הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מיתוסים הזויים ששמעתם בחדר כושר

נשמע הגיוני דווקא עורק כי ככה כל הדם תקוע בשרירים
עורק מעביר דם מהלב לגוף.
וריד מחזיר דם מהגוף ללב.

לכן, כשאתה חוסם ורידים (גם פשוט יותר), הדם נשאר בגפיים (לצורך העניין) ולא חוזר.

כששמים חוסם עורקים בקטיעה של יד או רגל, לצורך העניין, מונעים הזרמה של דם מהלב לשום מקום

נשמע הגיוני דווקא עורק כי ככה כל הדם תקוע בשרירים

"תקוע בשרירים" = לא יכול להוליך חמצן.... (ובאיזשהו שלב יאדים, יסגיל, יכחיל, ישחיר, וינמק.)
חחחח אני לא מאמינה שאתם אשכרה דנים בזה ושוקלים אם זה הגיוני או לא.
אולי פשוט תחסמו את אבי העורקים וככה כל הדם יישאר בגפיים. יותר פשוט, לא? XD

"תקוע בשרירים" = לא יכול להוליך חמצן.... (ובאיזשהו שלב יאדים, יסגיל, יכחיל, ישחיר, וינמק.)
חחחח אני לא מאמינה שאתם אשכרה דנים בזה ושוקלים אם זה הגיוני או לא.
אולי פשוט תחסמו את אבי העורקים וככה כל הדם יישאר בגפיים. יותר פשוט, לא? XD

בזמנו חיטטתי טיפה במאמרים ומחקרים שמדברים בדיוק על זה, כן יש תועלת בדבר.
נ.ב-הלכת רחוק עם הקו מחשבה, סכנה לנמק תהיה רק ב20 דקות, משך סט ייקח לך בשיאו 40-50 שניות

רגע. וזה שאסור לשתות בזמן אכילה? גם מיתוס? אני תוך כדי ארוחה שותה 2 ליטר:Confused:

רגע. וזה שאסור לשתות בזמן אכילה? גם מיתוס? אני תוך כדי ארוחה שותה 2 ליטר:Confused:

זה כבר עניין של בריאות.
על פי רפואת הרמב"ם לא בריא להרבות בשתייה תוך כדי האכילה, אלא צריך לשתות עד חצי שעה לפני האוכל ולפחות שעתיים לאחר ארוחה כברה (אלא אם כן את צמאה כמובן. אלה לא חוקי ברזל.)
שתייה רבה תוך כדי אכילה מדללת את מיצי הקיבה וכך האוכל לא מתעכל כמו שצריך. אוכל שלא מתעכל כמו שצריך הוא ממש כמו רעל לגוף.
ועוד משהו, שתיית מים מרובה מדיי (בייחוד מים מינרליים שדלים בנתרן) יכולה להוביל לרעלת. אז תיזהרי עם זה כי הבנתי שאת שותה 5-6 ליטר ביום, כשלגודל שלך את צריכה בסביבות 2.5-3. בשילוב עם כמות החלבון האסטרונומית שאת אוכלת מדובר בעבודה רבה לכליות. שכרגע ב"ה הן במצב תקין, אני מקווה, אבל עדיין לא אומר שזה הדבר הכי מומלץ לעשות.
שום דבר מוגזם הוא לא בריא - וזה לא מיתוס.

כשלגודל שלך את צריכה בסביבות 2.5-3. בשילוב עם כמות החלבון האסטרונומית שאת אוכלת מדובר בעבודה רבה לכליות.
שתייה רבה תוך כדי אכילה מדללת את מיצי הקיבה וכך האוכל לא מתעכל כמו שצריך. אוכל שלא מתעכל כמו שצריך הוא ממש כמו רעל לגוף.
תהיי בריאה...
אין לי מה להגיד חוץ מזה

שתיה מרובה עם חלבון מן החי לא מומלץ, כי זה מדלל מיצי קיבה.
ועוד משהו, שתיית מים מרובה מדיי (בייחוד מים מינרליים שדלים בנתרן) יכולה להוביל לרעלת. אז תיזהרי עם זה כי הבנתי שאת שותה 5-6 ליטר ביום, כשלגודל שלך את צריכה בסביבות 2.5-3. בשילוב עם כמות החלבון האסטרונומית שאת אוכלת מדובר בעבודה רבה לכליות. שכרגע ב"ה הן במצב תקין, אני מקווה, אבל עדיין לא אומר שזה הדבר הכי מומלץ לעשות.
שום דבר מוגזם הוא לא בריא - וזה לא מיתוס
לא להגזים, יהיה קשה לקבל הרעלה ממים. וזה גם לא קשור לשתיה בזמן האוכל.

תהיי בריאה.
אין לי מה להגיד חוץ מזה

כתבתי שזה לפי רפואת הרמב"ם. אני לא תמיייייד עושה ככה, אבל כן ממש משתדלת. יש בזה הרבה מן ההיגיון.
ואמנם יש 34095832 שיטות שונות, אבל היום יש יותר ויותר חוקרים שמגלים שיש רק אמת בדרך שלו ובדברים שהוא כתב.
ולי אישית יש הערכה רבה כלפיו 😃

שתיה מרובה עם חלבון מן החי לא מומלץ, כי זה מדלל מיצי קיבה.

לא להגזים, יהיה קשה לקבל הרעלה ממים. וזה גם לא קשור לשתיה בזמן האוכל.

לא בהכרח בגלל שתייה בזמן האוכל... זה קשור רק לדילול מיצי הקיבה.
יש לי חברה מממש טובה שחטפה הרעלת מים רצינית כי שתתה כמות כמו שליאם מתארת.

חוקרים שמגלים שיש רק אמת בדרך שלו ובדברים שהוא כתב.
ולי אישית יש הערכה רבה כלפיו 😃
החוקרים כבר מזמן גילו שאין שום קשר בין שתיית מים למיצי קיבה,כי הקיבה יודעת לשמור על רמות ph קבועות,ופשוט תפריש עוד חומצה כששותים הרבה מים

החוקרים כבר מזמן גילו שאין שום קשר בין שתיית מים למיצי קיבה,כי הקיבה יודעת לשמור על רמות ph קבועות,ופשוט תפריש עוד חומצה כששותים הרבה מים

אנעארף...?
מחר יוציאו מחקר חדש חח...
בעוד אנחנו דנים האם כדאי או לא לשתות 2 ליטר מים בארוחה, יש אנשים שמתכננים לקשור לעצמם את הגפיים בחסם עורקים עד כיחלון.

זה כבר עניין של בריאות.
על פי רפואת הרמב"ם לא בריא להרבות בשתייה תוך כדי האכילה, אלא צריך לשתות עד חצי שעה לפני האוכל ולפחות שעתיים לאחר ארוחה כברה (אלא אם כן את צמאה כמובן. אלה לא חוקי ברזל.)
שום דבר מוגזם הוא לא בריא - וזה לא מיתוס.

אחי, רפואת הרמבם לא מקור מהימן, מפתיע טיפה. - הודעה זו נרשמה כזכר אבל נכתבה אל נקבה.

והחוקרים מזמן מטפלים בחומציות יתר עם דיכוי חומציות שלא פותר שום דבר מלבד הסימפטום לאותו רגע. אבל לא מביא לך בן אדם נורמלי.
דילול ודיכוי חומצות זה פשוט פיזיקה פשוטה.

אבל אין לי כוח להיכנס לזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית