איך להשיג מספיק אומגה 3?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
אני אוכל אגוזים והסתכלתי קצת על הערכים... איך זה הגיוני שאי אפשר פשוט להשיג אומגה 3 שיאזן את זה בשום צורה? צריך לאכול חצי קופסא תוספי תזונה של כדורי אומגה 3 ביום.... כל כדור זה 2 גרם זה כלום!! גם סלמון שנחשב למקור מספר 1 לאומגה 3 מכיל כמויות ממש מזעריות. באגוזי מלך יש כמות פסיכית של אומגה 6 (יש גם הרבה אומגה 3 אבל פי 4 אומגה 6).
בסלמון 2 גרם אומגה 3
באגוזי מלך 38 גרם אומגה 6!!!
שקדים 12 גרם אומגה 6 בלי אומגה 3 בכלל!!
בוטנים 16 גרם אומגה 6 בלי אומגה 3בכלל
קשיו 8 גרם אומגה 6 בלי אומגה 3 בכלל!
זרעי דלעת 9 גרם אומגה 6 בלי אומגה 3 בכלל

איך לעזאזל אני מאזן את זה...

מעניין שבקשר לאומגה 3 זה מידע ידוע שרואים בכל סרטון ביוטיוב, שמסבירים בצורה טובה על זה תוך דקה בערך-הקטע הזה שהגוף צריך להמיר אומגה 3 מהצומח, אבל אין שום התייחסות לאומגה 6 והספיגה מהצומח.
כי כל אידיוט שרוצה להרוויח קהל ימצא איזה מסלול מטבולי אחד שנראה קסום וידבר עליו כאילו הוא מצא את הגביע הקדוש. זה אותו הדבר עם סוכר, אינסולין, קאטו, פלאו, או כל שטות אחרת.
בתמונה הגדולה זה באמת לא משנה כמו שאתה חושב

• פותח/ת השרשור
כי כל אידיוט שרוצה להרוויח קהל ימצא איזה מסלול מטבולי אחד שנראה קסום וידבר עליו כאילו הוא מצא את הגביע הקדוש. זה אותו הדבר עם סוכר, אינסולין, קאטו, פלאו, או כל שטות אחרת.
בתמונה הגדולה זה באמת לא משנה כמו שאתה חושב
אבל יש המון תוספי תזונה של אומגה 3 שהרבה אנשים קונים וצריכים, זה לא יכול להיות סתם

אבל יש המון תוספי תזונה של אומגה 3 שהרבה אנשים קונים וצריכים, זה לא יכול להיות סתם
בידיוק כמו שמיליוני אנשים קונים אבקות חלבון אבל לא בודקים אפילו אם הם צורכים מספיק חלבון.
אני לא חושב שאני צריך להסביר לך שרוב תעשיית תוספי התזונה מתבססת על בולשיט ודברים קטנים שלא קשורים לשום דבר.
יש לך גם תוסף תזונה של גופים קטונים. אף אחד לא צריך אקסטרה גופים קטונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית