הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Skinny fat

בן בן דוד

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
0
57
0
שלום
אני בן 21 גובה 1.80 משקל 59 ואני כבר הרבה זמן במצב של רזה שמן
אני ממש שחיץ בגוף אבל בבטן אני נראה כמו אישה בחודש רביעי...
נרשמתי למכון כושר היום עשיתי אימון ראשון אבל אני עדיין לא יודע מה לעשות.
אני מפחד לעשות מסה מחשש שאני אשמין
ואני מפחד לעשות חיטוב מחשש שאני ארזה.
אם אני פשוט אוכל מעל מה שצריך ואני אתאמן הבטן הזו תרד ?
תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
מישהו ? בבקשה אני חייב עזרה צירפתי גם תמונה

קבצים מצורפים

• A0808CFA-6A2B-4A43-9956-11A0791B27C3.jpeg
    A0808CFA-6A2B-4A43-9956-11A0791B27C3.jpeg
    KB 78.6 · צפיות: 259
אני חושב שהדבר הנכון זה להיות במינוס קטן ולעשות סוג של חיטוב. מאחר ואתה חדש אלה תעלה בשריר ותתקדם גם בגרעון ומצד שני תוריד סוף סוף את הבטן שמפריעה לך. חיטוב בגרעון של 500 לדעתי יהיה מעולה לך.

אני חושב שהדבר הנכון זה להיות במינוס קטן ולעשות סוג של חיטוב. מאחר ואתה חדש אלה תעלה בשריר ותתקדם גם בגרעון ומצד שני תוריד סוף סוף את הבטן שמפריעה לך. חיטוב בגרעון של 500 לדעתי יהיה מעולה לך.

אחי..אתה רציני? הוא כולו שלד עור ועצמות. הבן אדם 1.80 שוקל 59! בית חולים עוד רגע...חיטוב? להתחיל מסה נקייה ורצוי אתמול.

אחי..אתה רציני? הוא כולו שלד עור ועצמות. הבן אדם 1.80 שוקל 59! בית חולים עוד רגע...חיטוב? להתחיל מסה נקייה ורצוי אתמול.
כרגע יש לו פוטנציאל גדילה גדול גם בגרעון קלורי, למה שלא יהיה בחיטוב ויגדל על הדרך? הוא ישיג את 2 המטרות שלו במקום להתבאס שהוא עשה מסה כשהוא יראה שהבטן גדלה עוד.

כרגע יש לו פוטנציאל גדילה גדול גם בגרעון קלורי, למה שלא יהיה בחיטוב ויגדל על הדרך? הוא ישיג את 2 המטרות שלו במקום להתבאס שהוא עשה מסה כשהוא יראה שהבטן גדלה עוד.

גם אם הוא יגדל בשריר, שריר שוקל בערך 15 אחוז יותר משומן
גרעון קלורי = ירידה במשקל

הוא שוקל 59 על 1.80 מה הוא צריך להוריד? מאיפה הוא יוריד? הוא נראה כמו עיפרון דקיק. גם אם נניח...נניח ובאמת יש לו ''בטן''
זה נטו בגלל מחסור רציני ביותר במסת שריר, המטרה שלו היא להיכנס למסה נקייה ולהרוויח מסת שריר בסיסית. במידה והוא יעלה עוד 10 קילו
בצורה נקייה יחסית הוא יראה אפילו יותר חטוב מעכשיו. עיקרון הrecomp מתאים לאנשים במשקל גבוה / נורמלי. לא שהבן אדם נראה כמו אנורקס.
מה שהוא צריך בדחיפות זו מסה איכותית ארוכה ונקייה.

נערך לאחרונה:
הבטן זה פשוט כי יש לך מעט שומן בבטן ושום מסת שריר שתעצב את השומן הזה. אתה יכול להתחיל לצבור מסה בכיף, פשוט אל תפציץ בקלוריות ככה שתעלה 5 קילו כל שבוע

אז להתחיל מסה נקייה עד איזה משקל?
עד משקל שנוח לך איתו. במסה נקיה אתה אמור לעלות 0.5%-1% ממשקל הגוף שלך בחודש (לפי ממוצע שקילות יומיות) ככה שעליית השומן תהיה מינימלית ביותר. יכול להיות שבשבועיים-שלושה הראשונים תראה עלייה גדולה יותר

ולהתאמן על משקלים?
ללא ספק

בלי אירובי?
לא חייב, רק אם בא לך

עד משקל שנוח לך איתו. במסה נקיה אתה אמור לעלות 0.5%-1% ממשקל הגוף שלך בחודש (לפי ממוצע שקילות יומיות) ככה שעליית השומן תהיה מינימלית ביותר. יכול להיות שבשבועיים-שלושה הראשונים תראה עלייה גדולה יותר
אני לא מבין מאיפה הגיעה הדבר הזה. כבר 5 שנים מראים מחקרים וחוזרים כמו מנטרה המנהלים הבכירים שהעלייה האופטימלית בחודש היא 2 קילוגרם, חצי קילו בשבוע. אז מה עכשיו אם אני שוקל 70 ועושה מסה אני צריך לשקול בסוף החודש 70.5? @yujinius מה הוא חושב מענייך אותי

אני לא מבין מאיפה הגיעה הדבר הזה. כבר 5 שנים מראים מחקרים וחוזרים כמו מנטרה המנהלים הבכירים שהעלייה האופטימלית בחודש היא 2 קילוגרם, חצי קילו בשבוע. אז מה עכשיו אם אני שוקל 70 ועושה מסה אני צריך לשקול בסוף החודש 70.5? @yujinius מה הוא חושב מענייך אותי
אני חושב שעליה של 2 קילו בחודש לרוב תהיה מהירה מדי. גם בפורום ממה שראיתי מזמן כבר ממליצים את הכלל אצבע של 0.5-1% עליה בחודש. בחיטוב זה ירידה סבבה 2 קילו בחודש, אפשר לאבד שומן בקצב הזה, לעלות מסת שריר כנראה לא.
+1

אני חושב שעליה של 2 קילו בחודש לרוב תהיה מהירה מדי. גם בפורום ממה שראיתי מזמן כבר ממליצים את הכלל אצבע של 0.5-1% עליה בחודש. בחיטוב זה ירידה סבבה 2 קילו בחודש, אפשר לאבד שומן בקצב הזה, לעלות מסת שריר כנראה לא.

+1
זה אומר שאם המלצתם לגובה 1.72 להגיע למשקל 80 עד החיטוב והוא שוקל 70 נדרש שנתיים בשביל שיתחיל חיטוב. נשמע תלוש מהמציאות.

זה אומר שאם המלצתם לגובה 1.72 להגיע למשקל 80 עד החיטוב והוא שוקל 70 נדרש שנתיים בשביל שיתחיל חיטוב. נשמע תלוש מהמציאות.

מה תלוש מהמציאות מה? הוא חייב דחוף להוסיף בשר! שיקח גם 5 שנים מהזה משנה? במצב שלו רק את הפיטמות הוא יכול לחטב. בנוסף, הוא יראה פצצה אם ישמור על מאזן קלורי מתון + אימוני כוח.

כל הרעיון בקצב הזה הוא שלא תצטרך חיטוב.
יש מגבלה למהירות בה אפשר לבנות שריר, ועליה מהירה ואיטית יבנו שריר פחות או יותר באותם זמנים, אבל עליה מהירה תבנה גם שומן

שנה ומשהו. למה תלוש מהמציאות? כמו שאמר קוצר, הרעיון שלא תצטרך לחטב, לא לעלות באחוז שומן בקצב הזה.
אתה יכול גם תוך 3 חודשים לעלות מ 70 ל 80 ולעלות אולי 3 קילו שריר מתוך זה ,המטרה היא לא רק לעלות במשקל אלא לעלות שריר עם כמה שפחות שומן

מה שכן כשאתה עולה מלוכלכת אתה ממקסם את השריר ואם בנקיה תעלה 500 גרם של שריר עם נגיד 250 גרם שומן במלוכלכת תעלה 800 גרם שריר עם 800 גרם שומן נגיד

להיפך, זו בדיוק המציאות. תהליך בניית שריר הינו תהליך ארוך. לרוב האנשים אין סבלנות והם רוצים מהר ולכן הם נתקעים במעגל של לעלות מהר מידי ואז להוריד מהר מדי וכתוצאה מכך נשארים פחות או יותר אותו דבר גם אחרי 10 שנים בחדר כושר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית