הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארוחות דגל

• פותח/ת השרשור Tw1ZeR
  • פורסם בתאריך

Tw1ZeR

משתמש מתחיל
80
31
נק' מוניטין:
71
80
31
היי, סתם מתוך סקרנות, רציתי לפתוח שרשור של מה הם הארוחות "דגל"/Staples שלכם, בין אם זה ממס ובין אם זה חיטוב.
לדוגמה, שלי זה שיבולת שועל עם אבקת חלבון, וקקאו מעל עם מלח ים, מתאים לחיטוב ומשביע רצחחח.
יום טוב

שייק 3 כפות וליטר חלב go.
120 גרם חלבון.

במסה יש חשיבות לפזר את החלבון אם אני זוכר נכון, מייק אמר זאת פעם, משהו שקשור לסינתוז חלבון בשריר במהלך כל היום..

אבל ראית שיש כאלו חושבים שזה מיתוס.

מה דעתך בעניין?

במסה יש חשיבות לפזר את החלבון אם אני זוכר נכון, מייק אמר זאת פעם, משהו שקשור לסינתוז חלבון בשריר במהלך כל היום..

מה דעתך בעניין?
כבר היה דיון על זה ובסוף הבאתי מחקר שמוכיח שאין שום הבדל בין פיצול מנות,למנה אחת עצומה.
הרי החלבון לא מתבזבז,הוא פשוט יתעכל לאט יותר ומאוחר יותר.
אנסה לאתר הפוסט עם המחקר ואעלה לפה

כבר היה דיון על זה ובסוף הבאתי מחקר שמוכיח שאין שום הבדל בין פיצול מנות,למנה אחת עצומה.

מעניין.. בתקופות מסה אני אוכל סרטים על החרא נזה

צהריים- סלט מחסה, עליי בייבי, מלפפון, סלרי, עגבניות שרי, שמן זית, מלח. ביצה קשה. סלמון ואורז עם בזיליקום. שוקולד מריר 85%.
ערב- שניצלים במחבת בלי פירורי לחם, בטטה/ תפוחי אדמה בתנור, ברוקולי/ שעועית ירוקה/ כרובית/ קישואים/קייל/אספרגוס מאודים או בתנור.
המבורגר ומינוט סטייק בסוף השבוע. טונה בשביל לסגור פינות.

ליטר חלב, 100 גרם ש״ש, 100 גרם חמאת בוטנים ו 2 סקופים של אפקת ניפוח.
חלבון - 130
פחמימה - 126
שומן - 90
קלוריות - 1500+~

מה דעתך בעניין?
זה תקף רק אם אתה שותה אבקה עם מים. עם חלב זה לא תקף..
בנוסף, המחקר הזה לא חד משמעי וכנראה גם ממומן ככה שלא הייתי מסתמך עליו כל כך. בכל מקרה, אם אתה שותה עם מים, פשוט קח איזו כפית של חמאת בוטנים או פרוסת לחם או משהו וככה תיהיה רגוע..

היי, סתם מתוך סקרנות, רציתי לפתוח שרשור של מה הם הארוחות "דגל"/Staples שלכם, בין אם זה ממס ובין אם זה חיטוב.
לדוגמה, שלי זה שיבולת שועל עם אבקת חלבון, וקקאו מעל עם מלח ים, מתאים לחיטוב ומשביע רצחחח.
יום טוב

חביתה מ4 ביצים יחד עם חבילת טונה על המחבת בנוסף 15 עגבניות שרי גם כן על המחבת ויגורט 20 גר חלבון בצד.

טעים ממש וסביב ה75 גר חלבון בלי יותר מדי קלוריות

דווקא יש חשיבות לפיזור החלבון, בעיקר במסה.
מה שהכי חשוב זה כמות החלבון היומית, אבל פיזור החלבון לצריכה של לפחות 20 גרם חלבון מלא כל 3-4 שעות כנראה ייתן תוצאות טובות יותר.
זה לא משמעותי, אבל אם יש לך את האופציה זה עדיף.

אצלי הארוחות הקבועות יותר זה 400 גרם חזה עוף עם 3 בטטות, ופיצה שלמה 2-3 פעמים בשבוע

דווקא יש חשיבות לפיזור החלבון, בעיקר במסה.
מה שהכי חשוב זה כמות החלבון היומית, אבל פיזור החלבון לצריכה של לפחות 20 גרם חלבון מלא כל 3-4 שעות כנראה ייתן תוצאות טובות יותר.
אני מניח שאתה זוכר את הדיון הזה.

צודק,הכוונה שלי שהחלבון הזה שצורכים בפעם אחת,לא מתבזבז כמו שאנשים טענו. הוא פשוט מתעכל לאט יותר
@kotzer
בוא נסכים לפחות ככה.. הצריכה היומית יותר קריטית מהפיזור במהלך היום.

היתרון של פיזור החלבון קיים,אבל יחסית מינורי

אני מניח שאתה זוכר את הדיון הזה.

צודק,הכוונה שלי שהחלבון הזה שצורכים בפעם אחת,לא מתבזבז כמו שאנשים טענו. הוא פשוט מתעכל לאט יותר
@kotzer
בוא נסכים לפחות ככה.. הצריכה היומית יותר קריטית מהפיזור במהלך היום.

היתרון של פיזור החלבון קיים,אבל יחסית מינורי
זה מה שאמרתי, שהכי חשוב כמות החלבון, אבל עם עדיפות שיהיה כמה שיותר מפוזר

250 מל חלב
125 גרם שיבולת
2 כפות גדולות של חמאת בוטנים
2 סקופים של אבקה

החרא הזה הציל לי את המסה הייתי מיואש כבר

כל אלה ששותים ליטר חלב איך אתם לא רצים לשירותים שנייה אחרי?
לנושא אורז וקוביות חזה עוף מוקפץ עם בצל ופטריות

כל אלה ששותים ליטר חלב איך אתם לא רצים לשירותים שנייה אחרי?
התרגלתי בצבא ל5 שקיות שוקו ברצף..הכל טוב.

וגם אם רצים לשירותים,אז מה? אני מכניס 120 גרם חלבון בשלוש דקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית