הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הצעות לתרגיל מבודד לטרייספס

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
כותרת.

נמאס לי מהרוטינה הקבועה,הצעות יתקבלו בברכה

@Mr. power
@yujinius
@MasterSplitter
@Dark Soul Omega
וכל השאר (אי אפשר באמת לתייג חצי מהפורום)

אתה מפתיעה עם השאלה הזאת 😲

כמו שסונוס רשם - גם אני אוהב פשיטה מוט בכבל בלי יותר מידי התעסקות עם המשקלות כי גם ככה הטרייספ שלי עובד קשה בבנצ עם הנפח שאני עובד בו..

כנ"ל לגבי פשיטה בכבל, אני אוהב גם עם חבל וגם עם ידית. עכשיו מתאמן בבית אז התרגיל היחיד שאני עושה לטרייספס זה פשיטה עם דאמבל בעמידה/ישיבה, גם נחמד.

• פותח/ת השרשור
טוב אני רוב שיש כאן רוב ברור..

עד עכשיו הייתי עם skull crusher ונמאס לי

לחיצה צרפתית במוט w+ישר אחרי זה פשיטה בכבלים עם חבל דרופ סט עד מוות.

לא יודע עד כמה זה באמת מועיל.
אבל אין כמו הפאמפ שזה נותן.

לא לתת לי באן 😅

לחיצה צרפתית במוט w+ישר אחרי זה פשיטה בכבלים עם חבל דרופ סט עד מוות.

לא יודע עד כמה זה באמת מועיל.
אבל אין כמו הפאמפ שזה נותן.

לא לתת לי באן 😅

תעשה דרופ סט בבנצ. תקבל פאנפ כפול (גם בחזה וגם בטרייספ)

זה כי יש לך זכרון של דג..
אמרתי לך כבר,כרגע יש מקום לנפח נוסף ומבודד בגלל הויטמינים שלי..

בעקרון,off cycle,אני לא מבודד ידיים
לא הבנתה אותי ידידי. הפתעתה אותי כי אפשר למצוא את התשובה לשאלתך בחיפוש קל ופשוט. אבל שטויות - לך תמיד אשמח לעזור 🤭

• פותח/ת השרשור
לא הבנתה אותי ידידי. הפתעתה אותי כי אפשר למצוא את התשובה לשאלתך בחיפוש קל ופשוט. אבל שטויות - לך תמיד אשמח לעזור 🤭
אההה.. כן... לא התכוונתי ל"תעזרו לי אני לא מכיר תרגילים"
התכוונתי ל"משעמם לי skull crusher, מה אתם אוהבים לעשות?"

הקטע מאחורי זה, זה שעברתי כבר איזה 15 תרגילים שונים לטרייספס,עם דגשים לראשים השונים,אבל קשה לי להתמיד במשהו אחד כי אני משתעמם מהר..
אבל אם יש משהו שהרבה אוהבים פה,כמו פשיטה במוט,אז אולי שווה לי לתת צ'אנס כמו שצריך ולא להחליף כל שבוע

פשיטה בכבל מוט צר / פשיטה עם דאמבל (לאחור) באופן אישי פשיטה עם דאמבל לאחור (וזה בדרך כלל במשקלים קלים אי אפשר ממש להעמיס שם) אני פשוט מרגיש שהאזור עומד להתפוצץ, זה לא קורה לי באף תרגיל אחר. אני יכול לעשות משקלים הרבה יותר גבוהים מעל הראש מן הסתם, אבל התחושה לא מתקרבת אפילו....תנסה.

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על kickback ?

triceps-dumbbell-kickback.jpg

אם כן אני מכיר,באמת גומר את היד

• פותח/ת השרשור
קיבלתי פאמפ רק מלהסתכל.....תרגיל כ''כ פשוט עם משקלים קלים, אני פשוט רוצה לבכות שאני מבצע אותו מכאב.
עשר קילו עם זה והיד נופלת
אתה יודע מה,זה אפילו אופציה יותר טובה עבורי כרגע,יד ימין שלי קטנה בס"מ 1 מיד שמאל.. אני אוסיף 2x8 ליד ימין

עשר קילו עם זה והיד נופלת
אתה יודע מה,זה אפילו אופציה יותר טובה עבורי כרגע,יד ימין שלי קטנה בס"מ 1 מיד שמאל.. אני אוסיף 2x8 ליד ימין
תוסיף 2 סטים של שיפשוף תקבל אחלה היפרטרופיה. תשאל את @Dark Soul Omega את יעלות התרגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית