עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא כדאי לקנות חגורה וכמה פלטות במקום השטות הזאת?
לא יודע כמה שוקל הווסט אבל אני מאמין שאי אפשר להשתמש בו למשקלים של 50 קילו.
אני בזמנו קניתי שרשרת ברזל עם שאקל שקשרתי למשקולות. מאוד קל ומאוד זול (20-40 שח אני מאמין).
אין בכל הפורום הזה מתאמן אחד שמסוגל לבצע מתח עם טווח תנועה מלא בתוספת משקל של 50 קילו
בווסט ניתן להכניס עד כ40 קילו,הוא מגיע עם 20 כיסים ו20 משקולות במשקל של 2 קילוגרם המותאמות לכיסים בווסט
אל תגזים ואל תקטין אנשים.
למה לצאת בהצהרות סתם ככה? אתה מכיר את האנשים פה? אני די חדש פה ולא מכיר ואני בטוח שיש פה אנשים שמסוגלים לעשות מתח עם יותר מ50 קילו.
אני אישית עושה סטים עם 42 קילו. ואני מתאמן בינוני, ואתה חושב שאין פה מתאמנים מתקדמים? קצת פרופורציות.
בסדר גמור, אבל הנקודה היא לא אם אתה מאמין במשהו או לא, הבחור פה נתן נקודה חשובה לגבי החגורה והמגרעות שלה, ופסלת את התגובה שלו בטענה מצחיקה זה הכל.אני לא מקטין אף אחד,אני עוקב אחר הביצועים של חברי הפורום ואין ספק שיש כאן מתאמנים עם סקוואט בנץ ודדליפט מאוד חזקים,אך לבצע תרגיל מתח בתוספת משקל כה כבד עם טווח תנועה מלא-זה נשמע חסר פרופורציות,לצאת מנקודת הנחה שמתח בתוספת 50 קילו זה דבר סביר,אולי יש כאן מתאמנים שיצליחו לעלות עם 50 קילו אבל הדבר יעשה ללא טכניקה טובה,טווח תנועה חלקי,שימוש ברגליים וניצול מומנטום
אם מישהו כאן מסוגל לבצע מתח עם טווח תנועה מלא,בתוספת 50 קילוגרם מעל ל5 חזרות וביצוע נקי אני מוריד בפניו את הכובע.. ראו את זה כאתגר
קודם כל לא פסלתי הנקודה שלו בסך חלקתו עליהבסדר גמור, אבל הנקודה היא לא אם אתה מאמין במשהו או לא, הבחור פה נתן נקודה חשובה לגבי החגורה והמגרעות שלה, ופסלת את התגובה שלו בטענה מצחיקה זה הכל.
מאיפה הבאת את השטויות האלה?קודם כל לא פסלתי הנקודה שלו בסך חלקתו עליה
והטענה שלי היא שתוספת משקל של 40 קילו אמורה לספק כל מתאמן וזו הוא טענה מאוד לגיטימית בהתחשב בעובדה שהנקודה שהוא העלה היא מגבלת נשיאת המשקל בווסת עד ל40 קילוגרם.
לא עושים rm1 לא במתח ולא במקבילים,בתרגילים כאלה מספר החזרות המינימלי המקובל הוא 4 חזרות,בעצימות של rm1-rm3 עובדים אך ורק בבנץ סקוואט ודדליפט.
תעשה מתח עם תוספת 50 קילו תצלם תעלהמאיפה הבאת את השטויות האלה?
מה הקשר תוספת משקל?תעשה מתח עם תוספת 50 קילו תצלם תעלה
ואז תגיד שאני מדבר שטויות תודה
זה הנושא שיחה כאן כרגע,יש כאן כאלה שאומרים ש40 קילו תוספת משקל למתח זה לא מספיק.מה הקשר תוספת משקל?
תספור סה"כ משקל,כולל משקל גוף
זה המון ולא ריאלי אבל צריך לחשב משקל גוף.זה הנושא שיחה כאן כרגע,יש כאן כאלה שאומרים ש40 קילו תוספת משקל למתח זה לא מספיק.
למה לא ריאלי?זה המון ולא ריאלי אבל צריך לחשב משקל גוף.
ששקלתי 80 עשיתי חזרות עם יותר מ25 קילו
היום עם 10 קילו(ושוקל הרבה הרבה יותר)
יש כאן כאלה שאומרים ש40 קילו תוספת משקל למתח זה לא מספיק.
לא יודע כמה שוקל הווסט אבל אני מאמין שאי אפשר להשתמש בו למשקלים של 50 קילו.
מה יקרה לי אם אני אעשה מקבילים עם משקל לrm1? ובמה זה כול כך שונה ממדידת rm1 בבנץ לדוגמא? ולמה דווקא 4 חזרות? אם אני עושה 3? תן ביסוס לדברים שלך ויעריכו אותם יותר.תעשה מתח עם תוספת 50 קילו תצלם תעלה
ואז תגיד שאני מדבר שטויות תודה
אז בוא ואני אסביר לך למה לעשות 300 בנץ זה ריאלי ומתח פלוס 50 קילו תוספת משקל פחות ריאלי.ולעשות 300 בנץ זה ריאלי?
לא כלכך,אבל אנשים דוחקים את זה
קצת פרופורציות והתאמות.
בודדים האנשים שנותנים 40-50 קילו מתח
תקרא שוב עד שתבין את הדעה שליאז בוא ואני אסביר לך למה לעשות 300 בנץ זה ריאלי ומתח פלוס 50 קילו תוספת משקל פחות ריאלי.
סוף סוף בן אדם שפוי.בנץ מעל 300 קילו הצליחו סביב 5-10 אנשים משחר ההסטוריה בתרגיל הכי פופולרי בחדר כושר.
מתח עם משקל (50) הצליחו ככל הנראה עשרות אם לא מאות אלפים. אני ביניהם שאין לי שום כוח יוצא דופן. בזמנו הייתי טבעי גם.