הוא גילה לי מי אתה, לא שאני הולך לכתוב
שתוק.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא גילה לי מי אתה, לא שאני הולך לכתוב
😈🖕שתוק.
ראיתי אנשים שמגיעים לה-ר-ב-ה יותר מזה. חבר שנתן 720 טוטאל בתחרות ראשונה שלו, טבעי. אחרי כמה חודשי אימון. (אבל הוא כבד ומסמואה אז זה רמאות אולי ...)אז 135 בנץ ו180 סקוואט תוך חצי שנה עבודה מבחינתך לאדם ששוקל 90?
אתה בעיניים שלך ראית מתאמן מתחיל שתוך חצי שנה מגיע למספרים האלה?
הבנץ התחרותי שלי הוא 165 ולקח לי 3-4 שנים להגיע מ135 (טבעי) ל165 (לא טבעי). לא הייתי אומר ש״מתקרב״.אני נאלץ לפקפק בזה,סליחה.
135 זה סינגל שמתחיל להתקרב אלי,אליך,לקוצר ואדון ספליטר.(לא יודע למי משלושתכם הבנץ יותר גבוה,עשיתי סדר אקראי)
זה לא חצי שנה עבודה לאף אחד
אתה לא נמצא עם פאוורליפטרים, זה מאוד אפשרי. במיוחד עם חבר׳ה עם גנטיקה הזיה.אף אחד לא רשם 125.
אני עדיין מתחמם עם 125 אם על זה הדיון.
מתחיל להיות קרוב,ז"א שזה לא רחוק מאוד.
135 זה לא חצי שנה עבודה,ואני אמשיך להתעקש על זה
הם נולדים 2 מטר ו120 קילו,לא?אבל הוא כבד ומסמואה
כנראה שנוח לך לחשוב שזה לא הגיוני מכל מיני סיבות שונות.המספרים שנתת פה לא הגיוניים בשום צורה אולי אתה מתבלבל אבל שום סיכוי שבן אדם שלא דרך במכון יעשה אחרי 4 חודש 180 דד או 120 בנצ'
אתה אומר לי שלפני שאמנת אותו הוא לא היה בחדר כושר או סטריט?
בישראל המצב לא דומה,המשמעת של המתאמן יותר נמוכה ואין מספיק הערכה לתחום
גם לי קשה אם אתה חושב שכל אחד שעובד נכון יגיע ל135 תוך חצי שנה(אם הוא שוקל 90),לכן נעצור את הדיון כי לא נתפשר פה על כלום
מגביל את זה בעיקר למדינה.נו יופי, אם אתה עכשיו מגביל את זה למשמעת, גנטיקה וכו׳ וכו׳ וכו׳... אתה מוסיף כל כך הרבה כוכביות שהטיעון ההתחלתי שלך מאבד מהמשמעות שלו.
ולי באופן אישי לקח חודשיים וחצי מ120x5 ל137.5x5הבנץ התחרותי שלי הוא 165 ולקח לי 3-4 שנים להגיע מ135 (טבעי) ל165 (לא טבעי). לא הייתי אומר ש״מתקרב״.
תעדכן שאתה לוחץ 165.ולי באופן אישי לקח חודשיים וחצי מ120x5 ל137.5x5
שאני מעריך שזה סינגל ל150
אז כן,זה נראה לי די קרוב 135 ו 165. לא רואה סיבה שיקח לי יותר מחודשיים-שלוש נוספים במידה והייתי בסייקל.(מסיים בקרוב מאוד)
כתבת ״לאף אחד״.מגביל את זה בעיקר למדינה.
אין פה תרבות ספורט,יש רק 2 שיעורי חינוך גופני לכל כיתה בשבוע והנזק מתחיל שם.
בגרמניה למשל יש 6 שיעורים כאלה לכיתה בשבוע.
הכי פשוט להסתכל על קולג'ים באמריקה ולראות איך בני 18-21 מרימים יותר מהמתאמן הוותק הישראלי הממוצע.
פשוט להסתכל על מבחנים של שחקני פוטבול מכללות לקראת הnfl ולראות שהם נותנים 10-30 חזרות ל100 קילו(225lbs) בנץ'
מתחת לגיל 20.
אז כן אני צריך להגביל למדינת ישראל
אם אני לא טועה, הוא גם שוקל יותר ממך.תעדכן שאתה לוחץ 165.
צודקכתבת ״לאף אחד״.
פעם אחרונה שבדקתי, אנשים מחוץ למדינה, נחשבים במשוואה הזאת.
אתה תקבל סרטון בהודעה פרטיתתעדכן שאתה לוחץ 165.
מהה......אתה תקבל סרטון בהודעה פרטית
מה פתאום? אני מאמין שבלי חומרים, ועם תזונה ושינה ראויה, תצליח הרבה לפני.יאללה נו בסדר
אבל...ואני לא מתרץ.
1.דלקת בגיד עדיין
2.מסיים סייקל עוד שבוע
ל165 אני בוודאי לא אגיע בלי חומרים תוך כמה חודשים.
תנו לי עד 2020. חצי שנה.
יש ?
מאמין שלא.אבל" זה לא משנה מה אני חושב, השאלה היא האם גם אתה מאמין.
האם שובו של קולדפייר?הוא גילה לי מי אתה, לא שאני הולך לכתוב