הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה נקייה

דניאללל

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם
התחלתי תהליך מסה אשמח לטיפים ועצות כדי שהמסה תיהיה כמה שיותר נקייה עם מינימום עלייה בשומן תודה

לדעתי תעלה טיפה יותר. חצי אחוז עד אחוז בחודש לדעתי זה ממש מעט. תנסה לדעתי לעלות 300 גרם בשבוע, תקפיד על מספיק חלבון, מספיק שינה ועלייה במשקלי עבודה ! בלי עלייה במשקלי עבודה אתה באמת עלול להשמין סתם. עלייה במשקלי עבודה היא פקטור משמעותי מאד. בהצלחה רבה אחי

לדעתי תעלה טיפה יותר. חצי אחוז עד אחוז בחודש לדעתי זה ממש מעט. תנסה לדעתי לעלות 300 גרם בשבוע, תקפיד על מספיק חלבון, מספיק שינה ועלייה במשקלי עבודה ! בלי עלייה במשקלי עבודה אתה באמת עלול להשמין סתם. עלייה במשקלי עבודה היא פקטור משמעותי מאד. בהצלחה רבה אחי
האמת 0.5%-1% זו ההמלצה הכללית. משקל מסויים זה לא רלוונטי, כי לחלק זה יכול להיות מעט ולחלק הרבה

למי 300 גרם בשבוע יכול להיות הרבה?
300 גרם ספציפי לא גבוה מדי לאף אחד, אבל לאדם ששוקל 80 קילו ומעלה זה כבר מעט מדי.
הכוונה הייתה שלקבוע משקל מסויים זה יכול להיות יותר מדי או פחות מדי, במקרה הזה 300 גרם זה כבר מעט מדי להמון אנשים

300 גרם ספציפי לא גבוה מדי לאף אחד, אבל לאדם ששוקל 80 קילו ומעלה זה כבר מעט מדי.
הכוונה הייתה שלקבוע משקל מסויים זה יכול להיות יותר מדי או פחות מדי, במקרה הזה 300 גרם זה כבר מעט מדי להמון אנשים
למה? אם ההמלצה בחודש היא 0.5-1% עלייה במשקל גוף אז 300 גרם יוצא 1.2 קילו בחודש, שזה מעל ההמלצה (לאדם ששוקל 80 קילו)

למה? אם ההמלצה בחודש היא 0.5-1% עלייה במשקל גוף אז 300 גרם יוצא 1.2 קילו בחודש, שזה מעל ההמלצה (לאדם ששוקל 80 קילו)
לא שמתי לב שאמרת לשבוע, חשבתי לחודש. 300 לשבוע זה הרבה מאוד, זה מתאים לאדם ששוקל 120 קילו ומעלה.
כל מה שמעל לאחוז זה סיכוי גדל לצבור שומן, אם כמובן מתעלמים מהשבועות הראשונים שיש עליה מהירה מאוד במשקל

לא שמתי לב שאמרת לשבוע, חשבתי לחודש. 300 לשבוע זה הרבה מאוד, זה מתאים לאדם ששוקל 120 קילו ומעלה.
כל מה שמעל לאחוז זה סיכוי גדל לצבור שומן, אם כמובן מתעלמים מהשבועות הראשונים שיש עליה מהירה מאוד במשקל
אשמח לשמוע על מקור שמאושש ש300 בשבוע זה יותר מדי לגבר.

אפשר מחקר אחד אמין? אני באמת רוצה להבין למה למנוע מעצמך גדילה בגלל עוד טיפת שומן.
אני מאמין שזה מבוסס על יותר ממחקר אחד, זה יותר מבוסס על מחקרים שמראים קצב גדילת שריר וצריכה קלורית, מדובר על דעות מבוססות על הרבה מחקרים וידע נצבר.
הקטע הוא שכנראה אתה יכול לצבור יותר שריר מ-1% בחודש (תלוי כמובן ברמת המתאמן), אבל יותר מזה אתה גם תתחיל לעלות באחוזי השומן, ואז אתה תצטרך לחטב, להפסיד את הזמן הזה של החיטוב כשיכולת לצבור בו מסת שריר, מסבך את כל הסיפור, וכל זה במקום לעלות לאט ובהדרגה ללא הפסקה

אני מאמין שזה מבוסס על יותר ממחקר אחד, זה יותר מבוסס על מחקרים שמראים קצב גדילת שריר וצריכה קלורית, מדובר על דעות מבוססות על הרבה מחקרים וידע נצבר.
הקטע הוא שכנראה אתה יכול לצבור יותר שריר מ-1% בחודש (תלוי כמובן ברמת המתאמן), אבל יותר מזה אתה גם תתחיל לעלות באחוזי השומן, ואז אתה תצטרך לחטב, להפסיד את הזמן הזה של החיטוב כשיכולת לצבור בו מסת שריר, מסבך את כל הסיפור, וכל זה במקום לעלות לאט ובהדרגה ללא הפסקה
אתה בעצם טוען שכל הקטע של החיטוב זה מיותר, ושפשוט כדאי לעלות מאד לאט ושמעט מאד מהעלייה (אם בכלל) תהיה שומן. בתיאוריה, זה נשמע טוב, כי אתה עולה תכלס כמעט הכל שריר נקי, אז נניח שבמשך חודש אתה עולה כמות מסוימת של שריר, נניח 800 גרם, אז יוצא שתוך חצי שנה תעלה 5.4 קילו מסת שריר נטו (או כמעט הכל). לפי מה שאני מבין אתה עושה את זה, תוך כמה זמן ראית תוצאות נראות לעין? גדילה בהיקפים תוך כמה זמן ראית? לא בא לי לעלות 1 ס"מ של היקף יד בשלושה חודשים... זה מה שאני מתכוון. ונניח כשאתה עולה בין 0.5-1% ממשקל גופך בחודש אתה מרגיש שאתה עולה רק מסת שריר או שאתה מרגיש גם עלייה של מעט שומן?

אתה בעצם טוען שכל הקטע של החיטוב זה מיותר
יותר נכון מיותר להגיע בכוונה למצב שאתה צריך חיטוב, חיטוב אמור להיות תיקון נזקים

זה מה שאני מתכוון. ונניח כשאתה עולה בין 0.5-1% ממשקל גופך בחודש אתה מרגיש שאתה עולה רק מסת שריר או שאתה מרגיש גם עלייה של מעט שומן?
תהיה עליה גם של שומן, אבל לא באחוז השומן, אחוז השומן אמור להיות זהה או לרדת מעט

תוך כמה זמן ראית תוצאות נראות לעין? גדילה בהיקפים תוך כמה זמן ראית? לא בא לי לעלות 1 ס"מ של היקף יד בשלושה חודשים
תוצאות טובות אתה לא רואה מיד, אתה לא קם יום אחד ופתאום אתה גדול יותר, זה משהו שקורה לאט לאט, ואתה תוכל לראות שינויים מתמונות קודמות.
אבל כל קילו של שריר זה הבדל במראה

יותר נכון מיותר להגיע בכוונה למצב שאתה צריך חיטוב, חיטוב אמור להיות תיקון נזקים

תהיה עליה גם של שומן, אבל לא באחוז השומן, אחוז השומן אמור להיות זהה או לרדת מעט

תוצאות טובות אתה לא רואה מיד, אתה לא קם יום אחד ופתאום אתה גדול יותר, זה משהו שקורה לאט לאט, ואתה תוכל לראות שינויים מתמונות קודמות.
אבל כל קילו של שריר זה הבדל במראה
אני לא מצפה להתחיל מסה, אחרי יום לקום גדול יותר. מין הסתם, הכוונה שלי היא הערכה כללית לגבי תוך כמה זמן גדילה נראית לעין בפלוס קטן שכזה?

אני לא מצפה להתחיל מסה, אחרי יום לקום גדול יותר. מין הסתם, הכוונה שלי היא הערכה כללית לגבי תוך כמה זמן גדילה נראית לעין בפלוס קטן שכזה?
תלוי איך אתה מגדיר שינוי. תוך שנה אתה תראה הבדלים מהותיים מאוד, השאלה היא מתי אתה מחשיב שינוי כשינוי שנראה לעין

תלוי איך אתה מגדיר שינוי. תוך שנה אתה תראה הבדלים מהותיים מאוד, השאלה היא מתי אתה מחשיב שינוי כשינוי שנראה לעין
גדילה בהיקף יד של 1 ס"מ זה שינוי. כל שינוי. אני מתכוון - לראות שמשהו כן זז.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית