עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תמיד רציתי להבין מה לעזאזל ההגיון בלשים גומיות? למה פשוט לא להוסיף עוד משקל? מה הגומיות האלה נותנות בדיוק?אני בפלטאו כבר כמה חודשים עולה ויורד כל הזמן.
נשאר לי לעלות 10 קג כדי להגיע לבנץ מתקדם למשקל שלי וזה כל מה שמעניין אותי כרגע.
חשבתי על לנסות לשלב גומיות בבנץ, light band כביכול. מישהו ניסה וראה שיפור בכוח?
תמיד רציתי להבין מה לעזאזל ההגיון בלשים גומיות? למה פשוט לא להוסיף עוד משקל? מה הגומיות האלה נותנות בדיוק?
גומיות זה יעיל ל-2 דברים:
בגדול אני לא כזה בעד בנצ' עם גומיות כי לרוב הגומיה לא מספיקה להימתח יותר מדי בין תחילת טווח התנועה לסופו, ככה שההבדל הוא מינורי, ואז הייתי משתמש בגומיה שכבר די מתוחה למקרה השני שתיארתי.
- במידה והנקודה החלשה שלך היא מאמצע עד סוף טווח התנועה.
- במידה ואין לך לך הרבה שליטה על המשקל.
יש ווריאציות כל כך הרבה יותר טובות שהייתי משתמש בהן. לדוגמא בנצ' עם רגליים למעלה זה ווריאציה שכנראה אני אתן כמעט לכל מתאמן בגלל שהיא מחזקת את כל לפג הגוף עליון ומשפרת את כל טווחי התנועה
הכוונה אמצע השלב הקונצנטריאמצע אתה מתכוון תחילת השלב הקונצנטרי?
חוסר שליטה על המשקל ובעיות בתחילת הדחיפה?כי שני הבעיות שהצגת הן בדיוק מה שאניחווה עם המשקל תקיעה
זה תרגיל מעולה. דבר ראשון הוא מלמד אותך להשתמש נכון בחגורת הכתפיים כי אתה לא יכול להשתמש ברגליים ושאר הגוף. בנוסף אתה צריך לאזן יותר טוב את המשקל וזה מלמד אותך לשלוט עליו יותר טוב. לרוב גם טווח התנועה גדול יותר ככה שיש יותר עבודת שריריםאשמח לשמוע למה בנץ עם רגליים למעלה כי עד עכשיו מחוץ לפורום(פשוט לא יצא לילשמוע מישהושמדבר על זהפה האמת)
כל הדעות הם לא בעד מי שמחפש לעלות עוד פלטות
חוסר שליטה על המשקל ובעיות בתחילת הדחיפה?
זה תרגיל מעולה. דבר ראשון הוא מלמד אותך להשתמש נכון בחגורת הכתפיים כי אתה לא יכול להשתמש ברגליים ושאר הגוף. בנוסף אתה צריך לאזן יותר טוב את המשקל וזה מלמד אותך לשלוט עליו יותר טוב. לרוב גם טווח התנועה גדול יותר ככה שיש יותר עבודת שרירים
בכלל לא.בנוגע לראשון קושי בתחילת שלב הדחיפה הוא בעיקר אבל אני מאמין שזה בעיה עיקרית שיש לכל מי שנתקע בגלל משקל, תקן אותי אם אני טועה.
אפשר לעשות הקשתה, אבל הוא בין כה וכה פחות חשוב כדי להתקדם באזור החלש שלך.ובנוגע לרגלים מורמות זה לא יכול ליצור עומס על הכתפיים? אתה הרי לא יכול לבצע הקשתה בגב..
ומבחינת האיזון זה נראה כאלו רוב העבודה מגיעה מהבטן במצב כזה, תקן אותי אם אני טועה..
ניסית והצלחת לראות שינוי כשחזרת לבנץ רגיל?
קושי בתחילת הדחיפה זה הכי נפוץ, בעיקר אצל אנשים קלים יותר, אבל הקושי יכול להיות בכל שלבבנוגע לראשון קושי בתחילת שלב הדחיפה הוא בעיקר אבל אני מאמין שזה בעיה עיקרית שיש לכל מי שנתקע בגלל משקל, תקן אותי אם אני טועה..
יותר עומס, אבל מה זה משנה? אתה צריך עומס. עומס זה לא מילה רעהובנוגע לרגלים מורמות זה לא יכול ליצור עומס על הכתפיים?
אתה יכול, אבל פחות, זה למה טווח התנועה גדול יותראתה הרי לא יכול לבצע הקשתה בגב..
האיזון מגיע בעיקר מחגורת הכתפיים, אתה לומד להרגיש יותר את המשקל בין הידיים לגבומבחינת האיזון זה נראה כאלו רוב העבודה מגיעה מהבטן במצב כזה, תקן אותי אם אני טועה..
אתה לא אמור לבצע רק את הווריאציה הזאת ואז לחזור לבנצ', אתה אמור לשלב אותה במהלך השבוע עם הבנצ' הרגיל.ניסית והצלחת לראות שינוי כשחזרת לבנץ רגיל?
בכלל לא.
תחילת הדחיפה מהחזה, הגב הוא השריר המסיע הגדול והעיקרי (כשהגב חלש, שם נתקעים) , מיד אחרי זה החזה, ובשלב שהידיים ב 90 מעלות, הכתפיים ויד האחורי משחקים תפקיד חשוב.
כשהתקיעה בסוף כמו שאצלך, זה אומר שהכתפיים ויד האחורית כנראה לא עומדים בעומס, לעומת החזה והגב שכן עומדים בעומס. אנשים עם כתפיים ויד אחורית חזקות, לא נתקעים למעלה, אלא בהתחלה.
הגומיות עוזרות להוסיף עומס גדול יותר ככל שהמוט עולה, וממילא גם על השרירים החלשים. אבל זה ממש מפריע ליציבות המוט. כשאתה מרים רגליים, גם יותר קשה בהתחלת התנועה, כי אתה צריך לשמור על היציבות עם השכמות שלך על המיטה, ובלי הסיוע של הרגליים. אבל זה מקשה על החלק הסופי של התרגיל בעיקר.
אפשר לעשות הקשתה, אבל הוא בין כה וכה פחות חשוב כדי להתקדם באזור החלש שלך.
אני ממליץ על סטים עם 15 חזרות ויותר (עד כשל) עם משקל נמוך בסוף אימון בנצ'. זה מתיש את החזה מוקדם, ואז יד אחורית וכתפיים הם אלה שעובדים מאוד קשה. מנסיון.
ת'אמת, לא הבנתי את זה בעצמי כשהצדיק הסביר לי את זה. אבל לאט לאט ראיתי שהוא צודק.מצליח להתחבר לכל מה שאמרת חוץ מזה שבתחילת התנועה הלטיסימוס הוא האגוניסט.
סתם בשביל פרופורציה, כמה אתה שוקל, כמה אתה מרים וכמה זמן אתה מתאמן.
איך נראית התוכנית שלך?
השערה מאוד גסה שלי, אתה יכול להגיע ליעד שלך בלי תרגילי עזר ״מוזרים״.
ת'אמת, לא הבנתי את זה בעצמי כשהצדיק הסביר לי את זה. אבל לאט לאט ראיתי שהוא צודק.
אם תעשה בנצ' עם עצירה על החזה, אתה תרגיש את ההלטיסימוס חזק יותר.
לעומת הספוטו בנצ' שתרגיש את החזה מתפחלץ.
הוא גם טען שהבייספס מצטרפים בנעילה למעלה, דבר שעד היום אני לא מצליח להבין.
אבל ברגע שאתה רואה חולשה באחד השלבים, אתה יודע מה לחזק.
היד אחורית והכתפיים שלך צריכים פוש, ואני מאמין שהזרועות שלך קצת ארוכות, וזה כנראה חלק מהסיבה.
באמת שאני ממליץ חוץ מכל הדברים שתעשה לעזור להם, עוד הרבה חזרות בסוף אימון כדי להתיש את החזה, ולגרום ליד אחורית לעבוד קשה.
מרשים מאוד. אתה ממש קל, ולוחץ הרבה ביחב לגוף שלך.שוקל 59 גובה 67 לוחץ 80 (תקיעה rm5)
מתאמן 9 שנים כולל 3 שנים שירות קרבי שלא ממש אוהב להחשיב למרות שהייתי מתאמן קבוע.
ושנה של טיולים עם טבעות אולימפיות.
אני רק אוסיף, שעם ההדרכה של הצדיק, אני דוחק פי שנים ממשקל הגוף שלי.נשמע יפה אבל אם תמצא הסבר קצת יותר מדעי אשמח לשמוע ✌️
תודה רבה אבל עד שלא אגיע ל90 אני לא אעריך את זה 😃מרשים מאוד. אתה ממש קל, ולוחץ הרבה ביחב לגוף שלך.
אני רק אוסיף, שעם ההדרכה של הצדיק, אני דוחק פי שנים ממשקל הגוף שלי.
אני מטר 72, משקל 82, גיל 26, דחקתי בתחרות 160. אני טבעי.
יש לי כמה סרטונים בלוג שלי המסלול האישי שלי.
יש לי פה סרטון של 140 ל5 חמישיות המסלול האישי שלי.
טכניקה פשוטה בלי צ'יטים.
אתה יכול להגיע בקלות ל 100, אתה נשמע ספורטאי מוצלח, פשוט אוכל, שינה, טבניקה, ותוכנית טובה.