עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גומיות זה יעיל ל-2 דברים
בגדול אני לא כזה בעד בנצ' עם גומיות כי לרוב הגומיה לא מספיקה להימתח יותר מדי בין תחילת טווח התנועה לסופו, ככה שההבדל הוא מינורי, ואז הייתי משתמש בגומיה שכבר די מתוחה למקרה השני שתיארתי.
יש ווריאציות כל כך הרבה יותר טובות שהייתי משתמש בהן. לדוגמא בנצ' עם רגליים למעלה זה ווריאציה שכנראה אני אתן כמעט לכל מתאמן בגלל שהיא מחזקת את כל לפג הגוף עליון ומשפרת את כל טווחי התנועה
על הספה, פשוט מקופלותהכוונה לבנץ עם רגליים באוויר או על הספה?
הוא עוזר לכל השלבים, אבל לשלב האמצעי עדיף להתרכ יותר על ווריאציות אחרותהתרגיל עוזר למתקשים בשלב האמצעי בבנץ
זהה לטווח החזרות שאתה עושה לבנצ', או מקסימום טיפה יותר גבוהולאיזה טווח חזרות אתה ממליץ לעבוד עם התרגיל?
אם יש לך מוטות בטיחות עם גובה מתכוונן, אז לעשות בנץ' כשהמוטות בטיחות נמצאות ממש מתחת לנקודה בה אתה נתקע זה אחלה. גם עצירה פשוטה בנקודת התקיעה יכולה לעזור.קודם כל המון תודה!
יש תרגיל שאתה ממליץ לשלב האמצעי?
אם יש לך מוטות בטיחות עם גובה מתכוונן, אז לעשות בנץ' כשהמוטות בטיחות נמצאות ממש מתחת לנקודה בה אתה נתקע זה אחלה. גם עצירה פשוטה בנקודת התקיעה יכולה לעזור.
תרגילים נוספים יהיו spoto press ו-floor press
בנצ' דד סטופ זו הדרך הרשמית לעשות בנצ', וזה ממש לא מסכן את המפרקיםבנץ דד סטופ לא מסכן את המפרקים מעט לאורך זמן?
כשמרפק נמצא כל כך מחוץל שאר הגוף, הגב מנסה לסובב את המרפק החוצה ולקרב אותו לגוף. בשילוב עם שרירי החזה שמונע את הסיבוב החוצה ושרירי הכתף שמשאירים את המרפק במקום, השילוב של התנועות יוצר תנועה של המרפק למעלהנשמע יפה אבל אם תמצא הסבר קצת יותר מדעי אשמח לשמוע
בנצ' דד סטופ זו הדרך הרשמית לעשות בנצ', וזה ממש לא מסכן את המפרקים
כשמרפק נמצא כל כך מחוץל שאר הגוף, הגב מנסה לסובב את המרפק החוצה ולקרב אותו לגוף. בשילוב עם שרירי החזה שמונע את הסיבוב החוצה ושרירי הכתף שמשאירים את המרפק במקום, השילוב של התנועות יוצר תנועה של המרפק למעלה
לא מבין ממש במונחים הטכניים, אני יודע רק פחות או יותר מה קורהאז יש עבודה איזומטרית של הגב לעשות רוטאציה מידאלית בכתף?
קשה לי לדמיין את זה כל כך וזה מרגיש כאלו אין באמת רוטאציה החוצה של הכתף בבנץ אלא שהקירוב של השכמות הוא זה שיותר מראה של רוטאציה חיצונית
אל תשכח גם שאתה מחזיק מוט, אז כשהשרירים מנסים לקרב את המרפק לגוף הם לא יכולים בגלל המוט, אבל זה מספיק כדי ליצור מומנטום של תנועה שעוזר להרים את המוטאם אתה אומר שיש עבודה משותפת של החזה והלטיסימוס ביחד בשביל להחזיר את הכתף צמוד לגוף זה רוטאציה אידיאלית ששניהם מבצעים.
או תהליך של קירוב שגם שניהם מבצעים שגם אולי יהיה אם אתה מבצע הקשתה.
לא ממש הבנתי את המפרק למעלה בסוף..
אין לך מה להתעמק על זה, עדיף שפשוט תתרכז בלמצוא את הדרך שבה אתה יכול להרים את המוט עם הכי הרבה יציבות ובצורה הכי חזקה, כל השאר כבר יפעל בצורה האידאלית משםזה כבר לא מתחיל להישמע לי מופרך אבל יש דרכים לנסות לגייס יותר עבודה של הגב? יותר הקשתה? יותר רוטאציה חיצונית של הכתף?