.

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ להסריט סט שאתה מצליח בקושי, ככה נוכל לראות ליקויים יותר בקלות. אבל זה לא באמת משנה, אם הטכניקה טובה או גרוע, נראה את זה בכל סט שתעשה.

לא.

לא.

לא.

העלתי את זה בסרטון ליוטיוב כי זה שקל יותק מדיי בשביל שאני אוכל להעלות את זה. וזה היה המשקל

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2019-04-10 at 22.04.26.jpeg
    WhatsApp Image 2019-04-10 at 22.04.26.jpeg
    KB 49.6 · צפיות: 73
האם עכשיו זה עובד?

זה מוסרט מזווית לא הכי טובה.
אבל אפשר לראות את הליקוי הטכני שממנו חששתי. השכמות לא צמודות, וזה גורם לכתפיים להיות קדימה, ואתה מעמיס את העבודה של התרגיל על הכתפיים והיד אחורית, ומדלג על החזה במידה מרובה והגב.
אני ממליץ לך להסתכל על הסירטונים האלה ולראות איך להחזיק את הרגליים בצורה נכונה כדי שהגב יהיה בצורה נכונה וממילא השכמות יהיו צמודות ואתה תתחיל לעבוד על החזה והגב.
בהתחלה זה יהיה קשה לך להתרגל, אז תוריד משקל, ותן לישבן שלך לא לגעת במיטה בכלל בהתחלה, שירחף מעל המיטה סנטימטר בכל מהלך הסט.
שלא יגע במיטה אפילו לא לרגע. כשתישלוט בזה, תתרגל שהישבן יגע במיטה, אבל שלא ינוח שם, אלא ישאר מכווץ.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
זה מוסרט מזווית לא הכי טובה.
אבל אפשר לראות את הליקוי הטכני שממנו חששתי. השכמות לא צמודות, וזה גורם לכתפיים להיות קדימה, ואתה מעמיס את העבודה של התרגיל על הכתפיים והיד אחורית, ומדלג על החזה במידה מרובה והגב.
אני ממליץ לך להסתכל על הסירטונים האלה ולראות איך להחזיק את הרגליים בצורה נכונה כדי שהגב יהיה בצורה נכונה וממילא השכמות יהיו צמודות ואתה תתחיל לעבוד על החזה והגב.
בהתחלה זה יהיה קשה לך להתרגל, אז תוריד משקל, ותן לישבן שלך לא לגעת במיטה בכלל בהתחלה, שירחף מעל המיטה סנטימטר בכל מהלך הסט.
שלא יגע במיטה אפילו לא לרגע. כשתישלוט בזה, תתרגל שהישבן יגע במיטה, אבל שלא ינוח שם, אלא ישאר מכווץ.

בהצלחה

תודה רבה! אני רק מקווה שאחרי השינוי טכניקה אני אראה שינוי לטווח הארוך

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם, אכן הייתה תקלה בטכניקה, הייתה לי בראש את האפשרות הזאת מאחר ותמיד הרגשתי את החלק הקרוב של הכתף לחזה כואב לאחר הבנץ פרס, החלטתי להירשם למכון כושר ולקחת את האימונים צעד קדימה, ככה שישנו לי שם גם את התכנית אימונים, אני עוד אעלה תמונות אחרי שאראה שיפורים ניכריים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית