הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שקית במבה גדולה-השטן?

• פותח/ת השרשור lasrix
  • פורסם בתאריך

lasrix

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
20
148
17
טוב אז עכשיו אני שם לב שבצ'יט שאני תוקע איזה פעמיים-3 בשבוע יש שטן לא קטן..
ככה לפני השינה מול הטלוויזיה התענוג הוא במבה, אני בקלות יכול לפרק 2-3 שקיות אחת אחרי השנייה..
רק שבשקית יש 360 קלוריות, 28 גרם פחמימה ו23 גרם שומן (אני מאמין שנתון החלבון אפילו לא מעניין כאן לנוכח הממצאים)..

שורה תחתונה זו תוספת של סביב ה700-1000 קלוריות ושל עוד גרמים של שומן ופחמימה שנוספים לתפריט היומי שלי..
משהו להיזהר ממנו מאוד? מפתח עוד יותר את הכרס?

קלוריות מיותרות מאוד, אתה שואל שאלה בלי להגיד מה המטרה שלך? אתה במסה? חיטוב? מה המשקל הנוכחי שלך?
כל עוד אתה שחיף שלא עולה במשקל ואתה כרגע במסה אני לא רואה בזה בעיה גדולה (למרות שכן עדיף כמובן לאכול אוכל יותר בריא).

• פותח/ת השרשור
קלוריות מיותרות מאוד, אתה שואל שאלה בלי להגיד מה המטרה שלך? אתה במסה? חיטוב? מה המשקל הנוכחי שלך?
כל עוד אתה שחיף שלא עולה במשקל ואתה כרגע במסה אני לא רואה בזה בעיה גדולה (למרות שכן עדיף כמובן לאכול אוכל יותר בריא).
אני במסה כשהמטרה היא להוריד את הבטן (מה שלא הצלחתי עדיין לעשות) ולהמשיך להעלות מסה

אני במסה כשהמטרה היא להוריד את הבטן (מה שלא הצלחתי עדיין לעשות) ולהמשיך להעלות מסה

איך אתה במסה וטוחן במבות וגם מנסה להוריד את הבטן חחחח
שני דברים לא הולכים ביחד לצערנו, קודם כל תסיים את המסה תעבור לחיטוב ואז תוריד את הבטן.

מה הבעיה עם במבה?אין בעיה,כן יש בעיה לפרק 3 שקיות כל לילה.(1500 ק שאתה לא סופר זה המון)
ואם זה השאלה שלך אז יש בעיה בתזונה שלך.

איך אתה מנסה להעלים כרס במסה?אתה מבין שזה 2 פעולות מנוגדות?

ואייל,אין דבר כזה קלוריות מיותרות חוץ מאלכוהול.
הגוף ידע לנצל יופי גם במבה.

מה זה לעזאזל השטות הזאת "קלוריות מיותרות" שנאמרה למעלה..
תאכל,בתאבון.זה אחלה חלבון הבמבה הגדולה
משהו להיזהר ממנו מאוד? מפתח עוד יותר את הכרס?
אה??

מה ההבדל בין זה לבין פירות?
הכל חישוב של קלוריות בסוף

אם מדובר על 1000 קלוריות שאתה מכניס כאקסטרה בתפריט היומי שלך, אז כן, מדובר על המון קלוריות מיותרות, שלא רק יעשו את המסה מלוכלכת, אלא גם אתה יכול לשכוח מלהוריד את הבטן.
גם אין כזה דבר מסה בדגש על הורדת הבטן. אם יש לך מעט שומן מעל הריבועים אז אולי יראו הבדל לטובה, אם יש לך כרס אז זה פשוט לא יקרה, וכנראה אפילו ההיפך יקרה

רשמתי קלוריות מיותרות כי דבר ראשון לא ידעתי אם הוא במסה / חיטוב וכו'.
ובלי קשר גם אם הוא במסה, זה לא תקין להכניס לגוף שליש מהקלוריות היומיות על ידי אכילת במבה.
במבה זה לא רק חמאת בוטנים טבעית, יש שם עוד מון חומרים מיותרים ועדיף בקלוריות האלה להכניס אוכל איכותי יותר.

היום תכננתי מראש לאכול שקית גדולה של במבה אז הורדתי קצת דברים מהתפריט כדי שזה יכנס לי בערכים, אין כמו במבה ;)

קבצים מצורפים

• 139A14C8-20B4-44D2-8FE5-0FAC9D84C5F5.png
    139A14C8-20B4-44D2-8FE5-0FAC9D84C5F5.png
    KB 120 · צפיות: 219
מה המשקל ואחוזי השומן אומרים על זה??

אם זה עובד למה לחפש אשמים?

אם לא תוריד במבה אחת ו10 גרם אורז אל תעשה דברים קיצונים הכל בהדרגה .

אשמח להצטרף לנושא ולשאול שאלה
נגיד אני בחיטוב, אוכל ביצים, קוטג, חזה עוף, בטטה וכדו'.
לכל זה אני מוסיף במסגרת הקלוריות היומיות נגיד במבה או גלידת בן ג'ריס וכדו'
זה ישנה את מהלך החיטוב שלי? גם ככה הייתי מכניס את אותם קלוריות לגוף

זה יכול לשנות את איך אתה מסתדר עם החיטוב, אבל כל עוד זה לא יוריד משמעותית מכמות החלבון שאתה צורך, אז לא, זה לא ישפיע

אז מה הקטע?
אתה אומר שאם אני עושה שעה אירובי ביום ונגיד ההוצאה האנרגנטית שלי היא 2500 + - , אני יכול פעם ביומים שלוש להתפנק באיזה בן ג'ירס בלי שזה יפגע בכלל בחיטוב שלי? גם ככה נגיד במקום הבן ג'ירס הייתי אוכל משהו עם ערך קלורי דומה
ושוב תודה

אז מה הקטע?
אתה אומר שאם אני עושה שעה אירובי ביום ונגיד ההוצאה האנרגנטית שלי היא 2500 + - , אני יכול פעם ביומים שלוש להתפנק באיזה בן ג'ירס בלי שזה יפגע בכלל בחיטוב שלי? גם ככה נגיד במקום הבן ג'ירס הייתי אוכל משהו עם ערך קלורי דומה
ושוב תודה
אז כן, אין בעיה

אני אוכל כל יום שקית במבה 25 גרם, כל עוד זה נכנס לך בערכים ולא בצורה מוגזמת מדי אז זה בסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית