זה אמור להיות מעניין כאילו?אם כי אני לא אומר כלום
אני מצפה לפחות לשר בממשלה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה אמור להיות מעניין כאילו?אם כי אני לא אומר כלום
זה אמור להיות מעניין כאילו?
אני מצפה לפחות לשר בממשלה
טוב אז אני שם שחר חסון ברקעיש לך יותר מידי טסט לחרא בדיחות האלו
טוב אז אני שם שחר חסון ברקע
טוב אז אני שם שחר חסון ברקע
כן הבנתי,בגלל זה אמרתי שאני אעבור לשחר חסון ולא אשאר עם הבדיחות שלכםאגב...הבדיחות הכוונה שלנו ✌️
אז זה טוב או רע? אני כבר 8 שעות עובד ורק רוצה ללכת לישון,קשה לי להבין הקשרים כרגעטסט זה MEME מבחינתי
כן הבנתי,בגלל זה אמרתי שאני אעבור לשחר חסון ולא אשאר עם הבדיחות שלכם
אז זה טוב או רע? אני כבר 8 שעות עובד ורק רוצה ללכת לישון,קשה לי להבין הקשרים כרגע
מגביל את זה בעיקר למדינה.
אין פה תרבות ספורט,יש רק 2 שיעורי חינוך גופני לכל כיתה בשבוע והנזק מתחיל שם.
בגרמניה למשל יש 6 שיעורים כאלה לכיתה בשבוע.
הכי פשוט להסתכל על קולג'ים באמריקה ולראות איך בני 18-21 מרימים יותר מהמתאמן הוותיק הישראלי הממוצע.
פשוט להסתכל על מבחנים של שחקני פוטבול מכללות לקראת הnfl ולראות שהם נותנים 10-30 חזרות ל100 קילו(225lbs) בנץ'
מתחת לגיל 20.
אז כן אני צריך להגביל למדינת ישראל
זה ידוע וזה אחת הבעיות ההולכות ומחמירות אצל נערים אמריקאים,אך זה לא סותר את תרבות הספורט והשאיפה למצוינותמצטער להרוס לך את החלום אבל הם מזריקים
אין קשר לשאיפה למצויינות מוכרים להם חלום שהם הם יצליחו הם יהיו עשירים ויחיו טוב סטוריאידם זה נטו כי זה ישפר אותם לא כי הם כל כך רוצים לשאוף למצויינותזה ידוע וזה אחת הבעיות ההולכות ומחמירות אצל נערים אמריקאים,אך זה לא סותר את תרבות הספורט והשאיפה למצוינות
אין קשר לשאיפה למצויינות מוכרים להם חלום שהם הם יצליחו הם יהיו עשירים ויחיו טוב סטוריאידם זה נטו כי זה ישפר אותם לא כי הם כל כך רוצים לשאוף למצויינות
לא מוכרים ולא משכנעים ולא מכריחים כלום.אין קשר לשאיפה למצויינות מוכרים להם חלום
שואפים למקום ראשון,לכסף,לקבוצה טובה,לתהילה.הם כל כך רוצים לשאוף למצויינות
לאסתרת את עצמך חבריקו, תגיד שאיפה כושלת.
זו לא שאיפה למצויינות זה שאיפה לכסף מצויינות זה רק במקרהלא מוכרים ולא משכנעים ולא מכריחים כלום.
אבל כשמקום ראשון בדראפט מקבל חוזה לעשרות מליונים,כולם רוצים להיות ראשונים וכולם רוצים להיות הכי טובים.
אז כל אחד מחפש את היתרון והתוספת הקטנה שלו
לא
זו לא שאיפה למצויינות זה שאיפה לכסף מצויינות זה רק במקרה
לא
זו לא שאיפה למצויינות זה שאיפה לכסף מצויינות זה רק במקרה
אז אנחנו לא מסכימים
נעזוב את זה שרופא לא חייב לשא למצויינות אם תוריד את השכר תראה כמה באמת ישאפו למצוינותנכון...רק שאני הצגתי טענה נורמלית ואתה פשוט אומר לא מסכים.
נעזוב את זה שרופא לא חייב לשא למצויינות אם תוריד את השכר תראה כמה באמת ישאפו למצוינות
בכל מקרה אני מבין את קו המחשבה שלך לא מסכים איתו ולא חושב שאני יכול לשכנע אותך או להפך אין מה. לדון פה
אתה חושב ששאיפה לכסף בגלל שזה דורש מצוינות אז זה שווה ערך לדעתי לאזה העניין....
אתה חושב ששאיפה לכסף בגלל שזה דורש מצוינות אז זה שווה ערך לדעתי לא