הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים טבעים שעושים שריר בשבוע ומעל 15 חזרות

ניב גמליאל

משתמש מתחיל
221
11
נק' מוניטין:
-384
221
11
בו נראה מה יהיה לכל מי שיוריד עלי להגיד עכשיו.

מלא המליצו לי על הגף סתכלו על הסירטון בזה ותראו מה יש לו להגיד על שריר בשבוע

הבודי בילדרים הטבעיים ובן הגדולים בעולם לא רק שהם עושים שריר בשבוע הם גם עושים 3 אימונים בשבוע בתקופה של הסירטון הזה הם דוגלים בשריר בשובע ולא רק זה הם גם עושים 20 חזרות.

פה הם אומרים שהם עושים 20 חזרות.

מי שנגד לא יקבל תגובה האלה שני סרטוני חדשים אחד על מישהו שעושה טווח חזרות גבוה והשני על ברו ספליט ושניהם טבעים .

שוב אחי,זה אולי נראה לך חמוד
אני באמת באמת רואה אותו כקטן.
היד שלו איזה 35 ס"מ.

אותי זה ממש לא מושך להיות פיצי.

אגיד שוב,הוא נראה טוב,מחוטב יפה..לדעתי הוא קטנטן

הביטויים לא משנים, טבעי הוא לא נראה..די בהכרח.

אחי יש אצלנו במכון מישהו 1.75 מחוטב רצח אבל בלי מסת שריר מטורפת והוא אמר לי שעשה כבר 2 סייקלים ..אז ג'ף ניפארד לא מאמין שטבעי
זה לא אומר כלום. סטרואידים זה לא קסם, מי שלא יודע לאכול ולהתאמן גם עם סטרואידים לא יגיע רחוק, למרות שהרבה חושבים שכן.

זה לא אומר כלום. סטרואידים זה לא קסם, מי שלא יודע לאכול ולהתאמן גם עם סטרואידים לא יגיע רחוק, למרות שהרבה חושבים שכן.
מחזק ,ויותר מזה..זה לוקח זמן.
אנשים מצפים שאחרי סייקל אחד של 3 חודשים הם יהפכו לבהמות.
זה תהליך של שנים,גם אם יש את אלו שרואים בזה "קיצור דרך",זה עדיין לא אומר שהדרך קצרה

מסכים חלקית, סטרואידים נותנים יתרון משמעותי לכל מי שלוקח, אבל מי שחושב שהוא פשוט ייקח ויגיע לתוצאות טובות, טועה ובגדול. ראיתי אנשים שלוקחים ונראים פחות טוב מטבעיים שמתאמנים כמו שצריך, ואנשים שלוקחים וחלשים בטירוף. עם כל הכבוד, בנאדם שלוחץ 150-140 על חומרים זה בדיחה.

אבל עם כל הנאמר, זה קסם ועוד איך. איך אתה מסביר שדני קגנוביץ׳ שלא מבין כלום וכל העצות שלו בולשיט, צבר כל כך הרבה מסת שריר? רק בזכות החומרים כמובן. אתה פשוט עושה Blast and Blast וכל פעם מעלה מינון.
אתה מצפה שהוא יתחיל מ150 אחרי הזריקה הראשונה?
אני מצפה שבנאדם שכבר עשה 3 סייקלים או יותר ילחץ לפחות 160. אם הוא לא יכול אז הוא עושה משהו לא נכון.

אבל עם כל הנאמר, זה קסם ועוד איך. איך אתה מסביר שדני קגנוביץ׳ שלא מבין כלום וכל העצות שלו בולשיט, צבר כל כך הרבה מסת שריר? רק בזכות החומרים כמובן. אתה פשוט עושה Blast and Blast וכל פעם מעלה מינון.

דני חי ונושם פיתוח הגוף, הוא מבין במה שהוא צריך להבין...אחי להגיד שדני לא מבין כלום, הבחור מקצוען. הוא לא במקריות יודע איך להתכונן
לתחרויות שלו / תזונה כל השאר.

עם זה אני מסכים

עם זה לא
כמו שאמרתי, אחרי 3 סייקלים. לא מצפה מכל מי שהתחיל לקחת פתאום ללחוץ מלא, אבל אם הוא כבר הרבה זמן על חומרים והוא לא יכול ללחוץ לפחות 1.5 משקל גוף אז הוא פשוט גרוע.

דני חי ונושם פיתוח הגוף, הוא מבין במה שהוא צריך להבין...אחי להגיד שדני לא מבין כלום, הבחור מקצוען. הוא לא במקריות יודע איך להתכונן
לתחרויות שלו / תזונה כל השאר.
מקצוען במה? בלא לרדת מחומרים 365 ימים בשנה? תעשה לי טובה, גם בעד כסף לא הייתי לוקח ממנו שום עצה. הבנאדם ליצן שמזריק ומגיע לעשות תנועות בחדר כושר, ועוד מתנהג כמו בהמה וגורם לאי נעימות לשאר האנשים במכון.

לא בגלל דני אבל בהחלט מסכים שזה קסם, סתכל גם על קובי יפרח המתאמן שלו בגיל כל כך צעיר היה לו כבר מסת שריר מטורפת
אני בטוח שאם הוא היה אז טבעי המסת שריר לא הייתה קרובה להיות כזאת.

מקצוען במה? בלא לרדת מחומרים 365 ימים בשנה? תעשה לי טובה, גם בעד כסף לא הייתי לוקח ממנו שום עצה. הבנאדם ליצן שמזריק ומגיע לעשות תנועות בחדר כושר, ועוד מתנהג כמו בהמה וגורם לאי נעימות לשאר האנשים במכון.

אתה שוכח / לא מודע שהמטרה שלו היא לא ללחוץ 180 נכון? יש לו מטרה שדורשת את זה, והוא עושה ''על הדרך'' מה שצריך כדי להגיע לשם.
חוץ מזה מי מתייחס ל''עצות'' שלו ביוטיוב או כל שיט אחר, הוא יודע טוב מאוד מה הוא עושה עם עצמו ורואים את זה על הגוף. אני מתעדכן
אחריו ודברים כאלו לא קורים בטעות.

אתה יודע מה מצחיק שדני מול הפרצוף שלי עכשיו בדיוק חחח

אתה שוכח / לא מודע שהמטרה שלו היא לא ללחוץ 180 נכון? יש לו מטרה שדורשת את זה, והוא עושה ''על הדרך'' מה שצריך כדי להגיע לשם.
חוץ מזה מי מתייחס ל''עצות'' שלו ביוטיוב או כל שיט אחר, הוא יודע טוב מאוד מה הוא עושה עם עצמו ורואים את זה על הגוף. אני מתעדכן
אחריו ודברים כאלו לא קורים בטעות.
לא דיברתי על הלחיצות שלו, דיברתי על זה שהוא לא יודע כלום.

לא דיברתי על הלחיצות שלו, דיברתי על זה שהוא לא יודע כלום.

אני גם לא דיברתי על הלחיצות שלו, אמרתי שזו בכלל לא המטרה שלו. המטרה שלו מתנגשת עם אנשים שעושים בדיוק את זה (מזריקים 365 ימים בשנה) אתה נרתע ממנו כי הוא עושה מה שהוא צריך? גם אם זה לא מתאים לך בעין, זה מה שהוא בחר לעשות ואוהב וזה מה שצריך לעשות
בכדי להגיע למטרה. התכוונתי שהוא לא צריך לעשות סייקל פה סייקל שם ולהגיע ל180...מטרה שונה לגמרי שדורשת דברים אחרים.

אני גם לא דיברתי על הלחיצות שלו, אמרתי שזו בכלל לא המטרה שלו. המטרה שלו מתנגשת עם אנשים שעושים בדיוק את זה (מזריקים 365 ימים בשנה) אתה נרתע ממנו כי הוא עושה מה שהוא צריך? גם אם זה לא מתאים לך בעין, זה מה שהוא בחר לעשות ואוהב וזה מה שצריך לעשות
בכדי להגיע למטרה. התכוונתי שהוא לא צריך לעשות סייקל פה סייקל שם ולהגיע ל180...מטרה שונה לגמרי שדורשת דברים אחרים.
שיעשה מה שבא לו, רק אמרתי את דעתי בעניין, שההישגים שלו הם בזכות חומרים ולא בזכות ידע בתחום.

שיעשה מה שבא לו, רק אמרתי את דעתי בעניין, שההישגים שלו הם בזכות חומרים ולא בזכות ידע בתחום.

לא מסכים איתך פה כי יש הרבה שמזריקים גם כמויות ולא גדלים
אם דני מתקדם זה אומר שהוא יודע מה הוא עושה וזה לא רק חומרים
אתה לא יכול להראות ככה ולא לדעת כלום

חייב להבין דבר אחד,מה עם כאלה שרוצים להיות גדולים/להראות טוב ומזריקים?יש בחור במכון אצלי שלוחץ 130 ל3 ויש לו גוף מושלם וזה המטרה שהוא מזריק בגללה...לגוף
דני לוחץ 180 אגב אם אני לא טועה....
היה פעם סרטון שלו נותן פרס עם משקל דומה אבל נשען מאוד אחורה.

מה הקשר בו משקל על המוט לבן ידע של בן אדם?
ודני תותח שמה שהוא עושה ומה עובד עליו,והוא מדבר על אנשים שמתכוננים לעלות על במות ושהם לא טבעיים.
הוא לא עובד עם אנשים לא מתחרים בכלל ולא ליעד הזה הוא מדבר בסרטונים.

אין לי שום דבר אישי נגדך ואף יש לי דברים ללמוד ממך, אבל אתה מדבר כאלו שטויות עכשיו. ''אין לו ידע בתחום זה הכל חומרים'' דני
חי ונושם את התחום הזה ובטח מנסה לקבל כל פיפס מידע שהוא רק יכול בכדי להשלים את המטרה שלו (להגיע לאולימפיה) להגיד
שהוא טיפש שמזריק ו''בטעות'' הגיע לאן שהגיע זו מסקנה מוזרה. שים בן אדם ממוצע בחדר כושר על כמות החומרים שלו נראה איך הם
ישחקו יפה עם הדיאטה / אימונים / כל מה שמסביב בכדי להגיע לרמה הזו. אני גם לא מלקק לדני אני לא איזה ''מעריץ'' לול. אני פשוט רציונלי.
נראה כאילו יש לך משהו אישי נגדו גם לפי התיאור שהוא בהמה שעושה רעש במכון או מה שלא אמרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית