פיתוח רגליים בעזרת נטו דדליפט

mxrash9

משתמש מתחיל
257
40
נק' מוניטין:
57
257
40
מעניין אותי השאלה הזאת אם בנאדם מחליט באימון רגליים או או כתרגיל רגליים יחידי לעשות נטו דדליפט נגיד פעמיים שלוש בשבוע
בלי סקוואט בלי שום תרגילים אחרים
רק דדליפט
האם הוא יכול לפתח רגליים בצורה מהותית וטובה או פחות?משאם היה עושה סקוואט ותרגילים נוספים

סביר להניח שזה לא יהיה יעיל כמו תוכנית יותר שגרתית. די נפוץ לראות אנשים עם DL של 200Kg ורגלים שנראות כאילו לא דרכו מעולם בחדר כושר.
DL מעולם לא היה תרגיל אידיאלי לפיתוח מסת שריר.

הרבה עשו את זה, יש להם רגלים דקות מאוד, לא מומלץ.
כמו שקוצר אמר, אם כבר סומו, אבל זה לא באמת מגיע לתנועה מלאה לרגליים גם כן.

סביר להניח שזה לא יהיה יעיל כמו תוכנית יותר שגרתית. די נפוץ לראות אנשים עם DL של 200Kg ורגלים שנראות כאילו לא דרכו מעולם בחדר כושר.
DL מעולם לא היה תרגיל אידיאלי לפיתוח מסת שריר.
אז מה הפואנטה בלעשות דדליפט..אני עד לא מזמן הייתי עושה רק בנץ' סקוואט ופרס ולאחרונה החלטתי להתחיל דדליפט ..

אז מה הפואנטה בלעשות דדליפט..אני עד לא מזמן הייתי עושה רק בנץ' סקוואט ופרס ולאחרונה החלטתי להתחיל דדליפט ..
גב חזק, יציבות.
סקוואט ודדליפט דומים, אבל סקוואט זה דגש עצום על רגליים, בזמן שדדליפט שפ דגש על הגב.
הרמה שהרגליים עובדות בדדלפיט זה מאוד מועט, בגלל שהטווח תנועה של הברכיים בדדלפיט ממש מועט.
ובסקוואט הטווח תנועה של האגן מועט, לכן הגב פחות עובד.

מעניין אותי השאלה הזאת אם בנאדם מחליט באימון רגליים או או כתרגיל רגליים יחידי לעשות נטו דדליפט נגיד פעמיים שלוש בשבוע
בלי סקוואט בלי שום תרגילים אחרים
רק דדליפט
האם הוא יכול לפתח רגליים בצורה מהותית וטובה או פחות?משאם היה עושה סקוואט ותרגילים נוספים
אפשרי אבל הייתי מוסיף עוד נפח לארבע ראשי נגיד לאנג׳ים,סקוואט בולגרי,אפילו לג פרס
דדליפט שם דגש על ההמסטרינג והגלוטס ופחות על הארבע ראשי.

גב חזק, יציבות.
סקוואט ודדליפט דומים, אבל סקוואט זה דגש עצום על רגליים, בזמן שדדליפט שפ דגש על הגב.
הרמה שהרגליים עובדות בדדלפיט זה מאוד מועט, בגלל שהטווח תנועה של הברכיים בדדלפיט ממש מועט.
ובסקוואט הטווח תנועה של האגן מועט, לכן הגב פחות עובד.
מעניין שהרבה אנשים אמרו לי שדדליפט זה פחות לגב ויותר לרגליים

חח המדריך אמר לי בהתחלה שזה לא טוב מזל שאני שואל פה
אל תקשיב למדריכים בחדר כושר. אתה תצתרך לנוח גם יותר מ5 דקות בשלבים המתקדמים של התכנית, כשהמשקלים יהיו כבדים.

דוגרי יש פה מתאמני כוח שהם צריכים את זה בשביל התחרות
למי שמעוניין בבילדינג לעשות דדליפט זה טמטום
לדעתי סומו דדליפט זה לתחרות. דדליפט עצמו הוא תרגיל חשוב ליציבות וזקיפות, ולבילדינג זה חשוב לפיתוח הגולטס והאמסטרינגס בצורה חזקה יותר מסקוואט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית