הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השלמה קלורית לאחר יומיים של גירעון קלורי גדול

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
ביומיים האחרונים אכלתי 2 חתיכות חזה עוף, המבורגר קטן, טיפה אגוזים ומשקה יוגורט. מחישוב מהיר ולא מדוייק זה יוצא בערך 1000-1500 קלוריות, ליומיים.
ברגיל אני מכניס בערך 3K ליום מה שאומר שאני במינוס קלורי די ענק.
גם הוצאתי הרבה קלוריות על פעילות גופנית המון הליכה, וקפיצות שעות על גבי שעות שכל יום חזרתי עם רגליים תפוסות

שתיתי לא מעט אלכוהול, שאני לא יודע כל כך כמה קלוריות יש בזה אבל זה אמור להיות לא מעט.

חושב לעשות השלמה קלוריות, להזמין פיצה משפחתית עם כל מיני תוספות. זה יכול להגיע לבד בכיף ל3K+

מה אתם חושבים על השלמה קלורית והאם כדאי/לא כדאי לעשות את זה?

אל תעשה את זה.
עם כמה שזה נשמע מפתה, זה לא יעזור לך בשיט. אם אתה במסה (אחרת למה יש להשלים?) תתעלם מהימים האלה ותמשיך הלאה. הנזק כבר נעשה, והוא לא יותר מדי גדול משום שאלו רק יומיים מתוך אלוהים יודע כמה שנים שתמשיך להתאמן. מה המשקל וגובה שלך אם מותר לי לדעת?

אגב, לדעתי זה ששתית הרבה אלכוהול זו בעייה הרבה יותר חמורה ממינוס קלורי. אל תנסה להפוך זאת להרגל.

• פותח/ת השרשור
אל תעשה את זה.
עם כמה שזה נשמע מפתה, זה לא יעזור לך בשיט. אם אתה במסה (אחרת למה יש להשלים?) תתעלם מהימים האלה ותמשיך הלאה. הנזק כבר נעשה, והוא לא יותר מדי גדול משום שאלו רק יומיים מתוך אלוהים יודע כמה שנים שתמשיך להתאמן. מה המשקל וגובה שלך אם מותר לי לדעת?

אגב, לדעתי זה ששתית הרבה אלכוהול זו בעייה הרבה יותר חמורה ממינוס קלורי. אל תנסה להפוך זאת להרגל.
אני שותה פעם בכמה חודשים

השאלה למה לא להשלים בעצם? כי אם זה היה באותו היום כן היו אומרים לי להשלים, למה אחרי יומיים אי אפשר להשלים?

פעם אחרונה שנשקלתי זה היה 85 יכול להיות שעליתי מאז, גובה מטר שמונים פלוס מינוס

ביומיים האחרונים אכלתי 2 חתיכות חזה עוף, המבורגר קטן, טיפה אגוזים ומשקה יוגורט. מחישוב מהיר ולא מדוייק זה יוצא בערך 1000-1500 קלוריות, ליומיים.
ברגיל אני מכניס בערך 3K ליום מה שאומר שאני במינוס קלורי די ענק.
גם הוצאתי הרבה קלוריות על פעילות גופנית המון הליכה, וקפיצות שעות על גבי שעות שכל יום חזרתי עם רגליים תפוסות

שתיתי לא מעט אלכוהול, שאני לא יודע כל כך כמה קלוריות יש בזה אבל זה אמור להיות לא מעט.

חושב לעשות השלמה קלוריות, להזמין פיצה משפחתית עם כל מיני תוספות. זה יכול להגיע לבד בכיף ל3K+

מה אתם חושבים על השלמה קלורית והאם כדאי/לא כדאי לעשות את זה?

אל תשלים הכל ביום אחד.
תפצל את זה עד השקילה הבאה
לצורך העניין שבוע להשלים את הכמויות (ותחלק נכון לפי הערכים)

תנסה כן לחשב כמה שתית עם פיטנספאל. יכול להיות שכן מדובר בהרבה קלוריות

העיקרון של להשלים קלוריות הוא יקרה לך עוד הרבה בחיים, לא רואה סיבה לא להשלים. לא כזה סיפור אם גם לא תשלים.בחירה שלך.

• פותח/ת השרשור
אל תשלים הכל ביום אחד.
תפצל את זה עד השקילה הבאה
לצורך העניין שבוע להשלים את הכמויות (ותחלק נכון לפי הערכים)

תנסה כן לחשב כמה שתית עם פיטנספאל. יכול להיות שכן מדובר בהרבה קלוריות

העיקרון של להשלים קלוריות הוא יקרה לך עוד הרבה בחיים, לא רואה סיבה לא להשלים. לא כזה סיפור אם גם לא תשלים.בחירה שלך.
למה לא להשלים הכל ביום אחד?

זה יוצא בערך 1000 קלוריות האלכוהול

למה לא להשלים הכל ביום אחד?

-.למה להגיע ביום אחד ל6000 קלוריות
- למה להוציא כסף על אוכל בחוץ
- סביר להניח שתעבור את כמות החלבון שהגוף שלך יכול לספוג ליום
- .למה לסיים את היום במלחמה שאתה יכול להקל על עצמך

• פותח/ת השרשור
-.למה להגיע ביום אחד ל6000 קלוריות
- למה להוציא כסף על אוכל בחוץ
- סביר להניח שתעבור את כמות החלבון שהגוף שלך יכול לספוג ליום
- .למה לסיים את היום במלחמה שאתה יכול להקל על עצמך
50-70 שקל פיצה. די קל לאכול את זה 3K+ קלוריות

אני לא מבין בזה מספיק כדי לדעת למה כן או למה לא אבל למה לא בעצם?

עדיין לא יקרה,הוא יצטרך להגיע לכמות אסטרונומית.
הגוף שלו תמיד ימצא מה לעשות עם חלבון

• פותח/ת השרשור
אם הוא אוכל 2 גרם לכל קילו ביום רגיל
ואמור להשלים יומיים לצורך העניין?
חלבון אני כנראה לא אשלים אולי טיפונת.

יכול להגיע ל300 נגיד

לתסף באיזה 500 גרם חזה עוף, פיצה והשאר רגיל

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להשלים היום את הקלוריות אם אתה רוצה אין שום בעיה..
השאלה אם זה באמת מה שהכי כדאי לעשות, כי הבנתי שבצריכה מאוד מרובה של קלוריות הכל עובר לשומן

סתם מעניין אותי כדי לדעת גם לפעמים בעתיד. כן, תמיד אפשר לוותר על זה ולהמשיך רגיל, אבל מבחינת היגיון נראה לי שכן עדיף להשלים, פשוט זה כרגע לא מבוסס על שום דבר.

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על יום אחד ביחס לתקופה ארוכה של מסה.
חסר משמעות לחלוטין כל עוד זה היה חד פעמי
אני בגישה של כל הshort terms האלה מרכיבים בסופו של דבר את הlong לכן לא אוהב להזניח דברים

זה לא להזניח,זה לשמור על הומיאוסטזיס
במיוחד שאתה מתעסק בshort term... אכלת מעט מאוד קלוריות למשך יומיים. יצרת זעזוע מסויים לגוף,למה ליצור עכשיו זעזוע נוסף ולדחוף כמות קלוריות אסטרונומית? תנסה להישאר על קו ישר ולא להיות על פרבולה של עליות וירידות

• פותח/ת השרשור
זה לא להזניח,זה לשמור על הומיאוסטזיס
במיוחד שאתה מתעסק בshort term... אכלת מעט מאוד קלוריות למשך יומיים. יצרת זעזוע מסויים לגוף,למה ליצור עכשיו זעזוע נוסף ולדחוף כמות קלוריות אסטרונומית? תנסה להישאר על קו ישר ולא להיות על פרבולה של עליות וירידות
פשוט כדי שהממוצע יהיה קו ישר אחיד יחסית.

אבל יש בזה משהו במה שאמרת לגבי הזעזוע. יכול להיות שהגוף שלי עכשיו בשוק ורוצה להפוך יותר קלוריות לשומן במקום להשתמש בהם (הוריד חילוף חומרים אולי). וכל מיני דברים בסגנון

למרות ששוב זה כנראה מאוד זניח. אבל עדיין אני פרפקציוניסט חח
upload_2019-5-31_23-9-30.png

יאלה בתאבוןן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית