עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שייק 3 כפות וליטר חלב go.
120 גרם חלבון.
כבר היה דיון על זה ובסוף הבאתי מחקר שמוכיח שאין שום הבדל בין פיצול מנות,למנה אחת עצומה.במסה יש חשיבות לפזר את החלבון אם אני זוכר נכון, מייק אמר זאת פעם, משהו שקשור לסינתוז חלבון בשריר במהלך כל היום..
אבל ראית שיש כאלו חושבים שזה מיתוס.
מה דעתך בעניין?
כבר היה דיון על זה ובסוף הבאתי מחקר שמוכיח שאין שום הבדל בין פיצול מנות,למנה אחת עצומה.
הרי החלבון לא מתבזבז,הוא פשוט יתעכל לאט יותר ומאוחר יותר.
אנסה לאתר הפוסט עם המחקר ואעלה לפה
אני חושב שזה כאן האם זה תקין לאכול 130 גרם חלבון בישיבה אחת? (5 קופסאות טונה)
המחקרים שצירפתי מופיעים בתחתית הפוסט בערך
תכנס לקרוא אם זה מה שאמרתי . אני לא בטוח שזה הקישורים הנכונים..אל תסמוך על המילה שלי סתםוואי איזה כיף לשמוע!!! כבר הרבה זמן שאני אוכל חרא על פיצול הארוחות הזה
זה תקף רק אם אתה שותה אבקה עם מים. עם חלב זה לא תקף..במסה יש חשיבות לפזר את החלבון אם אני זוכר נכון, מייק אמר זאת פעם, משהו שקשור לסינתוז חלבון בשריר במהלך כל היום..
אבל ראית שיש כאלו חושבים שזה מיתוס.
מה דעתך בעניין?
היי, סתם מתוך סקרנות, רציתי לפתוח שרשור של מה הם הארוחות "דגל"/Staples שלכם, בין אם זה ממס ובין אם זה חיטוב.
לדוגמה, שלי זה שיבולת שועל עם אבקת חלבון, וקקאו מעל עם מלח ים, מתאים לחיטוב ומשביע רצחחח.
יום טוב
דווקא יש חשיבות לפיזור החלבון, בעיקר במסה.כבר היה דיון על זה ובסוף הבאתי מחקר שמוכיח שאין שום הבדל בין פיצול מנות,למנה אחת עצומה.
הרי החלבון לא מתבזבז,הוא פשוט יתעכל לאט יותר ומאוחר יותר.
אנסה לאתר הפוסט עם המחקר ואעלה לפה
אני מניח שאתה זוכר את הדיון הזה.דווקא יש חשיבות לפיזור החלבון, בעיקר במסה.
מה שהכי חשוב זה כמות החלבון היומית, אבל פיזור החלבון לצריכה של לפחות 20 גרם חלבון מלא כל 3-4 שעות כנראה ייתן תוצאות טובות יותר.
זה מה שאמרתי, שהכי חשוב כמות החלבון, אבל עם עדיפות שיהיה כמה שיותר מפוזראני מניח שאתה זוכר את הדיון הזה.
צודק,הכוונה שלי שהחלבון הזה שצורכים בפעם אחת,לא מתבזבז כמו שאנשים טענו. הוא פשוט מתעכל לאט יותר
@kotzer
בוא נסכים לפחות ככה.. הצריכה היומית יותר קריטית מהפיזור במהלך היום.
היתרון של פיזור החלבון קיים,אבל יחסית מינורי
התרגלתי בצבא ל5 שקיות שוקו ברצף..הכל טוב.כל אלה ששותים ליטר חלב איך אתם לא רצים לשירותים שנייה אחרי?
כי אין לנו רגישות לחלב?כל אלה ששותים ליטר חלב איך אתם לא רצים לשירותים שנייה אחרי?
לנושא אורז וקוביות חזה עוף מוקפץ עם בצל ופטריות