עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה רץ לשירותים מזה, יש מצב גדול שאתה לא סופג את הכמות חלבון שאתה חושב שאתה סופג.התרגלתי בצבא ל5 שקיות שוקו ברצף..הכל טוב.
וגם אם רצים לשירותים,אז מה? אני מכניס 120 גרם חלבון בשלוש דקות
ייתכן..אז מי שרגיש ללקטוז שלא ישתה מה שאני שותה. אין יותר פשוט מזהאם אתה רץ לשירותים מזה, יש מצב גדול שאתה לא סופג את הכמות חלבון שאתה חושב שאתה סופג.
אם אתה רץ לשירותים מיד אחרי החלבון אפילו לא הגיע לשם, הוא עדיין במערכת העיכול.אם אתה רץ לשירותים מזה, יש מצב גדול שאתה לא סופג את הכמות חלבון שאתה חושב שאתה סופג.
זה דבר בסיסי מאוד, שילשול זה חוסר ספיגה.
מיץ ירקות תמיד יהיה החבר הטוב ביותר שלי.
גזר, תפוחים, שורש זאנגביל, שורש כורכום, ולימון.
ואם יש, אז אננס, ולפעמים סלק.
החלבון צריך להתפרק כימית בקיבה מ hcl. אלרגיה שגורמת גירוי, כמו ציליאק שהוא אלרגיה לחלבון גליאדין שבגלוטן, לא סופגים את החלבון הזה, גם אם אין שילשול.גם שלשול שמגיע מיד אחרי גירוי זה לרוב בגלל גירוי כימי של המעי, מה שפשוט מזרז את ההוצאה של מה שנמצא במעי הגס, ששם כבר רוב חומרי התזונה נספגו
האמת שרוב הפירוק של החלבון מתרחש במעי הדק ע"י אנזימי לבלב.החלבון צריך להתפרק כימית בקיבה מ hcl. אלרגיה שגורמת גירוי, כמו ציליאק שהוא אלרגיה לחלבון גליאדין שבגלוטן, לא סופגים את החלבון הזה, גם אם אין שילשול.
זה נכון במקרים כמו צליאק, אבל ברגישות לחלב מדובר על סוכר בכלל (לקטוז).זה פשוט לא מצליח להתפרק, והגוף תוקף את החלבון כמו גוף זר.
אז זהו שלא, הלקטוז לא מתפרק ואז מגיע למעי הגס, שם כבר רוב חומרי התזונה נספגו, והתגובה של הסוכר עם חיידקי המעי היא זו שגורמת לרוב הבעיות.אלרגיה לחלב גורם לגוף, לתקוף את הלקטוז כמו גוף זר בגלל חוסר אנזימים לפרק אותו כימית. ואז מיוצר ריר בשפע (מחלבון) לשטוף את החומר המזיק.
זו שיטה מעט שונה פה, שיטת הניקוד ותקופות המבחנים זה שונה מבארץ, ככה שאי אפשר ממש לעשות ממוצע שנתי@kotzer אפשר לשאול מה הממוצע שלך השנה?
בלימודים
תודה.אז זהו שלא, הלקטוז לא מתפרק ואז מגיע למעי הגס, שם כבר רוב חומרי התזונה נספגו, והתגובה של הסוכר עם חיידקי המעי היא זו שגורמת לרוב הבעיות.
בנוסף לקטוז הוא סוכר, וסוכר סופח מים, אז הצואה רכה יותר.
לא, כי הם כבר נספגו הרבה לפניתודה.
אבל כמו שמאבדים הרבה מינרלים בשילשול, והרבה וויטמינים לא מספיקים להיספג למעי, כי תהליך המזון במערכת העיכול מואצת, לא יקרה אותו דבר עם אבות המזון?
כמו שהרמב"ם כותב "גוף פולט אינו קולט".
כמו שהרמב"ם כותב "גוף פולט אינו קולט
הרמב"ם בעצמו אמר ללכת אחרי חכמי הדור שלך ולא עם ההבנה שהיה להם אז.בכל הקשור למדע וכו לא הייתי סומך על הרמב"ם.
מכיר את המחלוקת של דמוקריטוס ואריסטו?
בקצרה דמוקריטוס הוא "אבי תורת האטומים" הוא טען שיחידת המבנה הקטנה ביותר בכל דבר (יכול להיות שאני לא מתנסח באופן מדוייק) בנויה מאטומים.
לעומת זאת אריסטו טען שכל דבר עשוי מ4 יסודות עיקריים אש, מים,אדמה ואוויר (סטייל אווטר)
הרמב"ם טען שכל מי שחושב שאריסטו טועה אינו יורד לסוף דעתו של אריסטו.
למרות זאת כיום אנחנו יודעים שהעולם מורכב(יכול להיות שאני שוב לא מתנסח כראוי) מאטומים. וממש לא מארבע יסודות עקריים.
יש סיבה מסויימת לזה?(אני עומד על 80 גרם פחמימה)
זה נשמע מעט עצוב200 גרם אורז עם 100 גרם חזה עוף וכף טחינה גולמית זאת בעצם החלום הרטוב שלי כל לילה חח
יש לי ארוחה נוספת שקצת יותר מנחמת 2 פרוסות לחם מלא וגביע קוטג. אני שופך את כל הקוטג על ה2 פרוסות ומכניס למיקרו לדקה. הקוטג הופך לכמו גבנצ וזה מזכיר טוסט. (של טרה הקוטג שלהם לא נמס משום מה רק תנובה)יש סיבה מסויימת לזה?
זה נשמע מעט עצוב
אבל יש סיבה מסויימת לכמות פחמימה כל כך נמוכה?והסיבה של התפריט שלי - ירידה מגמתית בפחמימה כל תקופה לאחר שהירידה במשקל נתקעת או איטית. הייתי עם עוד 20 גרם פחמימה וירדתי בשבוע 300 גרם. החלטתי לקצץ עוד.
כן. אני עובר בספטמבר ניתוח שישאיר אותי חודשיים ללא אופציה להתאמן. ובצורה טבעית אעלה מסת שומן וארד שריר. עברתי אחד כזה לפני שנה וחצי ועכשיו צריך בספטמבר לעבור אותו שוב פעם. אני הצבתי לעצמי מטרה להגיע כמה שיותר מחוטב לטובת ההמשך עם ההחלמה, זה ניתוח למתיחת בטן (הסרת עודפי עור) שלא יצא מוצלח בפעם הראשונה ולטובת זה שהוא ייצא הכי טוב בפעם השנייה אצטרך גם להיות עם א. שומן נמוך לטובת האפקיטיביות של הסרת העודפי עוראבל יש סיבה מסויימת לכמות פחמימה כל כך נמוכה?
רק שתדע שכמות הפחמימות זה לא מה שיקבע את אחוז השומן או כמות השומן שלך, גירעון קלורי הוא זה שיקבע את זה, והוא לא חייב להיות דל פחמימה (כנראה לא יהיה בו המון פחמימה, אבל הוא לא חייב להיות דל פחמימה מלכתחילה).כן. אני עובר בספטמבר ניתוח שישאיר אותי חודשיים ללא אופציה להתאמן. ובצורה טבעית אעלה מסת שומן וארד שריר. עברתי אחד כזה לפני שנה וחצי ועכשיו צריך בספטמבר לעבור אותו שוב פעם. אני הצבתי לעצמי מטרה להגיע כמה שיותר מחוטב לטובת ההמשך עם ההחלמה, זה ניתוח למתיחת בטן (הסרת עודפי עור) שלא יצא מוצלח בפעם הראשונה ולטובת זה שהוא ייצא הכי טוב בפעם השנייה אצטרך גם להיות עם א. שומן נמוך לטובת האפקיטיביות של הסרת העודפי עור