מתי לדעתכם אפשר לענות כן לdo u even lift bro?

מגביל את זה בעיקר למדינה.
אין פה תרבות ספורט,יש רק 2 שיעורי חינוך גופני לכל כיתה בשבוע והנזק מתחיל שם.
בגרמניה למשל יש 6 שיעורים כאלה לכיתה בשבוע.

הכי פשוט להסתכל על קולג'ים באמריקה ולראות איך בני 18-21 מרימים יותר מהמתאמן הוותיק הישראלי הממוצע.
פשוט להסתכל על מבחנים של שחקני פוטבול מכללות לקראת הnfl ולראות שהם נותנים 10-30 חזרות ל100 קילו(225lbs) בנץ'
מתחת לגיל 20.

אז כן אני צריך להגביל למדינת ישראל

מצטער להרוס לך את החלום אבל הם מזריקים

טוב שאין פה תרבות ספורט ארהב מדינה עם חינוך פח אצלנו מנסים לחנך לתרבות של השכלה ועדיף ככה

נ.ב
@MasterSplitter
@elchonon
הגעתי למסקנה שטעיתי וזה אפשרי להגיע ל 1.5בנצ' ודד 2
אבל סתם מעניין אותי משהוא אחר אתם מתאמנים שנים אתם שוקלים בסביבות 80 שניכם?
לקח לכם להגיע לנתונים האלה חצי שנה/שנה ומה עשיתם מאז עד היום כמה עלית? כי נשמע שלא עליתם הרבה מידי יחסית לשנים שאתם מתאמנים

זה ידוע וזה אחת הבעיות ההולכות ומחמירות אצל נערים אמריקאים,אך זה לא סותר את תרבות הספורט והשאיפה למצוינות
אין קשר לשאיפה למצויינות מוכרים להם חלום שהם הם יצליחו הם יהיו עשירים ויחיו טוב סטוריאידם זה נטו כי זה ישפר אותם לא כי הם כל כך רוצים לשאוף למצויינות

אין קשר לשאיפה למצויינות מוכרים להם חלום שהם הם יצליחו הם יהיו עשירים ויחיו טוב סטוריאידם זה נטו כי זה ישפר אותם לא כי הם כל כך רוצים לשאוף למצויינות

סתרת את עצמך חבריקו, תגיד שאיפה כושלת.

אין קשר לשאיפה למצויינות מוכרים להם חלום
לא מוכרים ולא משכנעים ולא מכריחים כלום.
אבל כשמקום ראשון בדראפט מקבל חוזה לעשרות מליונים,כולם רוצים להיות ראשונים וכולם רוצים להיות הכי טובים.
אז כל אחד מחפש את היתרון והתוספת הקטנה שלו
הם כל כך רוצים לשאוף למצויינות
שואפים למקום ראשון,לכסף,לקבוצה טובה,לתהילה.
ואם סטרואידים ייעזרו להם להשיג את זה,אז שישתמשו.
זה המסלול שהם בחרו לחיים

סתרת את עצמך חבריקו, תגיד שאיפה כושלת.
לא
לא מוכרים ולא משכנעים ולא מכריחים כלום.
אבל כשמקום ראשון בדראפט מקבל חוזה לעשרות מליונים,כולם רוצים להיות ראשונים וכולם רוצים להיות הכי טובים.
אז כל אחד מחפש את היתרון והתוספת הקטנה שלו
זו לא שאיפה למצויינות זה שאיפה לכסף מצויינות זה רק במקרה

לא

הכסף בא ממצוינות, לא ישלמו כסף טוב לשחקן חרא. הם יודעים את זה ועושים מה שצריכים, זו עבודה לכל דבר. יש הזדמנות לעבודה שמרוויחים בה
טוב והם שואפים למצוינות = לקבל את הכסף.
לא

זה כמו שתגיד שרופא לא שואף / שאף למצוינות כי אם לא היו נותנים לו כסף כדי להיות רופא הוא לא היה רופא יותר / לא היה בוחר להיות רופא.
בספק שאתה יכול להיות רופא ולזלזל בתחום.

נכון...רק שאני הצגתי טענה נורמלית ואתה פשוט אומר לא מסכים.
נעזוב את זה שרופא לא חייב לשא למצויינות אם תוריד את השכר תראה כמה באמת ישאפו למצוינות
בכל מקרה אני מבין את קו המחשבה שלך לא מסכים איתו ולא חושב שאני יכול לשכנע אותך או להפך אין מה. לדון פה

נעזוב את זה שרופא לא חייב לשא למצויינות אם תוריד את השכר תראה כמה באמת ישאפו למצוינות
בכל מקרה אני מבין את קו המחשבה שלך לא מסכים איתו ולא חושב שאני יכול לשכנע אותך או להפך אין מה. לדון פה

זה העניין....

אתה חושב ששאיפה לכסף בגלל שזה דורש מצוינות אז זה שווה ערך לדעתי לא

אבל רק בעזרת המצוינות הם ירוויחו את הכסף הגדול לו הם מאחלים, אז בעזרת מה הם ישיגו אותו? לאכול נאצ'וס עם בירה לפני אימון?

דוגמה יותר פשוטה זה מדריך חדר כושר.
אתה יכול לקבל מינימום,ואתה יכול לפרסם את עצמך,לעבוד קשה ברשתות החברתיות,לעשות אימונים אישיים וכו'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית