ארוחות דגל

• פותח/ת השרשור Tw1ZeR
  • פורסם בתאריך

Tw1ZeR

משתמש מתחיל
80
31
נק' מוניטין:
71
80
31
היי, סתם מתוך סקרנות, רציתי לפתוח שרשור של מה הם הארוחות "דגל"/Staples שלכם, בין אם זה ממס ובין אם זה חיטוב.
לדוגמה, שלי זה שיבולת שועל עם אבקת חלבון, וקקאו מעל עם מלח ים, מתאים לחיטוב ומשביע רצחחח.
יום טוב

רק שתדע שכמות הפחמימות זה לא מה שיקבע את אחוז השומן או כמות השומן שלך, גירעון קלורי הוא זה שיקבע את זה, והוא לא חייב להיות דל פחמימה (כנראה לא יהיה בו המון פחמימה, אבל הוא לא חייב להיות דל פחמימה מלכתחילה).
גם לא הייתי עושה דיאטה מסוג מיוחד לפני ניתוח שיאלץ אותך לא להתמיד בסוג הדיאטה הזה לאחריו, כי אחרי שתחזור לצרוך פחמימה אתה תצבור נוזלים מהר מאוד.
אני מציע לך לאכול פחמימה בכמות הגיונית, כדי שלמנתח תהיה תמונת לפני הכי אמינה שאפשר, כדי לבנות את האחרי בצורה יעילה
התחלתי בגרעון של 700 קלוריות ללא ירידה במשקל במשך חודש ומשהו. הגדלתי לגרעון 850 לאחר המלצה שהrmr ואיך שאנחנו מחשבים אותו לא באמת נכון לכל בן אדם. שבועיים על 850 וגיליתי שכל שבוע אני יורד 300 גרם. הגדלתי (והתחלתי את זה רק מאתמול) את הגרעון ל970 ופה אני עוצר בהחלט! עושה 4 אימונים בשבוע שכוללים אירובי כל אחד מהם 50 דק (500 קלוריות). אם זה משנה משקל 85.7 גובה 174 חשוב לי לשמור על המאזן התקין של החלבון והשומן ובלית ברירה לקצץ בפחמימה. שגם ככה אני כמו חבית בכל הנושא של אגירת נוזלים. אז זה יעשה לי רק טוב. ומשבוע הבא אשלב קלן. (נעשה ציט בשבועות ומייד אחרכך נתחיל את הקלן)

אני יודע שלא תאהב את כל מה שכתבתי אבל כל פעולה של קיצוץ בוצעה בצורה מאוד עקבית וסבלנית והסתגלות לתפריטים. לא סתם החלטתי להיות קיצוני.

היי, סתם מתוך סקרנות, רציתי לפתוח שרשור של מה הם הארוחות "דגל"/Staples שלכם, בין אם זה ממס ובין אם זה חיטוב.
לדוגמה, שלי זה שיבולת שועל עם אבקת חלבון, וקקאו מעל עם מלח ים, מתאים לחיטוב ומשביע רצחחח.
יום טוב
בקשר לקקאו, אבל כבר יש לך את הטעם של האבקת חלבון, איך זה מוסיף?

• פותח/ת השרשור
בקשר לקקאו, אבל כבר יש לך את הטעם של האבקת חלבון, איך זה מוסיף?
אני ממיס סוכרזית עם ממש קצת מים חמים ומוסיף את ההוראות ואז מוסיף מים כדי שזה יצא כמו ממרח כזה ואז מוסיף מלח ים, טעם מדהים וקצת קלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית