הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקת דדליפט

• פותח/ת השרשור Chiron
  • פורסם בתאריך

Chiron

משתמש קבוע
1,328
658
נק' מוניטין:
897
1,328
658
אודה לביקורות, אני לא בטוח בקשר לסנכרון בין המפרקים השונים בתנועה.

תודה, מבין מה אתה אומר. אני צריך לתרגל את התנועה ולעשות אותה באופן אוטומטי בלי לחשוב.

נראה לי שזה גם קורה בגלל המשקל הקל,
נראה כאלו אתה מנסה יותר מידי.
קורה לך גם במשקלים כבדים יותר?

• פותח/ת השרשור
קורה לך גם במשקלים כבדים יותר?

לא עשיתי דדליפט רגיל כמעט 3 שנים. אני עושה דדליפט רומני בדרך כלל, אימון אחרון 5x121. עכשיו אני מרגיש הרבה יותר בטוח ביכולת ולכן חשבתי להתחיל לעשות את התנועה מהרצפה. אין לי מושג מה יקרה בכבד יותר, נבנה את זה לאט מ40 קילו.

קודם כל, תבדוק משקלים .
לא באמת לפי הסרטון רואים אם כבד לך\קל לך אבל הטכניקה בכל מקרה נראת כמו בחור שהמשקלים גדולים עליו .
דד ליפט זה קרוספיט - לא מדע מדויק וספורט עם הרבה אי דיוקים ופציעות אבל בוא נמקסס את הטכניקה למקסימום .

1)רגליים ברוחב כתפיים
2) הרגליים מכופפות מתחילת התרגיל - שמתי לב אצלך שאתה משחק עם הרגליים (מכופף\מיישר = לא טוב) רגליים\ברכיים מכופפות טיפה ולא זזות סנטימ מרגע התחלת התרגיל .
3)הרגליים צמודות למוט והיידים צמודות לצידי הרגליים (מהצד החיצוני כמובן).
4)להתכופף לתנוחת "חתול", כלומר, הגב התחתון מכופף וככל שהוא עולה הוא יוצא מין עיקול כלפי החוצה.
5) והרמה -> עוד פעם, דגש חשוב - לעבוד נטו 98 99 אחוזים עם הגב .

דרך אגב התחלה אל תיישר כמו כל כוכבי הקרוספיט ותירד חזרה , אלא תגיע למצב שאתה די הישר ותחזור למטה שוב .
- הכל בתנועה אחת , לא בשלבים 😃

בגלל שהסרטון מהצד, אפשר לראות שהזרוע שלך לא ישר.
אם תמתח קן מהכתפיים למוט, תראה שהכתפיים יותר קדימה מהמוט.

יש שני סיבות לכזה דבר.
או שהישבן לא מספיק נמוך, וזה בגלל רגליים חלשות וגם חזק. אתה כאילו לא מוכן להמיס בכלל על הרגליים. והפתרון הוא גם לעבוד סקוואטים, ולהקפיד להוריד ישבן.

או שהמוט מידי קרוב לשוק, והוא לא מונח על אמצע הרגל. במקרה כזה צריך להביא את המוט טיפה קדימה.

זאת דעתי הצנועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית