הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פחמימות אחרי אימון

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
עד כמה זה קריטי לאכול אחרי האימון פחמימות עם החלבון? אני בחיטוב ואין לי מספיק קלוריות להכניס גם פחמימות אחרי האימון ולכן אני אוכל רק מעדן חלבון GO וחצי גביע קוטג' 1% עד כמה זה קריטי?

• פותח/ת השרשור
גם בגובה שלך, 60 קילו זה לא בשום צורה שמן
כשסיימתי את המסה על 61 כבר חברים התחילו להעיר לי שכבר די השמנתי בפנים וגם אני כבר שמתי לב לזה ורציתי להרזות, ועשיתי מסה סבירה של 6 קילו בחמישה חודשים (ולא באמת כי 2 מהם זה היה נוזלים בהתחלה)

כשסיימתי את המסה על 61 כבר חברים התחילו להעיר לי שכבר די השמנתי בפנים וגם אני כבר שמתי לב לזה ורציתי להרזות, ועשיתי מסה סבירה של 6 קילו בחמישה חודשים (ולא באמת כי 2 מהם זה היה נוזלים בהתחלה)

מה היו המשקלים שלך אז והיום? יש תמונות השוואה?

א.ש גבוה...זאת אומרת יתחיל מסה והעניינים יסתיימו לא הכי יפה שיש (ועובדה שתוך כמה חודשים בודדים הוא חזר לחיטוב של עוד כמה חודשים עכשיו)

אנחנו רק מעריכים(כולנו) מהנתונים. אובייקטיבית אין לנו נתונים של א"ש או תמונה, רק מה הוא חושב.
אם הוא רוצה להמשיך חיטוב, להיות בניטרלי, מסה, מה שבא לו, זו החלטה שלו אבל ההצעה בינתיים שלי ושל קוצר היא שיגדל(בקצב יותר מהיר) ממה שכרגע. לעשות חיטוב כשאתה בעל מסת שריר הרבה יותר אקטואלי(בעיניי) מחיטוב אל להיות שחיף יותר מהמצב הנוכחי

זה הגיוני שהפנים שלך ישתנו, מה זה משנה?

• פותח/ת השרשור
זה הגיוני שהפנים שלך ישתנו, מה זה משנה?
שהשמנתי ועליתי בא.ש
תגיד אבל שאלה אני אוכל ביום 300 גרם חזה עוף הורדתי ל200 גרם קוסקוס אורז או תפו"א (אחרי בישול) חצי גביע קוטג' 1% ומעדן גו לייט זה יוצא 1000 קלוריות בנוסף התחלתי בחודש האחרון לעשות הליכות של כמה ק"מ בערך 3 פעמים בשבוע.. איך לעזאזעל אני יורד רק בקצב של 300 גרם בשבוע?? עד כדי כך הBMR שלי נמוך בגלל הגובה והמשקל? אני גם משתדל למשל לבסיס תמיד ללכת ברגל עשרים דקות כל יום במקום אוטובוס ולהיות כמה שיותר פעיל ורק עולה במדרגות מלא ביום יום ולא במעלית...

תפנה לתזונאי, בחייאת.
אנחנו מקבלים פירורים ואתה מבקש להרכיב פאזל.
הצעה רצינית, לך לייעוץ האישי של הפורום(מייק נהדר) או שתחפש תזונאי איכותי.

• פותח/ת השרשור
תפנה לתזונאי, בחייאת.
אנחנו מקבלים פירורים ואתה מבקש להרכיב פאזל.
הצעה רצינית, לך לייעוץ האישי של הפורום(מייק נהדר) או שתחפש תזונאי איכותי.
תקשיב אין לי מה לפנות לתזונאי, לא צריך להיות גאון כדי לספור קלוריות ואני יודע בדיוק מה אני אוכל וכמה

תקשיב אין לי מה לפנות לתזונאי, לא צריך להיות גאון כדי לספור קלוריות ואני יודע בדיוק מה אני אוכל וכמה

תפיסה נהדרת,לא עובדת אצלך. יש לך הרבה חוסר בהבנה של תזונה,אתה סובל מרעב ואתה מפשט תזונה ל"לספור קלוריות וזהו".
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תפיסה נהדרת,לא עובדת אצלך. יש לך הרבה חוסר בהבנה של תזונה,אתה סובל מרעב ואתה מפשט תזונה ל"לספור קלוריות וזהו".
בהצלחה.
1.עובד אצלי מצוין כבר 7 קילו ב3 חודשים וזה לא חיטוב ראשון כן
2.אין לי שום חוסר בהבנה של תזונה ואני בכלל לא סובל מרעב, חיטוב רגיל ונורמלי שאין מה לעשות זה לא מסה ואני עם תיאבון כמו שלי בחיים לא ארגיש מפוצץ אבל גם לא רעב
3.כן, חוץ מחלבון שצריך להגיע לערכים ושומן שזה נטו מבחינה בריאותית ולא מבחינת עליה או ירידה במשקל אז כן, תזונה זה לספור קלוריות וזהו וזה אומנם לא קל אבל ממש פשוט

שהשמנתי ועליתי בא.ש
זה לא מחייב, זה גם סתם משהו שקורה כשעולים במשקל

תגיד אבל שאלה אני אוכל ביום 300 גרם חזה עוף הורדתי ל200 גרם קוסקוס אורז או תפו"א (אחרי בישול) חצי גביע קוטג' 1% ומעדן גו לייט זה יוצא 1000 קלוריות בנוסף התחלתי בחודש האחרון לעשות הליכות של כמה ק"מ בערך 3 פעמים בשבוע.. איך לעזאזעל אני יורד רק בקצב של 300 גרם בשבוע?? עד כדי כך הBMR שלי נמוך בגלל הגובה והמשקל? אני גם משתדל למשל לבסיס תמיד ללכת ברגל עשרים דקות כל יום במקום אוטובוס ולהיות כמה שיותר פעיל ורק עולה במדרגות מלא ביום יום ולא במעלית...
כמה זמן אתה בחיטוב?

• פותח/ת השרשור
אתה שוקל 40 קילו? אם כן הנייטרלי שלך הוא לא 1500

זה לא מחייב, זה גם סתם משהו שקורה כשעולים במשקל

כמה זמן אתה בחיטוב?
3 חודשים
ופה אמרת אבל שאם אני לא שוקל 40 בניטרלי שלי הוא לא 1500 אז איך אם אני אוכל רק 1000 קלוריות ביום ונגיד פה ושם אוכל מקסימום עוד 200 קלוריות שזה 1200 אני יורד פחות מחצי קילו לשבוע? ועוד עם אירובי ומשתדל לנוע כמה שיותר?
כמה לדעתך אז בניטרלי שלי ואם הוא יותר מ1500 איך אתה מסביר את קצב הירידה שלי?

3 חודשים
ופה אמרת אבל שאם אני לא שוקל 40 בניטרלי שלי הוא לא 1500 אז איך אם אני אוכל רק 1000 קלוריות ביום ונגיד פה ושם אוכל מקסימום עוד 200 קלוריות שזה 1200 אני יורד פחות מחצי קילו לשבוע? ועוד עם אירובי ומשתדל לנוע כמה שיותר?
כמה לדעתך אז בניטרלי שלי ואם הוא יותר מ1500 איך אתה מסביר את קצב הירידה שלי?
יכול להיות שהגיע הזמן להפסקה של איזה שבוע-שבועיים מהדיאטה.
תעלה לנייטרלי, ואחרי שבוע- שבועיים תחזור לחיטוב

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהגיע הזמן להפסקה של איזה שבוע-שבועיים מהדיאטה.
תעלה לנייטרלי, ואחרי שבוע- שבועיים תחזור לחיטוב
הקטע אבל שאני עדיין יורד פשוט אני אמור לרדת בקצב הרבה יותר גבוה עם גירעון כזה גדול... הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה שיש מלא זמן בחזה עוף ובפחמימות שאני אוכל בצבא ברמה כזאת שמוסיפה לי עוד איזה 200 כל יום אבל זה נראלי מוגזם כי אני כן מחשב את השמן שיש שם פשוט באותה כמות כמו שיש באוכל שמגיעים בבית
עוד משהו, אתה תמיד אומר שזה רק פסיכולוגי העמסה ולעבור לניטרלי אז מה היתרון בזה שאתה מציע לי את זה? דרך אגב עשיתי את זה כשהייתי לפני שבועיים בתגלית והייתי גם בפלוס גדול ולא שינה את קצב הירידה

הקטע אבל שאני עדיין יורד פשוט אני אמור לרדת בקצב הרבה יותר גבוה עם גירעון כזה גדול... הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה שיש מלא זמן בחזה עוף ובפחמימות שאני אוכל בצבא ברמה כזאת שמוסיפה לי עוד איזה 200 כל יום אבל זה נראלי מוגזם כי אני כן מחשב את השמן שיש שם פשוט באותה כמות כמו שיש באוכל שמגיעים בבית
אז בהחלט יכול להיות שאתה מפספס קלוריות

עוד משהו, אתה תמיד אומר שזה רק פסיכולוגי העמסה ולעבור לניטרלי אז מה היתרון בזה שאתה מציע לי את זה? דרך אגב עשיתי את זה כשהייתי לפני שבועיים בתגלית והייתי גם בפלוס גדול ולא שינה את קצב הירידה
אחרי תקופה ארוכה של חיטוב לפעמים יש צורך בהפסקה קצרה. לאורך זמן אתה מפתח הרגלים שגורמים לך לחסוך באנרגיה, והפסקה קצרה יכולה לחסל את ההרגלים האלה

• פותח/ת השרשור
אז בהחלט יכול להיות שאתה מפספס קלוריות

אחרי תקופה ארוכה של חיטוב לפעמים יש צורך בהפסקה קצרה. לאורך זמן אתה מפתח הרגלים שגורמים לך לחסוך באנרגיה, והפסקה קצרה יכולה לחסל את ההרגלים האלה
1.מה לדעתך בניטרלי שלי פחות או יותר אם לא 1500?, 1800? גם אם אני מגזים ומוסיף אלוהים יודע איך 300 קלוריות של שמן מהצבא זה עדיין 1300-1500 עדיין צריכה להיות ירידה יותר גדולה מהמצב כיוםב חשוב פעם אין סיכוי שזה עוד 300 מהשמן אולי אולי 100
2.אז כן עשיתי את זה בתגלית אכלתי שבוע שלם בפלוס, ובאמת אין סיכוי שםיתחתי הרגלים כאלה כמו שאמרתי אני אפילו נע יותר, רק מדרגות, לא אוטובוס הוספתי אירובי שלפני לא הייתי עושה

1.מה לדעתך בניטרלי שלי פחות או יותר אם לא 1500?, 1800? גם אם אני מגזים ומוסיף אלוהים יודע איך 300 קלוריות של שמן מהצבא זה עדיין 1300-1500 עדיין צריכה להיות ירידה יותר גדולה מהמצב כיוםב חשוב פעם אין סיכוי שזה עוד 300 מהשמן אולי אולי 100
2.אז כן עשיתי את זה בתגלית אכלתי שבוע שלם בפלוס, ובאמת אין סיכוי שםיתחתי הרגלים כאלה כמו שאמרתי אני אפילו נע יותר, רק מדרגות, לא אוטובוס הוספתי אירובי שלפני לא הייתי עושה
אם בתגלית הגזמת עם האוכל, ועכשיו אתה עדיין לא יורד, אז כנראה שאתה באמת מפספס קלוריות, מספיק כדי להאט מאוד את החיטוב

• פותח/ת השרשור
אם בתגלית הגזמת עם האוכל, ועכשיו אתה עדיין לא יורד, אז כנראה שאתה באמת מפספס קלוריות, מספיק כדי להאט מאוד את החיטוב
אני כן יורד פשוט בקצב של איזה 300-400 לשבוע לא מתלונן יותר מידי פשוט רוצה להבין איך זה כזה קצת אם אתה אומר שהניטרלי שלי זה לא 1500 אלא יותר ואני אוכל לא יותר מ1200+ אירובי ואין סיכוי שמפבפס קלוריות שוקל הכל אפילו בצבא יש לי משקל אוכל שאני שוקל את האוכל על הגרם
יכול להיות שהניטרלי שלי זה באמת 1500 וזאת התשובה?

אני כן יורד פשוט בקצב של איזה 300-400 לשבוע לא מתלונן יותר מידי פשוט רוצה להבין איך זה כזה קצת אם אתה אומר שהניטרלי שלי זה לא 1500 אלא יותר ואני אוכל לא יותר מ1200+ אירובי ואין סיכוי שמפבפס קלוריות שוקל הכל אפילו בצבא יש לי משקל אוכל שאני שוקל את האוכל על הגרם
בסופו של דבר ההסברים הם פשוטים מאוד, או שאתה אוכל יותר ממה שאתה חושב, או שאתה שורף פחות ממה שאתה חושב. המתמטיקה פשוטה מאוד.
ודרך אגב, 300-400 גרם לשבוע זה לא בערך 0.5% בשבילך?

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר ההסברים הם פשוטים מאוד, או שאתה אוכל יותר ממה שאתה חושב, או שאתה שורף פחות ממה שאתה חושב. המתמטיקה פשוטה מאוד.
ודרך אגב, 300-400 גרם לשבוע זה לא בערך 0.5% בשבילך?
זה קצת פחות אבל כן, תוהה אבל איך לא יותר
ושוב פעם אז אם זה מתמטיקה פשוטה אז יכול להיות שבאמת בניטרלי שלי זה 1500?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית