מה באמת??😳
רוצה לדבר עם ארנבים? 🤬
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה באמת??😳
רציתי לתת לך ירוק,אבל זה אוף טופיק אי אפשר.רוצה לדבר עם ארנבים? 🤬
תן לו במקום אחר.רציתי לתת לך ירוק,אבל זה אוף טופיק אי אפשר.
(לא הירוק הזה!!)
טוב אז אני צריך לבדוק מחר אם יש לי 100 לפרס
רציתי לתת לך ירוק,אבל זה אוף טופיק אי אפשר.
(לא הירוק הזה!!)
לא עבדתי כתפיים בשנה האחרונה בכלל,רק בנץ'.
התחלתי לפני חודש והחמישיות שלי עם 85 כרגע
יש לציין שזה בישיבה כי התקרה לא מספיק גבוה בבית.
לא מרוצה מהמספר הזה בכלל,אבל לא חושב שאי פעם השקעתי בכתפיים ברצינות אז זה הגיוני
אני לא רוצה לנסות 100 בעמידה כי אני מיישר את הידיים עם 100 קילו ישר לתוך תקרת בטון.
אני אנסה בישיבה
לא עבדתי כתפיים בשנה האחרונה בכלל,רק בנץ'.
התחלתי לפני חודש והחמישיות שלי עם 85 כרגע
יש לציין שזה בישיבה כי התקרה לא מספיק גבוה בבית.
לא מרוצה מהמספר הזה בכלל,אבל לא חושב שאי פעם השקעתי בכתפיים ברצינות אז זה הגיוני
רוצה סוד?יש לציין שההבדל בין ישיבה לעמידה הוא שמיים וארץ
רוצה סוד?
אין סיבה לעמוד אם אתה מחפש לעבוד על כתפיים כמו שצריך
אפשר להחליף כל אחד ב3 מבודדים.אין למה לעשות את התרגילים "המורכבים", אפשר להחליף כל אחד מהם בקלות
אבל זה לא מעניין אותיכדי לבדוק משקל בפרס בעמידה, אבדוק משקל בעמידה
בשבילי כן.זה מה שאני מחפשזה לא לגבי "עבודת כתפיים"
רציתי לתת לך ירוק,אבל זה אוף טופיק אי אפשר.
(לא הירוק הזה!!)
אפשר להחליף כל אחד ב3 מבודדים.
מה הטעם בזה?
אבל זה לא מעניין אותי
בשבילי כן.זה מה שאני מחפש
אבל גם בישיבה זה נקרא פרס,זה אותו שם.
זה אותה פעילות של לחיצה(פרס).
אז סהכ אני לא הסברתי את עצמי שהתכוונתי לישיבה ואתה לא הבנת אותי.
זהו? על זה העניין?
1. בטח שאפשר להעלות 20 קילו שריר ואף יותר. זה פשוט לוקח 10+ שנים של השקעה והתמדה. אכן 150@75 יהיה מאוד קשה, אבל וואלק אנשים עשו את זה לפניך.1.אם אני אעלה כל החיים שלי 20 קילו שריר מהיום שזה כנראה לא יקרה אף פעם אני עדיין אשקול רק 75 קילו משמע 1.5 בנץ' יהיה רק 110-115, לא רואה איך אני אי פעם אוכל לתת 150 בנץ' כמו שאתם טוענים פה כי זה פי 2 משקל גוף שלי וגם זה המקסימום של המקסימום שאני אעלה בשריר כל החיים ולא באמת חושב שזה אפשרי לעלות 20 קילו נטו שריר
2.בנוגע לעליה של רק 3-5 קילו מסת שריר שני דברים
א.אני שוקל 55 ואמרו פה הרבה לא לעלות יותר מחצי אחוז אחוז בחודש במסה משמע 500 גרם, נניח שמתוכם יהיו 400 גרם שריר יוצא בשנה 4.8 קילו שריר אז לא מבין מה איטי בזה.
ב.עשיתי מסה רק 5 חודשים כי התחלתי שמן וחיטבתי בהתחלה ושאר הזמן היה חיטוב לכן עליתי רק 6 קילו בכל תקופת המסה מעריך שמתוך ה6 היה איזה 3 קילו שריר ועוד כנראה בשער 7 חודשי החיטוב עליתי קילו שניים בגלל שאני מתאמן מתחיל ועליתי בהתחלה בשריר בזמן שהורדתי בא.ש אז לא רואה שום בעיה בתזונה שלי בשום צורה