עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבעיה שלך מתחילה בזה שאתה חושב שזה עניין של שנתיים שלוש וזהו.
יש לך עוד לפחות 15 שנים להתאמן כמו שצריך
אל תגזים. 15 שנה זה הרבה זמן.
אני בשנתיים הראשונות שלי עליתי מ 72 ק"ג ל 90 ק"ג.
היום אני 8 שנים אחרי 84 בערך.
15 קילו אפשר לעלות בלא הרבה זמן. אני לא ינבא לך כמה זמן זה יקח, אבל עם תזונה שינה ואימונים נכונים זה יקרה הרבה יותר מהר ממה שנראה לך.
1.אם אני אעלה כל החיים שלי 20 קילו שריר מהיום שזה כנראה לא יקרה אף פעם אני עדיין אשקול רק 75 קילו משמע 1.5 בנץ' יהיה רק 110-115, לא רואה איך אני אי פעם אוכל לתת 150 בנץ' כמו שאתם טוענים פה כי זה פי 2 משקל גוף שלי וגם זה המקסימום של המקסימום שאני אעלה בשריר כל החיים ולא באמת חושב שזה אפשרי לעלות 20 קילו נטו שרירעלייה מאוד איטית, חשבת לעשות בדק בית בנוגע לתזונה שלך?
למה שתעלה רק 20 קילו? אני לא מצליח להבין את הגישה שלך.1.אם אני אעלה כל החיים שלי 20 קילו שריר מהיום שזה כנראה לא יקרה אף פעם אני עדיין אשקול רק 75 קילו
בגישה הזאת זה בטוח לא יקרהשזה כנראה לא יקרה אף פעם
1.אתה באמת חושב שאני בתור בן אדם ששוקל על 15 א.ש אחרי שכבר עליתי בקצת מסת שריר 55 יכול להעלות יותר משליש ממשקל הגוף שלי של נטו שריר?למה שתעלה רק 20 קילו? אני לא מצליח להבין את הגישה שלך.
אתה חושב שאתה מסוגל לעלות רק קילו וחצי בשנה? באמת?
5 קילו בשנה ,ותוך 6 שנים אתה כבר 30 קילו יותר
אני רואה שכבר החלטת על עצמך מראש שהמצב אבוד.
לכן אין ביכולתי להגיד משהו שישכנע אותך.
רק תדע שבקו מחשבה הזה אתה לא תתקדם.
כולם שקלו בשלב כלשהו בחיים שלהם 50-60. אתה לא יוצא דופן,אתה פשוט מוותר
ממש לא מסכים.בכללו80 הוא יכול די לשכוח מזה בלי חומרים בוא נהיה כנים,
ממש לא מסכים.בכלל
יש הבדל עצום בין 80 ל102
חוץ מזה,לי שוקל 102 על אחוז שומן חד ספרתי. תעלה אותו לאחוז שומן של בן אדם נורמלי,נניח 15 והוא כבר ושוקל עוד 5-8 קילו
לך. כי זה אומר שהוא לא באמת נעצר במשקל 102. הוא יכול להראות טוב גם במשקל 110-115.אז הוא הוסיף 5-8 קילו של שומן / נוזלים - למי אכפת?
הדיון הוא על משקל גוף,לא על מסת שריר.
אין סיבה שאסף לא יגיע למשקל גוף 80,על אחוז שומן נורמלי(לא 6 כמו לי פריסט) ונוזלים בריאים (לא מיובש כמו לי)
צפה בקובץ המצורף 48833 גובה 163,שוקל 70 מחוטב בטירוף.
למה שאסף לא ישקול 80 עם קצת יותר נוזלים ושומן?
הבחור לא משתמש בכלום,אולי רק התחטב עם תרופות לא סטרואידיות
אם הוא בגובה שלי ושוקל 70 והבן אדם מוזרק אלף אחוז מה הסיכוי שלי? ברור שאני יכול להשמין ולשקול 80 אף פעם לא טענתי אחרת אבל לשקול 75 על פחות מ15 א.ש ואני מכוון ל10-12 לא רואה את זה קורה אף פעם בלי חומרים, אנשים עולים 25 קילו כל החיים שלהם וזה כשהם שוקלים וגובה יותר ממני אז אני באופן יחסי בטח יכול לעלות 15-20 קילו מסת שריר כל החיים
תכלס כן אבל כל קילו יראה עליך אחרת לגמרי מאשר מישהו 1.90 (פחות נפח למלא) כנל הפוך כל קילו שומן שתעלה יראה יותר משמעותי ומכוער.
ככה שאולי אתה יכול לעלות כמות פחות משמעותית של מסת שריר אבל זה יותר ימלא לך את הפריים, וויזואלית זה אפקט דומה. אבל פיזית
זה משפיע מאוד על הכוח לכן אם אתה מכוון ל150 קילו בנץ טבעי אתה תצטרך להפוך כל אבן בכדור הארץ ולקוות שיש לך גנטיקה פסיכית לכוח.
הבחור הזה שוקל 70 קילו ונראה מאוד מאוד מלא (חומרים או שלא זה לא שהוא היה כזה מלא ושוקל 50) זה האפקט...ככה שאולי אתה מתבאס שאתה יכול לעלות פחות מסת שריר אבל וויזואלית זה אפקט שונה. מבחינת כוח, כן..באסה.
נו אז זו בדיוק היתה הפואנטה שלי, אני בחיים לא אוכל לתת 150 בנץ' ולמשל 100 בנץ' יהיה הישג מאוד מאוד מאוד משמעותי בשבילי וכנראה המקסימום אי פעם שאני אצליח זה 110-120 וגם זה רק אם אני מתאמן הכי אופטימלי שיש ומשקיע עשר שנים בזה@Deidara בתמונות שלך הוא נראה עשר קילו יותק,אבל בעקרון אתה צודק