הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסות בAD

• פותח/ת השרשור MOMO
  • פורסם בתאריך

MOMO

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
לפי הספר כתוב שהעמסת פחמימות אמורה להתבצע לאחר 5 ימים דלים ומשך ההעמסה אמור להיות בין 24 עד 48 שעות.
ובספר הוא כותב שאם רוצים לעשות העמסה שתמשך 24 שעות צריך לאכול פחמימות בעלות ערך גלימטי גבוה ואם רוצים לעשות העמסת פחמימות של 48 שעות צריך פחמימות בעלות ערך גלימטי נמוך...
עכשיו לשאלות:
*אם אני בוחר באופציה של ה24 שעות זה לא שובר לי את הרצף של ה5 ימי דלים ו2 העמסה?מה אני אמור לעשות 6 דלים ו1 העמסה או להמשיך רגיל ויהיה 5 דלים ו1 העמסה?
*איזה מאכלים מומלצים להעמסות וקלים יחסית לאכילה הם בעלי ערך גלימטי נמוך/גבוה?
🆘

מה הבעיה? אם אתה עושה העמסה אם פחמימה מורכבת (פסטות,אורז וכו') אז אתה עושה במשך 24 שעות ואז חוזר ל6 ימים דלים...אם אתה עושה במשך 48 שעות אז אתה משתמש בפחמימות אם ערך גליקימי נמוך ואז ממשיך ל5 ימים דלים 😃

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התשובה המהירה 😃
דבר שני ,הבנתי את זה הבקשה הייתה לדוגמאות למאכלים שונים שמתאימים להעמסה שהם בעלי ערך גלימטי נמוך/גבוה.

לפי הספר כתוב שהעמסת פחמימות אמורה להתבצע לאחר 5 ימים דלים ומשך ההעמסה אמור להיות בין 24 עד 48 שעות.
ובספר הוא כותב שאם רוצים לעשות העמסה שתמשך 24 שעות צריך לאכול פחמימות בעלות ערך גלימטי גבוה ואם רוצים לעשות העמסת פחמימות של 48 שעות צריך פחמימות בעלות ערך גלימטי נמוך...
עכשיו לשאלות:
*אם אני בוחר באופציה של ה24 שעות זה לא שובר לי את הרצף של ה5 ימי דלים ו2 העמסה?מה אני אמור לעשות 6 דלים ו1 העמסה או להמשיך רגיל ויהיה 5 דלים ו1 העמסה?
*איזה מאכלים מומלצים להעמסות וקלים יחסית לאכילה הם בעלי ערך גלימטי נמוך/גבוה?
🆘

אח,
אני עושה העמסה של גג 36 שעות משלב גם וגם.
לגבי נמוך אתה בטח מכיר... לחם אורז פסטות וכו
לגבי גבוה דברים מתוקים - פירות, אני אישית אוהב לאכול מרנג או מרשמלו העיקר שהעסק לא יבוא במגע עם הרבה שומן.

• פותח/ת השרשור
אח,
לגבי גבוה דברים מתוקים - פירות, אני אישית אוהב לאכול מרנג או מרשמלו העיקר שהעסק לא יבוא במגע עם הרבה שומן.

כנראה שגם אני יעשה כמוך נשמע מאד נוח.
תודה על העזרה 😃

החלק הזה בספר מטומטם, הוא אומר לאכול כמה שרוצים בהעמסה עד שתרגיש שאתה רוצה להקיא, הוא אומר גם שלאכול עם ערך גליקמי נמוך בהמעסה של 48 שעות כי לא תצליח לאכול כל כך הרבה מזון כמו שתצליח ב 24 שעות עם ערך גליקמי גבוה, ככה שתעשה מה שאתה רוצה ואני ממליץ לשים הגבלה קלורית להעמסה.

אח,

סליחה על ההקפצה אבל בהנחה ואני יבצע העמסה של 36 שעות (נגיד מיום שישי 8 בבוקר עד שבת ב-8), ואני נמצא על ה-AD, להפסיק לאכול באותו יום שהעמסה נגמרת או לתת ארוחה עם הרבה חלבון ושומן לפני השינה?

ועוד משהו, אם יוצא שאני סוגר בסביבות ה-4K קלוריות בהעמסה של השישי שבת - משמע 2K קלוריות ביום, שזה מתחת לתחזוקה שלי, ואני ב-Mass Phase כדאי לי לאכול יותר קלוריות בעמסה או שזה מספיק?

החלק הזה בספר מטומטם, הוא אומר לאכול כמה שרוצים בהעמסה עד שתרגיש שאתה רוצה להקיא, הוא אומר גם שלאכול עם ערך גליקמי נמוך בהמעסה של 48 שעות כי לא תצליח לאכול כל כך הרבה מזון כמו שתצליח ב 24 שעות עם ערך גליקמי גבוה, ככה שתעשה מה שאתה רוצה ואני ממליץ לשים הגבלה קלורית להעמסה.
מה לפי דעתך צריכה להיות ההגבלה?

הוא לא אומר את זה. הוא אומר שאם אתה מרגיש שאתה מתחיל To smooth out, תפסיק את ההעמסה. אינדיקציה סה"כ לא רעה למי שמכיר את עצמו

המדריך לחיטוב שבמאמרים אומר 500-1000 קלוריות מעל לתחזוקה, אני מניח שאם אין לך ניסיון עם העמסות זה יהיה קו מנחה סביר?

מצטער על ההקפצה, אבל זה מידע חשוב - מה ההגבלה קלוריות שצריך לשים בהעמסה? כמה מקסימום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית