הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי לדעתכם אפשר לענות כן לdo u even lift bro?

אז 135 בנץ ו180 סקוואט תוך חצי שנה עבודה מבחינתך לאדם ששוקל 90?
אתה בעיניים שלך ראית מתאמן מתחיל שתוך חצי שנה מגיע למספרים האלה?
ראיתי אנשים שמגיעים לה-ר-ב-ה יותר מזה. חבר שנתן 720 טוטאל בתחרות ראשונה שלו, טבעי. אחרי כמה חודשי אימון. (אבל הוא כבד ומסמואה אז זה רמאות אולי ...)

אני נאלץ לפקפק בזה,סליחה.
135 זה סינגל שמתחיל להתקרב אלי,אליך,לקוצר ואדון ספליטר.(לא יודע למי משלושתכם הבנץ יותר גבוה,עשיתי סדר אקראי)
זה לא חצי שנה עבודה לאף אחד
הבנץ התחרותי שלי הוא 165 ולקח לי 3-4 שנים להגיע מ135 (טבעי) ל165 (לא טבעי). לא הייתי אומר ש״מתקרב״.

יחד עם זאת, ראיתי המון מתאמנים שאוכלים אותי בלי מלח, טבעיים, אחרי לא הרבה זמן. הבחור שכתבתי מסמואה שנכנס למכון פאוורליפטינג שהתאמנתי בו, אחרי כמה חודשים שסתם שיחק במכון רגיל, לחץ 200.

אף אחד לא רשם 125.
אני עדיין מתחמם עם 125 אם על זה הדיון.

מתחיל להיות קרוב,ז"א שזה לא רחוק מאוד.

135 זה לא חצי שנה עבודה,ואני אמשיך להתעקש על זה
אתה לא נמצא עם פאוורליפטרים, זה מאוד אפשרי. במיוחד עם חבר׳ה עם גנטיקה הזיה.

המספרים שנתת פה לא הגיוניים בשום צורה אולי אתה מתבלבל אבל שום סיכוי שבן אדם שלא דרך במכון יעשה אחרי 4 חודש 180 דד או 120 בנצ'

אתה אומר לי שלפני שאמנת אותו הוא לא היה בחדר כושר או סטריט?
כנראה שנוח לך לחשוב שזה לא הגיוני מכל מיני סיבות שונות.
שמתי לב שאנשים שלא מוכנים להשקיע בתזונה ושינה כמו שצריך, מתחילים להאמין בדברים שמגבילים אותם.
לדוגמה מתאמנים שחושבים שהגיעו לסף הגנטי שלהם, או שהם לא יכולים לעלות משקל גוף, או לרדת משקל גוף כי זה ב"משפחה" שלהם.
או שבלי חומרים אין סיכוי להיות חזק או אפילו שרירי.
יש עוד הרבה אמונות שיש למתאמנים שמגבילים את עצמם מלהגיע לאן שהם באמת יכולים להגיע.
לדעתי, המספרים שזרקתי מאוד הגיוניים, ומי שמאמין בעצמו ומוכן להשקיע מחוץ למכון בתזונה ושינה, יגיע לזה ויותר.

ומי שמעוינין לחיות באשליה שזה בלתי אפשרי, ולתרץ את החוסר התקדמות שלו בגנטיקה ושטויות אחרות, אני לא אפריע לו.

אבל אני כאן בשביל אלה שכן מוכנים להשקיע.

בישראל המצב לא דומה,המשמעת של המתאמן יותר נמוכה ואין מספיק הערכה לתחום
גם לי קשה אם אתה חושב שכל אחד שעובד נכון יגיע ל135 תוך חצי שנה(אם הוא שוקל 90),לכן נעצור את הדיון כי לא נתפשר פה על כלום

נו יופי, אם אתה עכשיו מגביל את זה למשמעת, גנטיקה וכו׳ וכו׳ וכו׳... אתה מוסיף כל כך הרבה כוכביות שהטיעון ההתחלתי שלך מאבד מהמשמעות שלו.

בשורה התחתונה, יש לא מעט חבר׳ה שמגיעים ל135 תוך כמה חודשים, טבעיים.

נו יופי, אם אתה עכשיו מגביל את זה למשמעת, גנטיקה וכו׳ וכו׳ וכו׳... אתה מוסיף כל כך הרבה כוכביות שהטיעון ההתחלתי שלך מאבד מהמשמעות שלו.
מגביל את זה בעיקר למדינה.
אין פה תרבות ספורט,יש רק 2 שיעורי חינוך גופני לכל כיתה בשבוע והנזק מתחיל שם.
בגרמניה למשל יש 6 שיעורים כאלה לכיתה בשבוע.

הכי פשוט להסתכל על קולג'ים באמריקה ולראות איך בני 18-21 מרימים יותר מהמתאמן הוותיק הישראלי הממוצע.
פשוט להסתכל על מבחנים של שחקני פוטבול מכללות לקראת הnfl ולראות שהם נותנים 10-30 חזרות ל100 קילו(225lbs) בנץ'
מתחת לגיל 20.

אז כן אני צריך להגביל למדינת ישראל

נערך לאחרונה:
אני בכלל חושב שזה לא רלוונטי אם תגיע לזה עוד חצי שנה או שנה, העיקר שאתה מתקדם בצורה בריאה שלא תפצע את עצמך, אתה מתקדם ונהנה מהאימונים. אתה רץ לתחרות ליפטינג שמי שמנצח מקבל מיליונים?

הבנץ התחרותי שלי הוא 165 ולקח לי 3-4 שנים להגיע מ135 (טבעי) ל165 (לא טבעי). לא הייתי אומר ש״מתקרב״.
ולי באופן אישי לקח חודשיים וחצי מ120x5 ל137.5x5
שאני מעריך שזה סינגל ל150
אז כן,זה נראה לי די קרוב 135 ו 165. לא רואה סיבה שיקח לי יותר מחודשיים-שלוש נוספים במידה והייתי בסייקל.(מסיים בקרוב מאוד)

ולי באופן אישי לקח חודשיים וחצי מ120x5 ל137.5x5
שאני מעריך שזה סינגל ל150
אז כן,זה נראה לי די קרוב 135 ו 165. לא רואה סיבה שיקח לי יותר מחודשיים-שלוש נוספים במידה והייתי בסייקל.(מסיים בקרוב מאוד)
תעדכן שאתה לוחץ 165.

מגביל את זה בעיקר למדינה.
אין פה תרבות ספורט,יש רק 2 שיעורי חינוך גופני לכל כיתה בשבוע והנזק מתחיל שם.
בגרמניה למשל יש 6 שיעורים כאלה לכיתה בשבוע.

הכי פשוט להסתכל על קולג'ים באמריקה ולראות איך בני 18-21 מרימים יותר מהמתאמן הוותק הישראלי הממוצע.
פשוט להסתכל על מבחנים של שחקני פוטבול מכללות לקראת הnfl ולראות שהם נותנים 10-30 חזרות ל100 קילו(225lbs) בנץ'
מתחת לגיל 20.

אז כן אני צריך להגביל למדינת ישראל
כתבת ״לאף אחד״.
פעם אחרונה שבדקתי, אנשים מחוץ למדינה, נחשבים במשוואה הזאת.
זה שאנשים עצלנים והתרבות ספורט פח, לא אומר שזה בלתי אפשרי. אין שום קשר בין השניים. אתה רק צריך למצוא מישהו שהוא לא עצלן ויש לו תשוקה לתחום ונקודת פתיחה טובה.

יאללה נו בסדר
אבל...ואני לא מתרץ.
1.דלקת בגיד עדיין
2.מסיים סייקל עוד שבוע
ל165 אני בוודאי לא אגיע בלי חומרים תוך כמה חודשים.
תנו לי עד 2020. חצי שנה.
יש ?

יאללה נו בסדר
אבל...ואני לא מתרץ.
1.דלקת בגיד עדיין
2.מסיים סייקל עוד שבוע
ל165 אני בוודאי לא אגיע בלי חומרים תוך כמה חודשים.
תנו לי עד 2020. חצי שנה.
יש ?
מה פתאום? אני מאמין שבלי חומרים, ועם תזונה ושינה ראויה, תצליח הרבה לפני.
"אבל" זה לא משנה מה אני חושב, השאלה היא האם גם אתה מאמין.

אבל" זה לא משנה מה אני חושב, השאלה היא האם גם אתה מאמין.
מאמין שלא.
צפויה לי משבוע הבא,למשך חודש נפילת טסטוסטרון קשה.
אני עובד בלילות בדרך כלל ולכן גם לא אשן כמו שצריך.
חצי שנה נראה לי סביר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית