הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא בטוח כמה קלוריות צריך לצרוך(חיטוב)

Iftach123

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
לפי המחשבון tdee אני צריך לאכול2387 ולפי מה שכתוב במדריכים ובאינטרנט 1954(לפי BMR×1.2+300-500 )
300 זה הכמות בערך שאני מוציא באימון
גובה 176
גיל 17
משקל 71
מתאמן 6 פעמים בשבועabc
ועוד משהו להמשיך עם הקריאטין שאני בחיטוב למה אני מבולבל אנשים אומרים שכן ואנשים אומרים שלא?

נערך לאחרונה:
לגבי קריאיטן- תמשיך אם אתה רוצה החיסרון זה הצטברות נוזלים.
לגבי הקלוריות לא כל כך הבנתי מה ה- bmr שלך. אבל קח הסכום שאתה שורף ותצרוך פחות אבל לא בהגזמה.

למה אתה צריך חיטוב כשאתה שוקל 70 קילו בגובה שלך, ועוד בשיא גיל ההתבגרות? אני לרוב ממליץ לא לחטב אם אין השמנת יתר בגיל שלך.
בכל מקרה מחשבוני הקלוריות זו רק נקודת הפתיחה, זה נותן לך השערה של מה הנייטרלי שלך. ברגע שקיבלת את ההשערה הזאת אז אתה צריך לבדוק אותה ולהיות על אותה כמות קלוריות למשך שבועיים-שלושה ולראות מה קורה. ממוצע השקילות צריך להיות פחות או יותר קבוע לאורך שבועיים לפחות.
דרך קלה יותר למצוא את הנייטרלי היא פשוט לחשב מה שאתה אוכל כרגע במידה ואתה לא עולה ולא יורד במשקל.
אחרי שביססת את הנייטרלי, אתה צריך פשוט לכוון לירידה של 0.5%-1% מהמשקל שלך בשבוע, לא משנה באמת כמה קלוריות צריך בשביל זה.

גם לגבי התוכנית, ABC שלוש פעמים בשבוע זה כנראה לא אידאלי לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית