הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים טבעים שעושים שריר בשבוע ומעל 15 חזרות

ניב גמליאל

משתמש מתחיל
221
11
נק' מוניטין:
-384
221
11
בו נראה מה יהיה לכל מי שיוריד עלי להגיד עכשיו.

מלא המליצו לי על הגף סתכלו על הסירטון בזה ותראו מה יש לו להגיד על שריר בשבוע

הבודי בילדרים הטבעיים ובן הגדולים בעולם לא רק שהם עושים שריר בשבוע הם גם עושים 3 אימונים בשבוע בתקופה של הסירטון הזה הם דוגלים בשריר בשובע ולא רק זה הם גם עושים 20 חזרות.

פה הם אומרים שהם עושים 20 חזרות.

מי שנגד לא יקבל תגובה האלה שני סרטוני חדשים אחד על מישהו שעושה טווח חזרות גבוה והשני על ברו ספליט ושניהם טבעים .

עזוב, אני לא אמשיך את הוויכוח הזה כי הוא חסר פואנטה. יש לי את הדעה שלי והיא לא תשתנה ושלך כנראה גם. הבנאדם עושה חצי סקוואט ואתה אומר לי מנסה לקבל מידע? תעשה לי טובה. אם הוא עושה מה שהוא אוהב וטוב לו, אז שמח בשבילו. אבל אני אישית לא ראיתי שיש לו ידע שהייתי מצפה ממנו. אולי אני טועה ויש משמעות לחצי סקוואט וחצי טווח תנועה בשאר התרגילים.

עזוב, אני לא אמשיך את הוויכוח הזה כי הוא חסר פואנטה. יש לי את הדעה שלי והיא לא תשתנה ושלך כנראה גם. הבנאדם עושה חצי סקוואט ואתה אומר לי מנסה לקבל מידע? תעשה לי טובה. אם הוא עושה מה שהוא אוהב וטוב לו, אז שמח בשבילו. אבל אני אישית לא ראיתי שיש לו ידע שהייתי מצפה ממנו. אולי אני טועה ויש משמעות לחצי סקוואט וחצי טווח תנועה בשאר התרגילים.

יש משמעות ועוד איך יש משמעות לחצי סקוואט שהוא מבצע, אתה רציני? כנל בנץ' פרס או מה שתרצה. הוא גם הסביר את זה המון פעמים.
למה לו ''לרמות'' את עצמו שהוא משקיע בעצמו ככה מבחינת חומרים / תזונה וכו'

הוא רוצה להעמיס על השריר.
לא לעשות 150 קילו סקוואט עד מקביל ולנוח שהוא נועל ברכיים.

הוא יורד עמוק ובמקום לנעול ברכיים הוא יורד שוב.
מה חצי סקוואט בזה?להפך זה יותר קשה מסקוואט עד שבירת מקביל ולנוח למעלה.
זה שהמטרה שלו שונה משלך לא אומר כלום ולא אומר שהוא טועה.

קח תעשה ניסוי,תעשה סקוואט ל10 חזרות עם משקל מקס שלך,עם מנוחה למעלה.
תנסה לעשות אותו דבר בלי המנוחה למעלה.
כשל חזרה 8. תבדוק.

לא יודע,מאמין שאני בסדר.
אני שוקל 100 על גובה 1.78
זה לא אומר הרבה אתה גם יכול להיות 50% שומן שדרך פעם ראשונה בחדכ ולהיות 120 קילו על מטר 70
זה תהליך של שנים,גם אם יש את אלו שרואים בזה "קיצור דרך",זה עדיין לא אומר שהדרך קצרה
תלוי מה המטרה שלך
אבל עם כל הנאמר, זה קסם ועוד איך. איך אתה מסביר שדני קגנוביץ׳ שלא מבין כלום וכל העצות שלו בולשיט, צבר כל כך הרבה מסת שריר? רק בזכות החומרים כמובן. אתה פשוט עושה Blast and Blast וכל פעם מעלה מינון.
קצת יומרני להגיד שהוא לא מבין כלום בהתחשב בהישגים שלו לא?
לפחות 1.5 משקל גוף אז הוא פשוט גרוע.
אז לפי ההיגיון שלך כל אחד שעל חומרים צריך לשקול 107+-? (כדי ללחוץ לפות 160)
מקצוען במה? בלא לרדת מחומרים 365 ימים בשנה? תעשה לי טובה, גם בעד כסף לא הייתי לוקח ממנו שום עצה. הבנאדם ליצן שמזריק ומגיע לעשות תנועות בחדר כושר, ועוד מתנהג כמו בהמה וגורם לאי נעימות לשאר האנשים במכון.
שיעשה מה שבא לו, רק אמרתי את דעתי בעניין, שההישגים שלו הם בזכות חומרים ולא בזכות ידע בתחום.
מה שכתבתי לך מקודם אם הוא לא היה מבין כלום הוא לא היה מגיע לאיפה שהוא הגיע

לא אמרתי כמה צריך לשקול בנאדם על חומרים, אבל אם המטרה של מישהו היא מסת שריר ואחרי כמה סייקלים הוא שוקל 80 קילו אז הוא לא יודע מה הוא עושה. כנראה שהוא התחיל לעשות סייקל על 60 קילו או שהוא לא עלה הרבה אחר כמה סייקלים, בשני המקרים זה בנאדם שאין לו מה לחפש בעולם הזה כי הוא לא יודע להתאמן ולאכול.

לא אמרתי כמה צריך לשקול בנאדם על חומרים, אבל אם המטרה של מישהו היא מסת שריר ואחרי כמה סייקלים הוא שוקל 80 קילו אז הוא לא יודע מה הוא עושה. כנראה שהוא התחיל לעשות סייקל על 60 קילו או שהוא לא עלה הרבה אחר כמה סייקלים, בשני המקרים זה בנאדם שאין לו מה לחפש בעולם הזה כי הוא לא יודע להתאמן ולאכול.

לא כל מוזרק שוקל 100 קילו (ולא צריך לשקול) מסיבות כאלו ואחרות כל אחד וסיבותיו האישיות יש כאלו שלא מנסים להיראות מפלצת שרירים. אבל כן מנסים להיראות מאוד חטובים על משקל נורמלי.

לא כל מוזרק שוקל 100 קילו (ולא צריך לשקול) מסיבות כאלו ואחרות כל אחד וסיבותיו האישיות יש כאלו שלא מנסים להיראות מפלצת שרירים. אבל כן מנסים להיראות מאוד חטובים על משקל נורמלי.
אז למה להשתמש בחומרים? אם אתה רוצה להיות חטוב ולא שרירי מדי אין שום סיבה שתיקח חומרים. חבל על הבריאות והכסף.

אז למה להשתמש בחומרים? אם אתה רוצה להיות חטוב ולא שרירי מדי אין שום סיבה שתיקח חומרים. חבל על הבריאות והכסף.

שאני אומר לא ''שרירי מידי'' אני פשוט לא מתכוון 100 קילו על 8% שומן או מפלצות אחרות. בריאות וכסף זה שיקול אישי, זה לא שאם אתה נראה כמו בהמה אז פתאום זה כן משתלם לבריאות. יש אנשים מתחרים ברמות הגבוהות ביותר שלא 100 קילו.....בן אדם כזה לא יזריק כי ''אפשר להיות ככה טבעי?''

JeremyBuendia_Web-400x474.jpg

79-83 קילו
1.72

אלו הסטטים שמצאתי.

מחכה לשמוע מה יש לך להגיד או שגם הוא קטן והוא לא יודע לאכול או להתאמן ואין סיבה שהוא יקח חומרים?
שאני אומר לא ''שרירי מידי'' אני פשוט לא מתכוון 100 קילו על 8% שומן או מפלצות אחרות. בריאות וכסף זה שיקול אישי, זה לא שאם אתה נראה כמו בהמה אז פתאום זה כן משתלם לבריאות. יש אנשים מתחרים ברמות הגבוהות ביותר שלא 100 קילו.....בן אדם כזה לא יזריק כי ''אפשר להיות ככה טבעי?''

79-83 קילו
1.72

אלו הסטטים שמצאתי.

מה הקשר בין מתחרה למישהו שרוצה סתם להראות חטוב ובנוי? במקרה הראשון זה משהו שהבן אדם חייב לעשות בשביל להגיע למשהו, ובמקרה השני זה נעשה מעצלנות וטמטום. לגובה שלו הוא שוקל הרבה, אם לקחת בחשבון שהוא גם יבש מאוד ~5%. כשהוא באוף סיזן הוא שוקל לפחות 90 קילו וזה רק כי הוא נמוך. אה והוא לא צריך רגליים כי הוא מתחרה במנס פיזיק, וזה גם מוריד מהמשקל שהוא היה יכול להיות.

מה הקשר בין מתחרה למישהו שרוצה סתם להראות חטוב ובנוי? במקרה הראשון זה משהו שהבן אדם חייב לעשות בשביל להגיע למשהו, ובמקרה השני זה נעשה מעצלנות וטמטום. לגובה שלו הוא שוקל הרבה, אם לקחת בחשבון שהוא גם יבש מאוד ~5%. כשהוא באוף סיזן הוא שוקל לפחות 90 קילו וזה רק כי הוא נמוך. אה והוא לא צריך רגליים כי הוא מתחרה במנס פיזיק, וזה גם מוריד מהמשקל שהוא היה יכול להיות.

ההבדל הוא תחתונים על במה ביום קייצי / חורפי בשביל גביע ב5 שקל....בגדול (חוץ מהטופ של הטופ של הטופ)

79-83 קילו
1.72

אלו הסטטים שמצאתי.
ולא אמרתי שזה משתלם לבריאות במקרה כזה או אחר. רק אמרתי שאם בנאדם לוקח חומרים, מסכן את הבריאות וזורק כסף, לפחות שיגיע לתוצאות. רוצה לקחת חומרים בשביל להיות חטוב ובנוי וללחוץ 140? אז אתה זורק כסף לפח ופוגע בבריאות סתם ככה, כי את המטרות האלה אפשר להשיג בלי חומרים. השיקול לקחת חומרים הוא אישי של כל אחד, אבל אם אתה לוקח אותם בשביל להגיע למשהו שאפשר להגיע טבעי זה כי אתה עצלן ולא חכם במיוחד. זה הכל.
ההבדל הוא תחתונים על במה ביום קייצי / חורפי בשביל גביע ב5 שקל....בגדול (חוץ מהטופ של הטופ של הטופ)
ההבדל הוא הרבה יותר גדול מזה. חבל על הזמן שלנו כי אתה לא מבין את הנקודה שלי ואפילו לא מובן לי מה אתה מנסה להוכיח. הטענה שלי היא פשוט שאם אתה לוקח חומרים, זה כי אתה הגעת למשהו באימונים בעזרת ידע והשקעה ואתה רוצה להגיע למשהו מעבר שאי אפשר להשיג בלי חומרים, בין אם זה תחרות, כמות מסת שריר מסויימת או כוח. אבל כשלא הגעת לכלום ואתה לא יודע דבר לרוץ לקנות ולהזריק זה עצלנות וטפשות.

ולא אמרתי שזה משתלם לבריאות במקרה כזה או אחר. רק אמרתי שאם בנאדם לוקח חומרים, מסכן את הבריאות וזורק כסף, לפחות שיגיע לתוצאות. רוצה לקחת חומרים בשביל להיות חטוב ובנוי וללחוץ 140? אז אתה זורק כסף לפח ופוגע בבריאות סתם ככה, כי את המטרות האלה אפשר להשיג בלי חומרים. השיקול לקחת חומרים הוא אישי של כל אחד, אבל אם אתה לוקח אותם בשביל להגיע למשהו שאפשר להגיע טבעי זה כי אתה עצלן ולא חכם במיוחד. זה הכל.

ההבדל הוא הרבה יותר גדול מזה. חבל על הזמן שלנו כי אתה לא מבין את הנקודה שלי ואפילו לא מובן לי מה אתה מנסה להוכיח. הטענה שלי היא פשוט שאם אתה לוקח חומרים, זה כי אתה הגעת למשהו באימונים בעזרת ידע והשקעה ואתה רוצה להגיע למשהו מעבר שאי אפשר להשיג בלי חומרים, בין אם זה תחרות, כמות מסת שריר מסויימת או כוח. אבל כשלא הגעת לכלום ואתה לא יודע דבר לרוץ לקנות ולהזריק זה עצלנות וטפשות.

העניין זה לא 140 בנץ כבר אמרנו ממזמן, אז הנה דני כן הגיע לתוצאות מכובדות, פתאום הוא כן מבין? עזוב. אני יודע מה אתה חושב
ואין לי פשוט כוח לתקן את זה כי זה נראה שזה לא יזיז לך אפילו בקטנה (לא שלא תבין, פשוט לא יעניין) אז באמת שאין לי כוח, הכל טוב.

דני קגנוביץ העלה לא מזמן סרטון של 200 ק"ג סקוואט ל-23 חזרות, פרונט סקוואט של 220 ל-8 חזרות, 175 ק"ג לחיצת חזה INCLINE ל-7 חזרות (ועוד עם ספוטר) - כל אלו עם טכניקה מושלמת למטרה שלו, הוא בודיבילדר מקצועי IFBB שמשקלי העבודה שלו בתכלס לא באמת מעניינים אותו ומישהו פה רושם שהוא מוזרק שלא מבין כלום מהחיים שלו וכל ההישיגים שלו זה בגלל החומרים? סורי, אבל אתה אידיוט וקנאי.

דני קגנוביץ העלה לא מזמן סרטון של 200 ק"ג סקוואט ל-23 חזרות, פרונט סקוואט של 220 ל-8 חזרות, 175 ק"ג לחיצת חזה INCLINE ל-7 חזרות (ועוד עם ספוטר) - כל אלו עם טכניקה מושלמת למטרה שלו, הוא בודיבילדר מקצועי IFBB שמשקלי העבודה שלו בתכלס לא באמת מעניינים אותו ומישהו פה רושם שהוא מוזרק שלא מבין כלום מהחיים שלו וכל ההישיגים שלו זה בגלל החומרים? סורי, אבל אתה אידיוט וקנאי.
אני בסך הכל אומר את דעתי. אם כל אדם שאומר דעה שלא נראית לך, בעינייך אידיוט אז יש לך בעיה.

גם אני אומר את דעתי, ודעתי היא שאתה אידיוט, וקנאי.

😃
במה לקנא? בגביע 5 שקל או באי ספיקת כליות? או בזה שהבן אדם לא עושה כלום בחיים שלו חוץ מלהזריק ולעשות תנועות בחדר כושר ולדבר שטויות? באמת יש מה לקנא באורך חיים כזה ובמראה הזה.

במה לקנא? בגביע 5 שקל או באי ספיקת כליות? או בזה שהבן אדם לא עושה כלום בחיים שלו חוץ מלהזריק ולעשות תנועות בחדר כושר ולדבר שטויות? באמת יש מה לקנא באורך חיים כזה ובמראה הזה.

לגמד הישיגים של בנאדם זאת כבר התנהגות קנאית. דני חיי ונושם ועובד בתחום שהוא התשוקה שלו, הוא by far הבודיבילדר הכי מוצלח בארץ ומוגדר בתור מקצוען באירגון הבינלאומי הכי גדול בספורט, מבטיח לך שהוא מרוויח יותר ממך בחודש בלעסוק במה שהוא אוהב מעבר ל-5 שקל (מחיפוש קצר העיסוקים שלך הם ואני מצטט: "נהייתי נכה בגיל 20. לא בא לי לחיות ואין ללי מוטיבציה לעשות שום דבר. אני לא רוצה לקום מהמיטה ולצאת מהבית.").
אה, והוא גם לא מקריח למרות החומרים אז אני מניח שאפשר להחשיב את זה גם בתור פלוס.
ובכלל, לרשום בפורום של פיתוח גוף ולרדת על הספורטאי הכי מוצלח שלנו בתחום הזה ובין היחידים שמייצגים אותנו בחו"ל נשמע לי פתטי.

לגמד הישיגים של בנאדם זאת כבר התנהגות קנאית. דני חיי ונושם ועובד בתחום שהוא התשוקה שלו, הוא by far הבודיבילדר הכי מוצלח בארץ ומוגדר בתור מקצוען באירגון הבינלאומי הכי גדול בספורט, מבטיח לך שהוא מרוויח יותר ממך בחודש בלעסוק במה שהוא אוהב מעבר ל-5 שקל (מחיפוש קצר העיסוקים שלך הם ואני מצטט: "נהייתי נכה בגיל 20. לא בא לי לחיות ואין ללי מוטיבציה לעשות שום דבר. אני לא רוצה לקום מהמיטה ולצאת מהבית.").
אה, והוא גם לא מקריח למרות החומרים אז א
טענתי איפשהו שאני הכי חכם או הכי מוצלח שאתה מעלה פה דברים לא קשורים? אני רוצה להגיד את דעתי ואומר אותה, אתה יכול לקחת ממנו ייעוץ אם הוא כזה טוב. כשהתחלת לרדת לפרטים אישיים נהיה מובן מי פה המטומטם. יש לי דעה שלילית על כל תחום הבודיבילדינג המודרני, לא רק ספציפית על דני. וזה שיש לי בעיות כלשהן לא אומר שאני לא יכול להעביר ביקורת או להגיד את דעתי. וואלה הייתה לי תקופה קשה בחיים, לא קרה כלום, לא רואה סיבה להתבייש בזה. הבן אדם אשכרה עשה חיפוש כדי למצוא דברים לרדת עליי כי הוא כל כך אוהב את דני שאסור שאף אחד יגיד עליו מילה רעה. הזוי אתה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית