עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך אתה מצפה שנביא לך תשובות אם לא ציינתה שום נתונים על עצמך?! גובה? משקל? גיל?חשבתי את הbmr שלי והוא יוצא 1840
אני רוצה לעשות חיטוב אז פחות 500 זה יוצא 1340
קלוריות האם זה הגיוני לאכול רק 1340 קלוריות? מרגיש לי ממש מעט
אני מתעייץ כדי לא לעשות טעות בבריאות
צודקאיך אתה מצפה שנביא לך תשובות אם לא ציינתה שום נתונים על עצמך?! גובה? משקל? גיל?
ואיך בדיוקבדקת את הbmr שלך?צודק
גובה:178
משקל: 75
הוספתי באשכול כמה אני מתאמן
חסר לי להוריד כמה אחוזי שומן קטנים סשביל חיטוב סופי
אולי ישמע מצחיק אבל ראיתי באינטרנט מלא אתרים שאתה שם משקל גיל גובה ואז זה מראה לך תוצאהואיך בדיוקבדקת את הbmr שלך?
אולי ישמע מצחיק אבל ראיתי באינטרנט מלא אתרים שאתה שם משקל גיל גובה ואז זה מראה לך תוצאה
תודה רבהאיך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף
בהצלחה
קח בחשבון שכל המחשבונים האלה זה הערכות,
עכשיו אתה צריך לבדוק נניח לפי הנוסחה שרשום לך, להוריד 500 קלוריות נגיד, ולקחת שבוע ולאכול את הכמות שרשום.
עכשיו תישקל כל יום בבוקר אחרי שירותים ותעשה ממוצע שבועי.
תכוון לירידה של 1% משקל בשבוע פחות או יותר.
ירדת מעט מדי? תוריד קלוריות/תוסיף אירובי
ירדת המון מדי? תעלה קלוריות / תוריד טיפה אירובי
הכל רשום לך במדריך בכ"מ ממליץ לקרוא אותו
או שתצטרף למועדון "לא סופרי הקלוריות", אנחנו מאושרים וטוב לנו.
וחלקנו גם מחוטבים.
אני פתחתי תאשכול כדי לקבל יעוץ אם המספר קלוריות נכוןלפחות אתה מסופרי החלבונים?
בערך כזה. 4-5 ארוחות שבכל אחד בין 30 ל 60 גרם חלבון.לפחות אתה מסופרי החלבונים?
או שתצטרף למועדון "לא סופרי הקלוריות", אנחנו מאושרים וטוב לנו.
וחלקנו גם מחוטבים.
אל תקשיבו לו, תמיד יש את אלה שינסו להרוס אימפריה מוצלחת.הייתי במועדון הזה בחצי שנה הזו, never again.
אל תקשיבו לו, תמיד יש את אלה שינסו להרוס אימפריה מוצלחת.
אנחנו ממש משפחה מאושרת.
ניסיתי להצטרף למשפחה אבל מרגישה שאיבדתי את זה. אולי כי התרגלתי שאני בשליטה מלאה על מה נכנס לי לפה וכמה קלוריות בדיוק אני אוכלת(יודעת שזה אף פעם לא יהיה מדויק) יש אנשים שלעבוד כמו רובוט זה הכי טוב עבורם. או שלא פיתחתי מספיק כלים כדי להסתדר בלי:rolleyes-71:
מעניין אם הדם שלו כתום מהקילו מיץ גזר של הבוקרלאלחנן הכל הולך לשרירים....יש אנשים שצריכים יותר להיזהר כל אחד ומה שעובד לו.
מתי תלמדו שתזונה דרך חיים, כמה אפשרות לספור קלוריות??
תלמדו את עצמכם, מה משפיע עליכם לטובה ולרעה, הדבר היחיד שאני סופר זה חלבון מלא
כל השאר מקשיב למנגנון הרעב ושובע, נתקע פה ולשם? משחק עוד קצת עם הקלוריות, משנה אירובי וכו
זה מתחיל לדעתי, מהאומץ והקבלה שלהשמין קצת זה לא הדבר הנורא ביותר. (כמובן במידה ואין הפרעת אכילה, שהאכילה הרגשית והמיותרת תגרום להשמנה קיצונית שתסכן את הבריאות הנפשית והגופנית).ניסיתי להצטרף למשפחה אבל מרגישה שאיבדתי את זה. אולי כי התרגלתי שאני בשליטה מלאה על מה נכנס לי לפה וכמה קלוריות בדיוק אני אוכלת(יודעת שזה אף פעם לא יהיה מדויק) יש אנשים שלעבוד כמו רובוט זה הכי טוב עבורם. או שלא פיתחתי מספיק כלים כדי להסתדר בלי:rolleyes-71: