הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נושא פתוח - זוגיות 18+

הצביעות היא לקרוא לבחורה זונה כשהיא רוצה להתנסות בדברים אחרים ועם יותר מבן זוג אחד,
זה לא צביעות להגיד שאדם שמטפל בחולים הוא רופא. זה לא צביעות להגיד שאדם שדג דגים הוא דיג. וזה גם לא צביעות להגיד שבחורה שמקיימת יחסים עם גברים רבים היא שרמוטה. תלמד עברית מדוברת.
אתה יכול להגיד ששרמוטה וזנות הוא דבר שצריך להיות מקובל או לגטימי.
אבל המציאות לא תשתנה. זנות זה קיום יחסים בשביל תשלום. שרמוטה זה אחת שמפקירה את הגוף שלה ליותר מגבר אחד.
בעברית מדוברת (ואולי גם תנ"כית) זנות זאת בחורה שמופקרת לגברים שונים, ואין לה גבר אחד.

כן, אני מודע לזה שע"פ התנ"ך ומנהגים פאגניים עתיקים זאת אולי ההגדרה, כמו גם ברית מילה, חתונה, ל"ג בעומר שבדיוק בא עלינו לא לטובה - כמו כל אלו מדובר בחרא שצריך להעלם מן העולם ושייך לעבר המאוד רחוק.

כן, אני מודע לזה שע"פ התנ"ך ומנהגים פאגניים עתיקים זאת אולי ההגדרה, כמו גם ברית מילה, חתונה, ל"ג בעומר שבדיוק בא עלינו לא לטובה - כמו כל אלו מדובר בחרא שצריך להעלם מן העולם ושייך לעבר המאוד רחוק.
כמה שאמרתי, אתה לא מכיר את המושג ״כבוד״.

עזוב תנ"ך. עברית.
השפה שלך נתנה שמות למושגים. כמו לרגש של כעס, את שמו כעס. לחוסר החלטה = התלבטות.
קיום יחסים עם יותר מגבר אחד = זנות \ שרמוטה.
מה לא ברור לך? למה אתה מסיט מהנושא?

עזוב תנ"ך. עברית.

השפה נתנה את השמות למושגים האלו בהתאם למסורת, המנהגים והמקובלויות שהיו פעם בדיוק כמו שרשמתי. מה לא ברור לך? למה אתה מסיט מהנושא?

עזוב תנ"ך. עברית.
לא הבנת, הוא רוצה שלא יהיה מושג כזה בכלל. שבנות יוכלו לתת לכל גבר שהן רואות ואף אחד לא ישפוט אותן. הוא פמניסט אחי, עזוב אותו.

לא הבנת, הוא רוצה שלא יהיה מושג כזה בכלל. שבנות יוכלו לתת לכל גבר שהן רואות ואף אחד לא ישפוט אותן. הוא פמניסט אחי, עזוב אותו.

ממש לא פמיניסט, כל העניין הזה של קנאות (לבנות, לדני כפי שכבר סיכמנו מקודם וכו') מעצבן אותי פשוט.

השפה נתנה את השמות למושגים האלו בהתאם למסורת, המנהגים והמקובלויות שהיו פעם בדיוק כמו שרשמתי. מה לא ברור לך? למה אתה מסיט מהנושא?
אז איך לדעתך צריך לקרוא לבחורה שנותנת למלא גברים? נגיד ברוסית יש לזה אולי 10 מושגים.
ממש לא פמיניסט, כל העניין הזה של קנאות (לבנות, לדני כפי שכבר סיכמנו מקודם וכו') מעצבן אותי פשוט.
אוקיי נגיד ואני מקנא בדני, מי פה מקנא בבנות זולות? אני קצת לא מבין. מה הקשר קנאה?
כמה שאמרתי, אתה לא מכיר את המושג ״כבוד״.
עזוב אחי, כבוד זה גם מושג פאגני שהגיע אלינו מהתקופות הברבריות. לא בכבוד שלי שמישהו ידפוק את אשתי וכל זה, כי הם היו ברברים והיו הורגים על דברים כאלה. היום אנחנו סובלניים ודמוקרטיים ואם מישהו זר רוצה לדפוק את אשתך אתה עומד ליד עם מגבונים.

הרוב לא הביעו דעה על המושג, רק קראו לו בשמו, זונה.
אם יש לך שם יותר טוב, תעלה את זה בפני הממונים על השפה שלי.
עד אז נמשיך לקרוא לילד בשמו.

נערך לאחרונה:
הרוב לא הביעו דעה על המושג, רק קראו לא בשמו, זונה.
לא קלטת את הרעיון אחי, הוא רצה שבנות יפתחו רגליים ואף אחד לא יגעל מהן בגלל זה ולא ישפוט אותן. הוא גם בטח מאלה שחושב שגברים סטרייטים לא אמורים לדחות טרנסים. אני כבר הבנתי פחות או יותר עם מי יש לנו עסק.

הרוב לא הביעו דעה על המושג, רק קראו לא בשמו, זונה.

מצחיק שאתה נותן הרצאות על השפה העברית עם טעות באותו משפט קצר.

@Grizzly Bear קנאות כי מהגישה הזאת שבחורה צריכה להיות צחורה כשלג באים הרבה דברים אחרים, שמתבטאים בקנאות. אין לי באמת כוח להכנס לזה. ותשמע תרכז את ההודעות שלך בפוסט אחד אני כבר לא עוקב.
ד"א אני גם לא הייתי מתלהב מבחורה שמזדיינת מכל הבא ליד, אני פשוט לא חושב שזה פסול או שונה מגבר שיעשה את זה, ואני לא חושב שיש בעיה אם הבחורה כן רוצה לעשות את זה. שכל אחת תעשה מה שבא לה, אתה לא חייב לאהוב את זה.

מצחיק שאתה נותן הרצאות על השפה העברית עם טעות באותו משפט קצר.

@Grizzly Bear קנאות כי מהגישה הזאת שבחורה צריכה להיות צחורה כשלג באים הרבה דברים אחרים, שמתבטאים בקנאות. אין לי באמת כוח להכנס לזה. ותשמע תרכז את ההודעות שלך בפוסט אחד אני כבר לא עוקב.
ד"א אני גם לא הייתי מתלהב מבחורה שמזדיינת מכל הבא ליד, אני פשוט לא חושב שזה פסול או שונה מגבר שיעשה את זה, ואני לא חושב שיש בעיה אם הבחורה כן רוצה לעשות את זה. שכל אחת תעשה מה שבא לה, אתה לא חייב לאהוב את זה.
גם אני לא רואה בעיה בזה, כמו שאני לא רואה בעיה שבני משפחה יעשו אורגיה משותפת ויקראו לזה אהבה. הם לא פוגעים באף אחד אז מה אכפת לנו. אבל לי יש עקרונות ודעות על שיט בסגנון הזה ואני לא אכנע לשתיפת המוח המאסיבית שקוראת בשנים האחרונות. לא אקבל להטבים, פמניזים, השתרמטות ומולטי קולטוריזם כנורמות וכמשהו חיובי. הילדים שלי ידעו מהבית שהם צריכים לסנן מידע בצורה יסודית ולחשוב עם הראש, ולא לקבל את הנורמות הדפוקות שהחברה מנסה לקדם בזמן האחרון. שרמוטה היא שרמוטה ואני שמח שיש לי אמא שמחנכת את הבנות שלה להיות כמו שבנות צריכות להיות ולא כמו הרוב בימינו, וככה אעשה גם אני.

גריזלי,שאלה, אם הבן שלך יהיה הומו. אתה מוציא אותו מהבית?

קשה לתת תשובה על משהו כזה, יכול להיות שכן ויכול להיות שלא. זה שאני חושב שזה לא נורמלי לא אומר שאני שונא הומואים או אשנא את הבן שלי אם יהיה כזה. יכול להיות גם שאצתרך גם להשלים עם זה כדי לא לאבד את הבן, אבל האכזבה של אב על דבר כזה זה אבל כמעט כמו על מותו של בנו, ויכול להיות שלא אוכל לקבל את זה לא משנה מה(נוטה לזה יותר). אני מתקשה לענות על התשובה הזאת ולא יכול להגיד חד משמעית מה הייתי עושה.

תקראו לי פרימיטיבי אבל לדעתי להיות הומו זה לא טיבעי.
אבל ואבל עצום - אם הבן שלי היה הומו, לעולם אבל לעולם לא הייתי מעיף אותו מהבית אלא מקבל ותומך במי שהוא. אין לי שום דבר נגד הומואים (חוץ מעיניין הבולבולים המתנופפים במצעדי הגאווה המוקצנים שלהם)ולא היה מעולם כי בסופו של דבר הם בני אדם כמו כולם.

תסתכל על הפנים של האב המסכן הזה, תחשוב על התקוות שהיו לו, הדברים שהוא רצה בשביל הבן שלו שלעולם לא יקרו. זאת פשוט בעיה נפשית/פסיכולוגית שעדיין לא חקרו מספיק לדעתי ואולי בעתיד נגלה שזה משהו בר שינוי. אם האנשים היו כאלה מלידה אז לא היית רואה כל פעם מישהו שכבר יש לו משפחה וילדים פתאום מחליט שהוא הומו או שהוא עושה שינוי מין למרות שלא היה שום דבר כזה לפני.
אבל ואבל עצום - אם הבן שלי היה הומו, לעולם אבל לעולם לא הייתי מעיף אותו מהבית אלא מקבל ותומך במי שהוא. אין לי שום דבר נגד הומואים (חוץ מעיניין הבולבולים המתנופפים במצעדי הגאווה המוקצנים שלהם)ולא היה מעולם כי בסופו של דבר הם בני אדם כמו כולם.
להגיד שזה לא טבעי זה פחות מדוייק, יותר מדוייק לקרוא לזה סטייה מהנורמה. כמו אח ואחות שרוצים לשכב ולא פוגעים באף אחד. אנחנו עדיין מבינים שזה ממש רחוק מלהיות נורמלי וטבעי ואף אדם שפוי לא יקבל את זה. כמו אנשים שנמשכים לכל דבר שהוא לא אישה יפה במובן שאנחנו מכירים. ובמובן שאנחנו מכירים, כי יש סיבה למה גברים רוצים צורת גוף מסויימת, שדיים ותחת וכו. זה בא מזה שאישה שנראית טוב היא בריאה ויכולה להביא ילדים טובים ובריאים.

נערך לאחרונה:
תסתכל על הפנים של האב המסכן הזה, תחשוב על התקוות שהיו לו, הדברים שהוא רצה בשביל הבן שלו שלעולם לא יקרו. זאת פשוט בעיה נפשית/פסיכולוגית שעדיין לא חקרו מספיק לדעתי ואולי בעתיד נגלה שזה משהו בר שינוי. אם האנשים היו כאלה מלידה אז לא היית רואה כל פעם מישהו שכבר יש לו משפחה וילדים פתאום מחליט שהוא הומו או שהוא עושה שינוי מין למרות שלא היה שום דבר כזה לפני.

להגיד שזה לא טבעי זה פחות מדוייק, יותר מדוייק לקרוא לזה סטייה מהנורמה. כמו אנשים שנמשכים לכל דבר שהוא לא אישה יפה במובן שאנחנו מכירים. ובמובן שאנחנו מכירים, כי יש סיבה למה גברים רוצים צורת גוף מסויימת, שדיים ותחת וכו. זה בא מזה שאישה שנראית טוב היא בריאה ויכולה להביא ילדים טובים ובריאים.

לא מסכים איתך. זאת לא בעיה נפשית/פסיכולוגית אלא יותר לכיוון ה דנ״א.

לא מסכים איתך. זאת לא בעיה נפשית/פסיכולוגית אלא יותר לכיוון ה דנ״א.
כרגע אפשר רק לנחש מאחר ואין מספיק מחקרים ובדיקות של זה. אני לא רואה הבדל בין גבר שחושב ומרגיש שהוא אישה לבין בן אדם שחושב ומרגיש שהוא כלב. נראה כמו בעיה בראש.

אני לא חושב שזה טבעי.
הברירת מחדל של גבר זה להימשך לאישה,ככה העולם מסתובב וככה נוצרים חיים.

אבל אני לא מסכים בעליל למה שגריזלי אומר שאם הבן שלך הומו זה שווה לבן מת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית