הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב צאוור אחרי בנץ פרס

romma953

משתמש מתחיל
175
8
נק' מוניטין:
8
175
8
באימונים אחרונים אחרי בנץ פרס אני מרגיש אי נוחות בצוואר כאילו הוא כזה תפוס או משהו וזה רק צוואר לא כתפיים לא גב לא כלום
לא יודע מה יכול לגרום לזה אני תמיד שם מוט מתחת לעיינים מכווץ שכמות מוריד את מוט לחזה
למישהו קרה כזה דבר ואיך הוא פתר את זה?

באימונים אחרונים אחרי בנץ פרס אני מרגיש אי נוחות בצוואר כאילו הוא כזה תפוס או משהו וזה רק צוואר לא כתפיים לא גב לא כלום
לא יודע מה יכול לגרום לזה אני תמיד שם מוט מתחת לעיינים מכווץ שכמות מוריד את מוט לחזה
למישהו קרה כזה דבר ואיך הוא פתר את זה?

הצוואר זה מאוד כללי, לכן אנסה לנחש לפי מה שנראה לי הגיוני,
אני מניח שאתה מרגיש תפוס בעורף. אם כן הסיבה לזה יכולה להיות שכשאתה שוכב על הספסל, במידה והמשקל כבד לך ואתה מנסה לערב כל שריר אפשרי, או שהטכניקה מעט לא נכונה, אתה מנסה לפשוט את הצוואר כנגד הספסל, מה שמפעיל עומס איזומטרי גבוה על השריר וגורם לך להיתפס.

יש מצב שאתה לא שותה מספיק מים.
אבל אני מאמין שהטכניקה אשמה, אתה צריך ללמוד להשתמש ברגלים לייצב אותך על הריצפה, וממילא השכמות יהיו מכווצות כראוי, וירד העומס מהצוואר.

יכול גם מאוד להיות שפשוט הצוואר שלך נתפס, או ששרירי הצוואר פשוט עייפים מהעומס המצטבר, זו בהחלט אופציה.
תנוח ותאכל מספיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית