עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקרא על פעולת ולסלווה valsalva maneuverאיך בדיוק אתם נושמים בתרגילים מורכבים?
לוקחים אוויר מאף או מפה?מחזיקים בבטן עד סוף החזרה?או שמוציאים לפני?
ראית את הסרטון?חשוב לשים לב לנשימה בזמן תרגילים מורכבים? כאילו עד עכשיו לא חשבתי על זה בכלל זה יכול לעזור לי?
לא מבין מספיק טוב אנגליתראית את הסרטון?
לרוע המזל אין סרטון טוב בעברית למיטב ידיעתי, בטוח לא ברמה הזאת.לא מבין מספיק טוב אנגלית
ושווה ללמוד את זה? כאילו במה זה בעצם עוזר?לרוע המזל אין סרטון טוב בעברית למיטב ידיעתי, בטוח לא ברמה הזאת.
זה גם כמעט 20 דקות של דיבור, ככה שלקצר לך את העניין לי ממש איך.
אני רק יכול להגיד לך שזה לא חשוב האם אתה נושם מהאף או מהפה, אבל כן חשוב מה אתה עושה עם האוויר הזה.
בגדול אתה צריך להחזיק חזק את שרירי הבטן לאורך כל היקף הטורסו (לא רק הריבועים), ולדמיין שעם האוויר אתה מנסה לנפח את חלל הבטן כמו בלון, אבל כנגד השרירים. זה ייצור הרבה לחץ מבפנים ומבחוץ כנגד החוליות, וזה ישמור עליהן מתזוזה
הייתי אומר שזה די חובה ללמוד את זה.ושווה ללמוד את זה? כאילו במה זה בעצם עוזר?
לאיזה תרגילים?הייתי אומר שזה די חובה ללמוד את זה.
זה קריטי מאוד אם אתה רוצה להתקדם ולשמור על בריאות הגב שלך.
זה מכניקה נכונה של התרגיל, זה לא אקסטרה נחמד לדעת
כל המורכביםלאיזה תרגילים?
אתה הולך לבצע חזרה, לא שיא בצלילה, אתה לא צריך כמות מטורפת של אוויר, רק נשימה סרעפתית מהירהאתה לוקח לפני נשימה ממש גדולה כמה שאתה יכול ממלא את הבטן מחזיק את זה
מבצע חזרה רק אחרי סוף חזרה אתה מוציא את אוויר
בדרך כלל לוקחים אוויר מפה ומחזיקים אותו
מאף אני לא רואה איך אפשר לקחת הרבה אוויר בכלל
צודק תלוי באיזה תרגילאתה הולך לבצע חזרה, לא שיא בצלילה, אתה לא צריך כמות מטורפת של אוויר, רק נשימה סרעפתית מהירה
האם נשימות נכונות מונעות בקעים? שמעתי משהו כזה, אתה יודע אם זה נכון?הייתי אומר שזה די חובה ללמוד את זה.
זה קריטי מאוד אם אתה רוצה להתקדם ולשמור על בריאות הגב שלך.
זה מכניקה נכונה של התרגיל, זה לא אקסטרה נחמד לדעת
אין דרך לדעת את זה, אין מחקר בנושא.האם נשימות נכונות מונעות בקעים? שמעתי משהו כזה, אתה יודע אם זה נכון?