עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי זה מקצועי? גם מפתחי גוף תחרותיים 99% מהם לא עושים מזה פרנסה לכן הם גם ״לא מקצועיים״.
הסיבה לספור קלוריות היא - זה עובד.
אפשר ע״י ספירת קלוריות לאכול מאכלים שאתה אוהב - המבורגר, גלידה, פיצה וכו׳. לא צריך לאסור מאכלים כי הם ״רעים״. המטרה היא ללמד את האנשים להבין מהי תזונה ואיך תהליכים ביולוגיים עובדים, לא להגיד להם שפחמימה זה השטן ובהצלחה.
״לתת עצה מה שעבד עלי״
אתה יודע שיש אנשים שאומרים שדיקור סיני או כוסות רוח או רייקי או רפלקסולוגיה או סגידה למאי הקטנה עבד להם, אז למה שלא ימליצו על זה גם?
60 % ואפילן יותר ממה שאני הולך זה פחממה מי אמר שזה שטן ,וכן אתה יכןל להרזות עם גלידה ודברים כאלה אבל לדעתי התוצאות יהו הרבה יותר טובות בלי כי הרבה יותר קל לשמור
אז אני עושה מה שאמרתי לו ועובד שספרתי קלוריות הייתי אובססבי וזה גרם לי סבל.לשאלתך - כן אני סופר קלוריות. האם אני אוכל להגיע למטרות שלי גם בלי זה? אולי. האם זה יהיה באותה יעילות ודיוק? בטוח שלא.
אותו דבר על התנ"ך אבלי אני ימליץ לאנשים ללכת לאורך חייםכזה כי אןתי היא מילאה שנים.
תמליץ מנסיון אל תמליץ מה שאתה לא עושה זה כל מה שאני אומר.
דני קקנוביץ שהוא מתח גוף ברמה המליץ עצה דומה אז מי אני ??אתה מדבר במושגים לא מדוייקים. ״זבל״. בלי גלידה ודברים כאלה. לשמור. לצמצם. עלי זה עובד.
אין כאן שום דבר ממשי, הכל בערך ונראה לי ואני חושב ש. זאת בדיוק הביקורת של המשתמשים על העצה שלך - היא באוויר. לא מדוייקת. לא מבוססת.
האם יש דרכים לרדת במשקל מבלי לספור קלוריות? ברור! אבל מה שייעצת זה כל כך חפיפניקי שזה לא קרוב אפילו.
לקחת את זה רחןק מדי ענייתי לך על השאלה.אם אתה משווה תזונה לאמונה עיוורת (דת) אז כאן אפשר לסיים את הדיון בינינו.
דני קקנוביץ שהוא מתח גוף ברמה המליץ עצה דומה אז מי אני ??
אבל בכל מקרא קיבלתי את מה שאתה אומר אנע ירחיב את הכוונה שלי.
לקחת את זה רחןק מדי ענייתי לך על השאלה.
ןשתדע לך שכל המשפחה שלי מיוצא תימן המבוגרים חיים על תזןנת הרמב"ם ולא רואים אצלם גרם של שומן ,ולא זה לא גנטי כי רב ילדהם שמנים.
להוריד ממתקים ושתייה מתוקה הורידה אותי 10 קילו בחודשיים ואכלתי מה שאני רוצה שניצלים רטבים צייזבורדר ומה לא,וולא רק זה גם פחות נזקיים בשניים מה שאמרתי לו עבד אלי וגם ראייתי מלא סרטים בנושא שדיברו על צמצום או להמנע מזה לבד שזה כבר עוזר.
שאתה מתחיל דרך זה צעד צעד ספירת קלוריות על התחלה זה מגוחך צריך להיות עם נסיון להיות משופשף ומורעל בשביל לעמוד בזה הריי אנחנו בני אדם ולא רובטים.
ועד משהו ספירת קלוריות זה המדע הכי לא מדיוק שיש כי זה משתנה כל הזמן ומשתנה מאדם לאדם,אף אחד לא הוכיח שזה 100% עובד ויש לה הרבה מתנגדים שאומרים שלא כל הקלוריות שווה
ולא יןדע עם ראיית אני יגיד שוב אני יורד במשקל בלי לספור קלוריות ו60% ואף יותר מתפריו פחממה
בגלל זה אמרתי בהתחלה עד שזה יפסיק לעבוד ,לי זה פשוט כבר עובד 9 חודש ואני מאוד מרוצה מהתוצאות,מ35 אחוז שומן ל22 -25 וגם עברתי מסה על הדרך של שלוש חודש .אוקיי דני קגנוביץ אומר ככה אז זה כנראה חכם.
כמו דני, יש עוד אלפי מפתחי גוף ברמה גבוהה, מתוך אותם אלפים - חלקם יתנו עצות שטויות, אתה מסכים? מתוך אלפי מפתחי גוף, חלק ימליצו לך למשל לשתות תה עם חלב עיזים ב2 בלילה, יכול להיות שאותו מפתח גוף הגיע לתוצאות מעולות עם השיטה הזאת, אבל אתה לא יכול לדעת אם התה עם החלב עיזים ב2 בלילה זה הגורם העיקר להצלחה שלו, או 1001 גורמים אחרים. אולי הוא אכל מקדונדלס פעם ביום וזה ״הסוד״ שלו, אבל המקדונלדס רק הזיק לו וגרע מההישגים שלו אבל בגלל שהוא התקדם באופן כללי הוא זוקף את זה לזכות המקדונלדס?
אני מודה - אין לי מושג מה היא תזונת הרמבם.
יש הרבה שיטות שלא כוללות ספירת קלוריות שיביאו אותך לאחוז שומן נמוך. אקצין בכוונה - אם תאכל רק אבטיח. ככל הנראה תרד במשקל ותהיה רזה.
גנטיקה משחקת פחות כמו שאורח חיים משחק. אצלי במשפחה הילדים עם ״נטייה להשמנה״. אבל זה לא בדיוק נכון, כי הנטייה שלנו היא לאכול ג׳אנק, כי לא היו לנו הרגלי תזונה בריאים בתור ילדים ולא היינו מאוד פעילים גופנים בתור ילדים. אז כמובן שקל להאשים את הגנטיקה.
להוריד ממתקים ושתייה מתוקה הוריד אותך 10 קילו. נכון! זה כנראה יעזור להרבה חבר׳ה. אין ספק. אבל אנחנו מעודדים בפורום להיות יותר חכמים מזה. אתה צריך להבין למה זה הוריד אותך במשקל. הרי ברור לך אחרי שאתה מוריד ממתקים ושתיה מתוקה, מתישהו המשקל שלך יעצר. ואז מה? ההגיון שאתה מנחה את המשתמשים הוא ״תורידו שתיה מתוקה ותרדו במשקל״ אבל זה לא נכון תמיד. אני מכיר מישהי שלא אוכלת ממתקים בכלל. לא אוכלת לחם בכלל. לא אוכלת פירות בכלל ולא שותה שתייה מתוקה בכלל (אני לא מגזים, אני רציני) היא עדיין בעודף משקל. אז תיאורית היא יישמה כבר מקודם את ההמלצות שלך ועדיין בעודף משקל וכמובן לא יורדת.
אין ספק שיש שיטות יותר ידידותיות למתחילים מאשר ספירת קלוריות (כמו שיטת הנקודות של שומרי משקל) או דיאטות אחרות שמוציאים מאכלים מסויימים ובאופן עקיף גורמות לגרעון קלורי.
ספירת קלוריות זה כן המדע הכי מדוייק שיש. יש סטיות בספירת קלוריות וסטיות בהוצאה הקלורית. מי שקפדן - יראה תוצאות בוודאות. מי שלא רואה תוצאות - לא קפדן מספיק. יש המון מדע והמון מחקרים מאחורי זה.
אתה יורד במשקל -כרגע- בלי לספור קלוריות וכו׳. זה ייעצר מתישהו ואתה תצטרך להחכים. מעבר לזה, החבר׳ה כאן בפורום גם מתאמנים ויש להם מטרה לשמר / להעלות שריר ככה שלהוריד אוכל ללא אבחנה - יכול להוביל לאבדן שריר מיותר.
שוב, הרעיון שלך הוא לא כזה גרוע. אבל זה כמו להסביר את תורת הקוונטים בפסקה אחת. אף אחד לא יפיק מזה תועלת ליותר משבועיים.
מי אמר שאני לא עושה את זה? אני כן סופר קלוריות עדיין גם במסה כי זה פשוט יותר נוח לי, ואם יוצא יום שמשום מה אני לא יכול/רוצה אז אני עושה לפי הערכה כי אני כבר פחות או יותר כן יודע מה זה מה ומה צריך, בכל מקרה אני עדיין סופר קלוריות.אני יכול לתת לבן אדם עצות מנסיון ומה עבד עלי הוא יכןל לבחור עם לקחת או לא,אתה יותר גרוע נתת לו עצה שאתה אישית לא עושה ,ספירת קלוריות הוא נכןנה עם אתה מקצועי ,אבל אתה חובב למה שתסבול כל כך ותספןר קלוריות??
עוד פעם נתפס על הספירת קלוריות, בן אדם יכול להמליץ על זה אם הוא פעם היה עושה ועכשיו כבר לא (סך הכל עוד כלי שעוזר לך ללמוד) כי פשוט זה בין הכלים הכי טובים שאפשר להמליץ עליהם כי יש לך שליטה על מה שהולך ואתה רואה מה עובד ומה לא. בלי לספור קלוריות תלוי בן אדם אבל אתה יכול להעריך בטווחים לא הגיוניים מהמטרה שלך.צריך להתחיל ממשהו שבן אדם בא למכון לא נותנים לו שלושים תרגילם לשריר אלא אחד ,ואמי הדגשתי לחתוך את הזבל בהתחלה שזה יפסיק לעבןד שיפתח עד אשכול ,אני לא חושב שהדעה ועצה שלי יותר טובה או גרוע משלך הריי אנחנו לא מדברים מדע מדיוק .
והעצות היחידות שאני נותן זה מנסיון ,לא כמו 99% מאתר שספק שמישהו פה באמת סופר קלוריות כמו שהמליץ .
אנשים עם 35% שומן הם לא שם בגלל המתוקים, הם שם כי יש להם 0 כלים תזונתיים, והמתוקים הם רק סימפטום של הבעיה.בגלל זה אמרתי בהתחלה עד שזה יפסיק לעבוד ,לי זה פשוט כבר עובד 9 חודש ואני מאוד מרוצה מהתוצאות,מ35 אחוז שומן ל22 -25 וגם עברתי מסה על הדרך של שלוש חודש .
אהלן חברים
אירובי (הליכה של 45ד) להורדת הבטן והצדדים- חלק אמרו לי שהכי אפקטיבי יהיה בבוקר על בטן ריקה (כי אז הגוף ישרוף שומן לפני הכל לניצול אנרגיה) וחלק אמרו שאפשר גם בערב ואפילו שעתיים אחרי ארוחה, ואין הבדל..
תשובה חד משמעית יש בסיפור הזה?