הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה תוכנית לעשות במצב שלי? +ביקורת על הגוף

• פותח/ת השרשור Step
  • פורסם בתאריך

Step

משתמש מתחיל
17
4
נק' מוניטין:
4
17
4
שלום,
הייתי מתאמן בעבר אבל עם המון הפסקות.
עליתי בערך 5 ק"ג באותה תקופה שהתאמנתי ועכשיו אני מעוניין לחזור להתאמן.
הבעיה שלי שלא באמת הייתי רואה שינויים פיזיים על הגוף וכן הייתי מתקדם עם משקלי העבודה.
את האמת שיש לי כלוב בבית ומוט אולימפי ככה שהתרגילים היחידיים שאני יכול לעשות זה:
סקוואט, דדליפט, בנצ' פרס, מתח, מילטרי פרס, חתירה וכ'ו (רק תרגילים עם מוט) ומשקולות יד.

אני בן 22, 178 בערך, שוקל 59-60 ק"ג.
אני יודע, אני שחיף מת בלי טיפת מסת שריר והמצב גרוע.
השאלה שלי גם האם זה עד כדי כך נורא שאני יעשה מסה מלוכלכת ולא נקייה? ואיך מסדרים את חוסר הפורפורצייה בין הגוף התחתון לעליון?
איך אני נותן יותר דגש על הגוף העליון?

*בנוסף לזה - אם יש מישהו שמבין - האם יש לי קיפוזיס? ואם כן איך אפשר לסדר את זה דרך אימונים?

בקיצור מה אני צריך לעשות במצב שלי? 😣

קבצים מצורפים

• IMG_E6965.JPG
    IMG_E6965.JPG
    KB 31.1 · צפיות: 153
  • IMG_E6966.JPG
    IMG_E6966.JPG
    KB 43.3 · צפיות: 148
  • IMG_E6970.JPG
    IMG_E6970.JPG
    KB 51.1 · צפיות: 139
אף אחד לא יאבחן לך פה קיפוזיס, לך לאורתופד

לגבי האימונים - הציוד מספיק, תתחיל להתאמן, אם המטרה שלך היא לגדול אז שים לב לנפח של האימונים שלך ולא רק לעצימות.
לגבי התזונה - בכל מקרה אתה לא רוצה מסה שתהיה יותר מידי מלוכלכת, תאכל טוב ותאכל בריא, אתה לא רוצה להפוך לטרול שמן.

אף אחד לא יאבחן לך פה קיפוזיס, לך לאורתופד

לגבי האימונים - הציוד מספיק, תתחיל להתאמן, אם המטרה שלך היא לגדול אז שים לב לנפח של האימונים שלך ולא רק לעצימות.
לגבי התזונה - בכל מקרה אתה לא רוצה מסה שתהיה יותר מידי מלוכלכת, תאכל טוב ותאכל בריא, אתה לא רוצה להפוך לטרול שמן.
תמצית העצות הטובות של האתר הזה בקליפת אגוז

לגבי תוכנית אימונים, הציוד שלך הוא בהחלט מספיק ביותר לכל דבר שתרצה לעשות, ככה שאין לך מה לדאוג.
לגבי התזונה, אין לך מה לעשות מסה מלוכלכת, זה לא נותן כמעט שום דבר מבחינת מסת שריר ונותן המון מבחינת שומן. תעשה מסה נקייה, אבל לא נקייה מדי, תכוון לעליה של בערך 1% ממשקל הגוף שלך בחודש. גם ברגע שתתחיל התאמן הגב והכתפיים יתחילו לגדול והם יתאזנו עם הרגליים
לגבי הגב, קיפוזיס לא נראה המצב שלך, אולי יש משהו מסויים, אבל בטוח לא חמור, וגם אם כן זה באמת לא משנה לשום דבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית