הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

השלמה קלורית לאחר יומיים של גירעון קלורי גדול

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
ביומיים האחרונים אכלתי 2 חתיכות חזה עוף, המבורגר קטן, טיפה אגוזים ומשקה יוגורט. מחישוב מהיר ולא מדוייק זה יוצא בערך 1000-1500 קלוריות, ליומיים.
ברגיל אני מכניס בערך 3K ליום מה שאומר שאני במינוס קלורי די ענק.
גם הוצאתי הרבה קלוריות על פעילות גופנית המון הליכה, וקפיצות שעות על גבי שעות שכל יום חזרתי עם רגליים תפוסות

שתיתי לא מעט אלכוהול, שאני לא יודע כל כך כמה קלוריות יש בזה אבל זה אמור להיות לא מעט.

חושב לעשות השלמה קלוריות, להזמין פיצה משפחתית עם כל מיני תוספות. זה יכול להגיע לבד בכיף ל3K+

מה אתם חושבים על השלמה קלורית והאם כדאי/לא כדאי לעשות את זה?

אחי בחייך.. אני כבר שבוע לא מתאמן בגלל שנפצעתי בעבודה.. לא ירדתי גרם במשקל ואני יכול להגיד בוודאות שאני לא מכניס מספיק חלבון ביחס למשקל שלי - אני שוקל כרגע 110 קילו ומכניס אולי 150 גרם חלבון בלחץ ואולי אולי אולי נמצא על נייטרלי.. לא יקרה כלום אם תפרוס את הקלוריות ליומיים או 3 ימים זה לא ישנה כלום..

• פותח/ת השרשור
אחי בחייך.. אני כבר שבוע לא מתאמן בגלל שנפצעתי בעבודה.. לא ירדתי גרם במשקל ואני יכול להגיד בוודאות שאני לא מכניס מספיק חלבון ביחס למשקל שלי - אני שוקל כרגע 110 קילו ומכניס אולי 150 גרם חלבון בלחץ ואולי אולי אולי נמצא על נייטרלי.. לא יקרה כלום אם תפרוס את הקלוריות ליומיים או 3 ימים זה לא ישנה כלום..
150 על נטרלי אתה בערך פי אחד וחצי זה הגיוני שלא ישתנה יותר מידי... סך הכל שבוע בלי אימונים אבל נטרלי ומספיק חלבון

איך נפצעת אגב? במה אתה עובד?

150 על נטרלי אתה בערך פי אחד וחצי זה הגיוני שלא ישתנה יותר מידי... סך הכל שבוע בלי אימונים אבל נטרלי ומספיק חלבון

איך נפצעת אגב? במה אתה עובד?

שים לב שאמרתי שאני מכניס 150 גרם בלחץ. יוצא לי אפילו להכניס 100.. אותו הדבר לגבי הקלוריות - לא תמיד נמצא על נייטרלי. עובד באל על.. נפצעתי בכף היד כולל המפרק. בימים הראשונים לא הצלחתי להזיז את היד בכלל אבל עכשיו יותר טוב +~.. בכל מקרה אם תכניס כמויות גדולות של קלוריות ותיהיה על אלפי קלוריוץ מעל הנייטרלי שלך, קח בחשבון שאתה יכול לעלות גם בשומן..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שים לב שאמרתי שאני מכניס 150 גרם בלחץ. יוצא לי אפילו להכניס 100.. אותו הדבר לגבי הקלוריות - לא תמיד נמצא על נייטרלי. עובד באל על.. נפצעתי בכף היד כולל המפרק. בימים הראשונים לא הצלחתי להזיז את היד בכלל אבל עכשיו יותר טוב +~.. בכל מקרה אם תכניס כמויות גדולות של קלוריות ותיהיה על אלפי קלוריוץ מעל הנייטרלי שלך, קח בחשבון שאתה יכול לעלות גם בשומן..
כן אבל זה קלוריות שבאו כקונטרה לקלוריות שלא נכנסו יומיים לפני כן. אז השאלה אם זה משלים אותם כמו שצריך או הופך לשומן באמת

כן אבל זה קלוריות שבאו כקונטרה לקלוריות שלא נכנסו יומיים לפני כן. אז השאלה אם זה משלים אותם כמו שצריך או הופך לשומן באמת
השאלה מה הנייטרלי שלך. אני לא הייתי לוקח סיכון בכל מקרה. למה אתה מתעקש לא לחלק פשוט וזהו? חוסר זמן?

• פותח/ת השרשור
השאלה מה הנייטרלי שלך. אני לא הייתי לוקח סיכון בכל מקרה. למה אתה מתעקש לא לחלק פשוט וזהו? חוסר זמן?
למה לחלק בעצם? מבחינת ההיגיון זה הכי הגיוני להשלים כמה שיותר מהר לא...? מחזיר לגוף את המינוס שהיה לו כדי שהוא יוכל לעשות את התהליכים שהוא אמור לעשות כמו שצריך

למה לחלק בעצם? מבחינת ההיגיון זה הכי הגיוני להשלים כמה שיותר מהר לא...? מחזיר לגוף את המינוס שהיה לו כדי שהוא יוכל לעשות את התהליכים שהוא אמור לעשות כמו שצריך
זה העיניין שזה לא משנה. אם נוח לך להכניס ישר תכניס ישר אם נוח לך לחלק אז תחלק - לא יהיה שום הבדל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית