עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש חמוץ טעים ויש טעם של חמוץ מקולקל... גרם לי גם לעקצוצים בלשון, בנוסף יוצא ממנו גם לא טוב.... מה שמוזר שיש לו עוד איזה 5 יום לפני שהוא פג תוקף והוא עדיין מרגיש מקולקל...תאמין לי, מוצרי חלב לא מתקלקלים כל כך מהר כמו שהחברות מפרסמות בתאריך תפוגה.
כל עוד לא העברת את הבקבוק מסע עינויים (להשאיר אותו מחוץ לבית למשל או לקחת אותו איתך בתיק ולשכוח ממנו לכמה ימים) הוא לא יתקלקל.
יותר מזה, אפילו אם עשית לו דברים כאלה, הוא לא יתקלקל בקלות.
חוץ מזה, אני די בטוח שיוגורט עיזים אמור להיות חמוץ, לא?
בול 😃 אם עוד יומיים הוא לא כותב נשלח לו אמבולנסתעדכן אם אתה חי.
עשיתי את זה גם פעם עם יוגורט עיזים.פניתי לשירות לקוחות שלהם ועכשיו אני מקבל פיצוי 3 מוצרים חינם
וואלה אני אוכל עכשיו מעדן YOLO פג תוקף לפני חודש וחצי חחחחחתאמין לי, מוצרי חלב לא מתקלקלים כל כך מהר כמו שהחברות מפרסמות בתאריך תפוגה.
כל עוד לא העברת את הבקבוק מסע עינויים (להשאיר אותו מחוץ לבית למשל או לקחת אותו איתך בתיק ולשכוח ממנו לכמה ימים) הוא לא יתקלקל.
יותר מזה, אפילו אם עשית לו דברים כאלה, הוא לא יתקלקל בקלות.
חוץ מזה, אני די בטוח שיוגורט עיזים אמור להיות חמוץ, לא?
יש כאלה שלא לומדים.וואלה אני אוכל עכשיו מעדן YOLO פג תוקף לפני חודש וחצי חחחחח
הטעם והריח בסדר, אני אעדכן בתוצאות
יש נוזל צהוב חום כזה שלא אמור להיות שם, מעניין מה זה
לדעתי זאת הייתה טעות נוראית, אני מתחיל להרגיש כאבי בטן וצריבה מהבטן עד הגרון
שאכלתי הכל היה סבבה אבל עכשיו אני מרגיש צריבה כזאת עם טעם לוואי מהבטן עד הגרוןיש כאלה שלא לומדים.
מקווה שתרגיש טוב.
היוגורט אגב לא היה פג תוקף היו לו 5 ימים של תוקףיש כאלה שלא לומדים.
מקווה שתרגיש טוב.
שאכלתי הכל היה סבבה
נראה לי הנוזל הנ"ל היה אמור להדליק לך נורה אדומהיש נוזל צהוב חום כזה שלא אמור להיות שם, מעניין מה זה
שמע חברה שלי בטעות אחלה חלוה פעם אחת שהייתה פג תוקף וכאבה לה הבטן לילה שלם. ואני מכיר מישהו שלקח כדור נגד כאב ראש שכנראה היה פג תוקף, הוא חשב שהוא הולך למות. בדברים האלה אין ספק. חוץ מלחם, אני מקפיא אותו ואוכל גם כמה שבועות אחרי התוקף ולא קורה לי כלום.שאכלתי הכל היה סבבה אבל עכשיו אני מרגיש צריבה כזאת עם טעם לוואי מהבטן עד הגרון
חשבתי שאם הטעם והריח בסדר אז הכל טוב 🤢
היוגורט אגב לא היה פג תוקף היו לו 5 ימים של תוקף
איזה טעות נוראית, אל תעשו את זה בחיים שלכם.
אם אני העתידי עומד בפני דילמה דומה ויוצא לך לראות במקרה את האשכול וההודעה הזאת לפני המעשה, תפסיק מיד וזרוק את מה שיש לך בידיים לפח 😵
שמע חברה שלי בטעות אחלה חלוה פעם אחת שהייתה פג תוקף וכאבה לה הבטן לילה שלם. ואני מכיר מישהו שלקח כדור נגד כאב ראש שכנראה היה פג תוקף, הוא חשב שהוא הולך למות. בדברים האלה אין ספק. חוץ מלחם, אני מקפיא אותו ואוכל גם כמה שבועות אחרי התוקף ולא קורה לי כלום.
אמרתי לעצמי אם הטעם והריח בסדר מה יכול להשתבש.נראה לי הנוזל הנ"ל היה אמור להדליק לך נורה אדומה
אני משאיר את זה שנה+ במקפיא 🤣שמע חברה שלי בטעות אחלה חלוה פעם אחת שהייתה פג תוקף וכאבה לה הבטן לילה שלם. ואני מכיר מישהו שלקח כדור נגד כאב ראש שכנראה היה פג תוקף, הוא חשב שהוא הולך למות. בדברים האלה אין ספק. חוץ מלחם, אני מקפיא אותו ואוכל גם כמה שבועות אחרי התוקף ולא קורה לי כלום.