הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי כמות קלוריות ביום

aviv425

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
1
18
1
חשבתי את הbmr שלי והוא יוצא 1840
אני רוצה לעשות חיטוב אז פחות 500 זה יוצא 1340
קלוריות האם זה הגיוני לאכול רק 1340 קלוריות? מרגיש לי ממש מעט
אני מתעייץ כדי לא לעשות טעות בבריאות
אני גם מתאמן 5 פעמים בשבוע
3 ימי אירובי 2 משקולות

זה מתחיל לדעתי, מהאומץ והקבלה שלהשמין קצת זה לא הדבר הנורא ביותר. (כמובן במידה ואין הפרעת אכילה, שהאכילה הרגשית והמיותרת תגרום להשמנה קיצונית שתסכן את הבריאות הנפשית והגופנית).

להיות שמן מידי זה מסכן את הבריאות, ולדעתי אחוז שומן נמוך מידי (באזור ה 10%) גם מסכן את הבריאות.
אבל בין ה 10% ל 20% בערך, יש מגוון רחב שאפשר לשחק איתו ולא להיותאובססיבי על המזון.

נכון שמספיק חלבון זה חשוב לבנית שריר, אבל אפשר להיות קצת גמיש ולפעמים להיות בעודף קטן, ולפעמים בגרעון קטן.

ברגע שמשלימים עם המצב, הוא כבר פחות מפחיד וממילא פחות אובססיבי.

האמת שעליתי 3 קילו ואני מרגישה עם זה הכי חרא בעולם אבל אני אישה אז מותר לי.
אבל זה לא מה שמעסיק אותי במשך כל היום בצורה אובססיבית. אני חושבת שזה פשוט האופי שלי. להיות בשליטה על כל הדברים. אולי בגלל זה אני לא שותה אלכוהול או מעשנת וכו. אני מסוג האנשים שיעבדו לפי הספר ולא מאמינה בשיטות או קיצורי דרך. (פשוט בתזונה קל לי לעבוד כמו רובוט ועם מספרים) מאשר להקשיב לשובע או כאלה. במיוחד שאני אוכלת עם העיניים ברוב המקרים או פשוט רעבה תמיד.
אכן מאחלת לעצמי שבעתיד אפסיק לספור אבל היי,לפני חודש לא הייתי מדמיינת את עצמי עולה 100 גרם וחיה יפה זה בשלום. אז זה תהליך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית